ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ (όχι και τόσο) ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ (όχι και τόσο) ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


0 0 ψήφοι
Article Rating


Άρθρο του Γιάννη Σάρλα

Η κατάντια της Νεοελληνικής πραγματικότητας! 

Το μόνο συμπέρασμα, στο οποίο μπορεί να καταλήξει ένας άνθρωπος με…ψήγματα και μόνο κοινής λογικής, (είδος προς εξαφάνιση στις μέρες μας είναι η αλήθεια) ύστερα και από τις πρόσφατες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, είναι, ότι… «αυτή η χώρα ρε μάγκα δεν σώζεται με τίποτα αμαλάχει να ουμε!!!», όπως έλεγε και ο θρυλικός Χάρρυ Κλυνν στην δεκαετία του 80! Αν και…βαρέλι δίχως πάτο, παρ' όλα αυτά…δεν πάει παρακάτω! Ποιό; Μα το μέγεθος της κατάντιας και της παράνοιας, που επικρατεί στην Ελλάδα!

Η αγανάκτηση των πολιτών απέναντι στην λαίλαπα της κομματοκρατίας, απέναντι στις ψευτιές και τις κλεψιές των πολιτικάντηδων και λίαν εσχάτως, απέναντι στην παράδοση της πατρίδος μας στην Τρόικα (διότι όσοι δεν το έχετε ακόμη καταλάβει, είμαστε κράτος υπό κατοχή, δίχως ελεύθερη φωνή και με μειωμένα κυριαρχικά δικαιώματα) εξεφράσθη με μια τεράστια αποχή του εκλογικού σώματος (η οποία σε συγκεκριμένες περιοχές άγγιξε και το 70%!) καθώς και με την ενδυνάμωση της Αριστεράς. Η απάθεια και η αδιαφορία για τα κοινά είναι πολύ απλά βούτυρο στο ψωμί του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος και δη των κυβερνώντων, το οποίο προσβλέπει στην συντήρηση και διαιώνισή του με τις μικρότερες δυνατές τριβές, έχοντας ως προμετωπίδες του, τους λεγόμενους κομματικούς στρατούς! Δυστυχώς, η απουσία πολιτικής αλλά και εν γένει…Ελληνικής ς από την κοινωνία μας δεν καθιστά αντιληπτό το γεγονός, ότι το να ρίξει κανείς μαύρη πέτρα πίσω του και να πιει νωχελικά το καφεδάκι του την ημέρα των εκλογών δεν αποτελεί ούτε μαγκιά, ούτε αντίδραση, ούτε τιμωρία του…κατεστημένου αλλά έχει σαν αποτέλεσμα να…(τον) πιει ένα ολόκληρο έθνος το κώνειο της σκλαβιάς και του νεοραγιαδισμού, όταν άλλοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Αυτό ξέρετε, θυμίζει το…« Σκιών η Ελλάς», όπου αντί ο μπάρμπα – Γιώργος να…τρελάνει στην καρπαζιά τον Καραγκιόζη, ξαφνικά ο…Καραγκιοζοπαίχτης, που κινεί τα νήματα πίσω απ' το πανί, αποσύρει την ξύλινη φιγούρα του μπάρμπα Γιώργου απ' την σκηνή και αποχωρεί διότι δεν του αρέσει το…σκηνικό! Ή για να το εκφράσω στο πνεύμα των ημερών, μου θυμίζει μια ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία έχει δεχθεί τρία τέρματα και αντί να προσπαθήσει να βάλλει την μπάλα κάτω, να δημιουργήσει φάσεις, ευκαιρίες, να κάνει γκολ για να ισοφαρίσει, αυτή απλά…αποχωρεί απ' το γήπεδο!

Όσο για την ενδυνάμωση του
ΚΚΕ, αυτό αποτελεί κατά την ταπεινή μου γνώμη, ότι πιο φρικώδες και εγκληματικό για τα συμφέροντα του Ελληνικού έθνους. Πρώτον, διότι ο κομμουνισμός, σαν διεθνιστικό-ταξικό…μόρφωμα δεν δέχεται καν την έννοια του κράτους-έθνους και άρα ούτε και του Ελληνικού (για τους κομμουνιστές, ένας εργάτης απ' την Νικαράγουα είναι…αδερφός με έναν Έλληνα συνάδελφό του, άλλο εάν ο Μαρξ και ο Τρότσκυ θεωρούσαν τους μετανάστες, ως προδότες του εργατικού κινήματος, διότι μεταναστεύοντας αποδυναμώνουν τους ντόπιους εργάτες και τους αφήνουν βωρά στο Κεφάλαιο αλλά αυτά είναι…ψιλά γράμματα για τους Έλληνες κομμουνιστές) και δεύτερον, διότι ο σκοπός του κομμουνιστικού κόμματος είναι η χρεοκοπία και η διάλυση της Ελλάδος καθώς και η διάρρηξη του κοινωνικού μας ιστού!

