ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ


0 0 ψήφοι
Article Rating
ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΠΗΛΕΥΣ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕ Ο ΠΗΛΕΥΣ .
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ «ΦΟΙΝΙΚΙΖΕΙ» ΑΛΛΑ
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΣ ΤΑ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ “ΕΥΡΑΣΙΑΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΛΕΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ!!!
Ο ΠΗΛΕΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ AΠΟ ΤΟ CANALSAT 5 ΩΣ ΕΧΕΙ: Ο Αλέξανδρος ήταν ο βασιλιάς της ς ενός μικρού βασιλείου της Ελλάδας. Ήταν μόλις είκοσι όταν άρχισε ένα από τα πιο αγαπημένα του όνειρα και της ιστορίας: να ενώσει την Ανατολή και τη Δύση. Απέδειξε πως ήταν μια πολιτική και στρατιωτική ιδιοφυΐα και κατόρθωσε να κατακτήσει τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία της εποχής του. Μια αυτοκρατορία που έφθασε στα σύνορα της ς. Σέ ηλικια μόλις δεκατριών ετών, επέβαλε ένα νέο όραμα στον κόσμο. Η σειρά μας ξεκινά 2 300 χρόνια πριν από την έναρξη της μεγάλης κατάκτησης του: με την αποχώρηση του από την , ο Αλέξανδρος και ο στρατός του επικεφαλής για την μεγάλη αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών της Περσίας. Πάλεψε αξέχαστες μάχες εναντίον του Δαρείου και κατέλαβε μια περιοχή που εκτείνεται από το Αφγανιστάν προς την . Ο Αλέξανδρος ανακαλύπτει την ευφυΐα και το καθαρό μεγαλείο της Περσικών και των αιγυπτιακών πολιτισμών. Η εμπειρία του αυτή , είχε μια βαθιά επίδραση πάνω του – γοητεύτηκε από τις διάφορες μορφές διακυβέρνησης … Όταν ο στρατός του μετά την επίτευξη την νίκης στον Ινδό, του γύρισε την πλάτη, διότι είχαν αρχίσει να νοσταλγούν την πατρίδα τους την Ελλάδα. Πέθανε τρία χρόνια αργότερα, στις 13 Ιουνίου 323, πιθανώς από έναν πυρετό στη Βαβυλώνα. Δεν ήταν καν 33 ετών. Το Ελληνικό σύμπαν, το οποίο είχε τελειώσει στο και το όνειρο του ο εκπολιτισμός των λαών της Ασίας πέθανε με τον Αλέξανδρο. 
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ.

 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ.

Πηγή: ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x