Αλεξάνδρειος Υπερμαραθώνειος


0 0 ψήφοι
Article Rating

ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ, ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΟΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ. ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ.

 

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΧΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΝ, ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΝ ΤΟΥ 2004. ΤΟΤΕ ΕΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ 28 ΗΜΕΡΕΣ. ΤΟ 2005 ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 850 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΕ 19 ΗΜΕΡΕΣ.
ΤΩΡΑ, ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ, ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ 85 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ.
ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ.  
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΘΜΥΜΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ. 
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ΘΗΡΙΟΝ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΦΘΑΡΤΟΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑ (ΣΩΜΑ = ΜΑΣΩ) ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΤΟΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΤΟΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ… ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ…
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ.
ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΝΩ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΩ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗΣ ΙΣΟΨΗΦΙΑΣ
 
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ = Η ΦΥΣΙΣ = 1318
 
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ.
ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΞΑΓΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.
 
ΙΔΟΥ = ΘΕΟΥ = ΑΓΙΟΥ = ΑΓΑΘΟΥ = 484
 
ΑΣΚΗΣΙΣ = ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ = 639
 
Ο ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ = ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ = 2350 !!!  
 
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ:
 
ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΘΑΨΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΩ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ.
 
Ο ΦΙΛΟΣ = Ο ΑΔΕΛΦΟΣ,
 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Σύνδεσμος: Χάρτης Υπερμαραθώνιου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x