Δυστυχώς, η ανικανότητα των κεντροδεξιών σχημάτων να πείσουν τον πολίτη και η αδυναμία τους να εκφράσουν…επιδέξιες πολιτικές πρακτικές σε αυτήν την τόσο δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας, έχει ωθήσει αρκετό κόσμο να κλίνει προς την Αριστερά. Μια πανίσχυρη όμως αριστερά (30% και άνω) έστω και κατακερματισμένη, θα επιχειρήσει με μαθηματική ακρίβεια την κατάλυση της αστικής δημοκρατίας της χώρας και την μετατροπή της σε…λαϊκή! Μακάρι να αποδειχθώ…Κασσάνδρα αλλά διαβλέπω, ότι δεν θα είναι μακριά η ημέρα, όπου αριστεροί και λαθρομετανάστες θα βγουν στους δρόμους για να ξεκινήσουν τον χειρότερο εμφύλιο πόλεμο, που γνώρισε ποτέ η χώρα μας!

Οι εκλογές αποτελούν όμως παρελθόν. Και τώρα τί; Τί…φαινόμενα λαμβάνουν χώρα; Τώρα, οι υπάλληλοι της Τρόικα (στην Ελληνική Κυβέρνηση αναφέρομαι) μιλούν για ελεγχόμενες πτωχεύσεις και για Παγκόσμια Οικονομική διακυβέρνηση, ο…(YES) Sir Γεώργιος-Joeffry Παπανδρέου εξαγγέλλει απολύσεις, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων καθώς και νέο φοροεισπρακτικό κυκεώνα προκειμένου να καταβληθούν οι υπόλοιπες δόσεις του δανείου από το ΔΝΤ ενώ οι οικονομικοί μας αποικιοκράτες απεφάσισαν να μας δώσουν παράταση στην αποπληρωμή του δανείου μας (το οποίο σε λίγο θα αγγίξει το μισό τρις!) με επιτόκια, που θα τσακίζουν κόκκαλα, ούτως ώστε να μας ελέγχουν μέχρι το έτος…2500, υποθηκεύοντας τον εθνικό, φυσικό μας πλούτο!

Και ο Ελληνικός λαός…Πώς αντιδρά ο Ελληνικός λαός σε αυτήν την σύγχρονη κατοχή, η οποία είναι ίσως χειρότερη από την δουλεία, που εκπορεύεται μέσω της ισχύος των όπλων, διότι είναι κεκαλυμμένη…; Στην Ισλανδία, οι άρτι αφιχθέντες άνθρωποι του ΔΝΤ στην χώρα, επέστρεψαν με το…ίδιο αεροπλάνο έντρομοι από τις αρνητικές αντιδράσεις των κατοίκων ενώ η εν λόγω χώρα, από όσο τουλάχιστον γνωρίζω, δεν έχει καταβάλει ούτε μία δραχμή (ή μάλλον ούτε μια…Ισλανδική κορόνα) από το τεράστιο χρέος της! Μήπως οι…Εσκιμώοι ψαράδες είναι πιο ξύπνιοι από τα τέκνα του…ος και του Αριστοτέλη, που έλεγε και η Καιτούλα Γαρμπή, καλή της ώρα;!!!


Στην δε Ιρλανδία, όταν απεφασίσθη η ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα στήριξης του ΔΝΤ, υπήρξε μια τέτοια οργανωμένη θύελλα αντιδράσεων, τόσο εκ μέρους του Ιρλανδικού Τύπου όσο και της κοινής γνώμης, που τα σαΐνια της Τρόικα το…φυσούν και δεν κρυώνει! Να' στε σίγουροι, ότι το ίδιο ντόμινο της λαϊκής αγανάκτησης θα συμπαρασύρει και την Πορτογαλία, η οποία προορίζεται εντός των προσεχών μηνών να αποτελέσει το…επόμενο πειραματόζωο! Τελικώς, αγαπητοί μου Συνέλληνες, στο…κοτέτσι της Ευρώπης λαμβάνουν χώρα φαινόμενα αντίστροφα από εκείνα της φυσικής τάξης των πραγμάτων! Υπάρχουν…τόσοι κόκορες και μία μόνο κότα!!!

