Η Ελλάδα αρνήθηκε να δεχθεί αρνιά από Μakedonija

Η Ελλάδα αρνήθηκε να δεχθεί αρνιά από Μakedonija


0 0 ψήφοι
Article Rating

180.000 χιλιάδες αρνιά έμειναν απούλητα στην Φυρομ, τα οποία προορίζονταν για εξαγωγή προς την Ελλάδα. Η Ελλάδα αρνήθηκε να δεχθεί σφραγίδες επί των σφαγίων που ανάφεραν την λέξη Μakedonija και τα αρνιά έμειναν αδιάθετα. Οι κτηνοτρόφοι της Φυρομ μιλούν για πρωτοφανή οικονομική καταστροφή και ο Πρόεδρος της Ένωσης κτηνοτρόφων Μετζιτ Αμιντι (Αλβανός) έριξε το φταίξιμο στην πολιτική της Κυβέρνησης.

Είναι ολοφάνερο πως δεν χρειάζεται πολύ πίεση για να διαλυθούν τα πάντα εκεί μέσα. Έτσι δεν βλέπω και τον λόγο να βιαστεί η Ελλάδα να δώσει το όνομα της σ΄ αυτούς που αρνούνται την εθνική της ύπαρξη.

(Η είδηση Είναι από το σκοπιανό κανάλι Α1).
Στέφανος

Σχόλιο:
Επί τέλους έλεος στις παρακλήσεις προς τα Σκόπια, εκ μέρους του πρωθυπουργού κ. Καραμανλή και της υπεξ κ. Μπακογιάννη, όπως προσέλθουν σε διαπραγματεύσεις.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ασκείται πίεση επ' αυτών εκ μέρους των και ΝΑΤΟ. Αλλά η γονυκλινής στάση απέναντι στα Σκόπια προσβάλει την αξιοπρέπεια ενός έθνους, όταν μάλιστα η ανταπόκριση των είναι κατάπτυστη και προκλητική. Η κυβέρνηση έχει το 95% του ελληνικού λαού υπέρ της απορρίψεως κάθε ονόματος ή παραγώγου αυτού στα Σκόπια. Γιατί λοιπόν φοβάται; ο άλλοτε πανίσχυρος 'αετός' είναι μαδημένος και τρωει τα ψοφίμια των Βαλκανίων. Μην τον φοβάσθε.
Αμφικτύων


Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x