Μα γιατί όμως; Γιατί δεν αντιδρούν οι Έλληνες; Διότι πολύ απλά, ο Ελληνικός λαός, εδώ και αρκετά χρόνια, αντάλλαξε την τιμή και την αξιοπρέπειά του με έναν διορισμό! Πούλησε την ψυχή του στους…πολιτικάντηδες για μια θέση στο Δημόσιο και θα σέρνεται εξαρτώμενος, ως ένα αξιοθρήνητο…οσφυοκαμπτικό ράκος, στο βωμό της κομματοκρατίας, για μια ζωή! Να γιατί…

Τι άλλο όμως παρατηρούμε σε αυτήν την δύσμοιρη χώρα; Δεν χρειάζεται να είναι κανείς…ανοιχτομάτης για να δει τα…στίφη των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών να εισέρχονται λαθραία και παράνομα στην χώρα μας, καταπατώντας το Σύνταγμα και τους νόμους της! Δεδομένης μάλιστα της υπάρχουσας υπογεννητικότητας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα (1,3 παιδιά ανά οικογένεια με συνεχή φθίνουσα πορεία) και τους ρυθμούς πληθυσμιακής αύξησης των αλλοδαπών, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι σε περίπου 20-30 χρόνια θα αποτελούμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα!

Βρε μπας και γίνομαι όμως λίγο…ακραίος και υπερβολικός; Θα σας απαντήσω, ότι είμαι το ίδιο ακραίος, όσο ακραίος ήταν και ο αείμνηστος Αλέκος Σακελάριος στην υπέροχη, προφητική του κωμωδία «Η Ρένα είναι off-side», όταν η επίσης συγχωρεμένη, Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Κινηματογράφου, Ρένα Βλαχοπούλου εισέρχεται στα αποδυτήρια Ελληνικής ομάδος και δεν μπορούσε να συνεννοηθεί στα Ελληνικά, αφού όλοι οι παίχτες της ομάδος είναι…ξένοι! Εκ των πραγμάτων λοιπόν αποδεικνύεται, ότι η πραγματικότητα υπερβαίνει και την πιο ισχυρή και δημιουργική φαντασία, του πιο οξυδερκούς σεναριογράφου!

Μήπως όμως τίθεται θέμα ρατσισμού στην Ελληνική κοινωνία; Μεγάλου! Στην χώρα μας υπάρχει τεράστιο θέμα ρατσισμού! Εναντίον των…Ελλήνων! Δεν φθάνει, που αυτά τα…στίφη των βαρβάρων μπήκαν σαν τον κλέφτη στο σπίτι μας (αντί να κάτσουν στις χώρες τους να παλέψουν για τις πατρίδες τους, εναντίον του ξένου παράγοντα, εάν υποτεθεί ότι υπάρχει, αντ' αυτού αυτομολούν σαν τους…λαγούς, πληρώνοντας μάλιστα τους δουλεμπόρους από 3 με 5 χιλ. δολάρια το κεφάλι…, αλήθεια, πού βρίσκουν αυτά τα χρήματα, όταν οι μισθοί σε αυτά τα κράτη κυμαίνονται στα…10 δολάρια το μήνα…) δεν φθάνει που ζουν εις βάρος μας, έχοντας γονατίσει την Ελληνική οικονομία, διαρρηγνύοντας τον κοινωνικό μας ιστό, λίαν προσφάτως προέκυψε και να…καταλαμβάνουν οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν, οποιοδήποτε κομμάτι Ελληνικής γης γουστάρουν, τρομοκρατώντας την Ελληνική Αστυνομία, στο όνομα της…θρησκευτικής τους ελευθερίας!

Από ότι αντιλαμβάνομαι…σύντροφοι, στην Ελλάδα του 2010 όλα τα ανθρώπινα (και όχι μόνο) δικαιώματα προστατεύονται και γίνονται απολύτως σεβαστά, όλα εκτός από ένα: Αυτό του Έλληνος πολίτου! Και επειδή ο όρος «διαφθορά» είναι πολύ…μοδάτος τώρα τελευταία, ας καταθέσω και εγώ την ταπεινή μου άποψη για να πω, ότι ο πιο επικίνδυνος (και ολέθριος για το έθνος) δείκτης διαφθοράς στην Ελληνική κοινωνία είναι η ανοχή στην λαθρομετανάστευση. Επεξεργαστείτε το λίγο αυτό…

Βεβαίως, το…εν λόγω φαινόμενο λαμβάνει χώρα εδώ και χρόνια με τις ανοχές, ευλογίες αλλά και…ευχαριστίες των πολιτικάντηδων, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και για το συνολικό μπάχαλο, που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην χώρα μας. Θυμηθείτε την ελεεινή και προδοτική για τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους, συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, την οποία υπέγραψε ο Κώστας Σημίτης και η οποία ουσιαστικά μετατρέπει την χώρα μας σε…αποθήκη παρανόμων μεταναστών, εμποδίζοντάς τους να περάσουν σε άλλο κράτος-μέλος της Ε.Ε.!

Σύμφωνα όμως με το δόγμα «αίτιο αιτιατό» του ος, κάθε αποτέλεσμα έχει και την εξήγησή του! Ενώ οι γηγενείς Έλληνες οδηγούνται στην πληθυσμιακή συρρίκνωση και εκδιώκονται από την Ελλάδα για να μπορέσουν να επιβιώσουν ως μετανάστες σε κάποια άλλη χώρα, το…πολιτικό σύστημα έχει αποφασίσει να…εισάγει καινούριο πληθυσμό, αλλοιώνοντας την φυλετική και εθνολογική μας σύνθεση! Τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους! Τους μοναδικούς ψηφοφόρους τους…

Ο δρ. Κωνσταντίνος Αντωνάκης, από τους εγκυρότερους πολιτικούς αναλυτές της χώρας (έχω την ευτυχία να τον έχω εξάδελφο) στο πρόσφατο άρθρο του “ΜεταΓιουγκοσλαβική ΕλλαδοΑνανικότητα”, περιγράφει το τελευταίο βήμα ενός τέτοιου σχεδίου, όπου η Ελλάς διαλύεται εις τα εξόν συνετέθη, σε τέσσερα ανεξάρτητα κρατίδια, ούτως ώστε να είναι πιο…ευκολοκυβέρνητα! (βλέπε Καλλικράτης)

Το μόνο, που έχω να πω εγώ, είναι να θαυμάσω το μέγεθος της…αποχαύνωσης των ΝεοΕλλήνων! Επειδή όμως, ως γνωστόν, η ιστορία κύκλους κάνει, τα ίδια φαινόμενα ελάμβαναν χώρα και λίγο πριν την Άλωση της Πόλης το 1453! Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία είχε συρρικνωθεί σε…βαθμό κακουργήματος, οι Οθωμανοί έπλεαν στον Βόσπορο και οι κάτοικοι της Πόλης ησχολούντο με…αμπελοφιλοσοφίες, προσπαθώντας να εντοπίσουν λέει, το…φύλο των αγγέλων, αν δηλαδή οι άγγελοι είναι αρσενικού ή θηλυκού γένους! Αυτά τουλάχιστον αναφέρει ο ιστορικός Φραντζής. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Κλείνω, με τον εξής προβληματισμό: Μήπως έχετε σκεφθεί πώς θα ήταν τα πράγματα εάν ζούσε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος; Ο Χριστόδουλος μας…
Θα άφηνε ποτέ να εκτυλίσσεται αυτό το δράμα στις πλάτες του Έθνους και του λαού μας χωρίς να αντιδρά, όπως πράττει η σημερινή ηγεσία της Εκκλησίας μας; Το γεγονός αυτό, αποτελεί και το τελευταίο λυπηρό φαινόμενο στην Ελλάδα του σήμερα! Το ότι η χώρα μας δεν έχει ηγεσία! Πάσχουμε από…λειψανδρία ηγετών, οι οποίοι θα βάλλουν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του…Έως τότε…

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!


Bookmark and Share

Πηγή: ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Σύνδεσμος στην Πηγή…

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x