Απάντηση Στο Άρθρο Της Guardian «Migrants Face ‘Living Hell’ In Greek Detention»‏

Απάντηση Στο Άρθρο Της Guardian «Migrants Face ‘Living Hell’ In Greek Detention»‏


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η αλήθεια για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα… 

Απάντηση στο άρθρο της Helena Smith στην Guardian περί απάνθρωπων συνθηκών μεταχείρισης και κράτησης των μεταναστών στην Ελλάδα. 

Ομολογώ πως όταν ξεκίνησα να διαβάζω το εν λόγω άρθρο είχα την εντύπωση πως επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά στην συνέχεια συνειδητοποίησα πως διάβαζα μία πολύ καλά στημένη και μεθοδευμένη προπαγάνδα γεμάτη ανακρίβειες, ψεύδη και άκυρες υποκειμενικές κρίσεις. 

Η αλήθεια για την κατάσταση που …επικρατεί στην Ελλάδα όσον αφορά στους λαθρομετανάστες, την αντιμετώπισή τους από τις αρχές και τον τρόπο διαβίωσής τους εδώ, απέχει παρασάγγας από όσα αναφέρονται στο άρθρο. 

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Η Ελλάδα, ως ο πρώτος προορισμός των λαθρομεταναστών από την Μέση Ανατολή, την νοτιοδυτική Ασία και ένας από τους πρώτους από την βορειοανατολική Αφρική, είναι δέκτης παραβιάσεων των συνόρων της, σχεδόν σε καθημερινή βάση, από οργανωμένες ομάδες λαθρομεταναστών, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι ηθελημένα «θύματα» δουλεμπόρων, αφού όλοι τους πληρώνουν από 5.000 έως 10.000 $ έκαστος για την μεταφορά τους μέχρι εδώ. 

Είναι λογικό να τους συμπονούν και να τους λυπούνται πολλοί επειδή αναγκάζονται να φύγουν από τον τόπο τους για οικονομικούς λόγους και το μόνο που αναζητούν είναι ένα καλύτερο αύριο. 

Είναι όμως όντως αυτή η πραγματικότητα;
Με ποια λογική μπορεί κάποιος να βρει 5.000 έως 10.000 $ την στιγμή που στον τόπο του ο μηνιαίος μισθός δεν ξεπερνά τα 50 $, ακόμη και για τους καλοπληρωμένους; 


Τι είδους συναλλαγές και συμφωνίες μπορεί να έχει κάνει κάποιος για να βρει ή να ξεπληρώσει 100 τουλάχιστον μηνιάτικα που, φυσικά, δεν έχει; 

Πώς αυτοί οι «κακόμοιροι» άνθρωποι αποκτούν πρόσβαση σε τόσα μεγάλα χρηματικά ποσά την στιγμή που σε αυτές τις χώρες αν έχεις 7.000 $ χτίζεις έπαυλη; 

Με ποια λογική μπορεί κάποιος να συμπαθεί και να συμπονά αυτόν που πληρώνει υπέρογκα ποσά ή κάνει βρώμικους διακανονισμούς με την μαφία των δουλεμπόρων προκειμένου να μεταναστεύσει παράνομα σε μία χώρα η οποία δεν μπορεί να θρέψει καν τα δικά της παιδιά; 

Με ποια λογική χαρακτηρίζεται ως μετανάστης αυτός που εισβάλλει παράνομα σε μία ξένη χώρα και έρχεται χωρίς κανένα έγγραφο, κανένα πιστοποιητικό και χωρίς καν διαβατήριο; 

Πώς μπορούμε να λυπηθούμε αυτούς που έρχονται και δηλώνουν εντελώς ψευδή στοιχεία; Δηλώνουν άλλη χώρα προέλευσης, άλλο όνομα και άλλη ηλικία! 

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί γίνεται αυτό; 

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς τι και ποιοι κρύβονται πίσω από όλη αυτή την οργανωμένη εποίκιση της Ελλάδος από ισλαμιστές; 

Οι φυλακές ανηλίκων της Ελλάδος έχουν γεμίσει από βιαστές και δολοφόνους που ενώ είναι άνω των 28 ετών έχουν δηλώσει ΟΛΟΙ ότι είναι 17 για να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης. 

Ποιος τους δασκαλεύει και τους οργανώνει; 

Έκαναν ποτέ έρευνα οι δήθεν ανθρωπιστικές σας οργανώσεις για να αποκαλύψουν αυτά τα κυκλώματα ή ο μόνος σκοπός ύπαρξής σας είναι να εισπράττετε τις υπέρογκες επιδοτήσεις και να καταδικάζετε την Ελλάδα και τους Έλληνες για «ανάρμοστη» συμπεριφορά; 

Οι δεκάδες χιλιάδες δολοφονίες Ελλήνων και οι χιλιάδες βιασμοί γυναικών και ανηλίκων από λαθρομετανάστες είναι κατ' εσάς «αρμόζουσα» συμπεριφορά; 

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται τα επίσημα στοιχεία για την εγκληματικότητα στην Ελλάδα, όπου καταγράφεται αύξηση των εγκλημάτων κατά 100% την τελευταία δεκαετία με παράλληλη αύξηση κατά 1000% των εγκλημάτων των προερχόμενων από το Πακιστάν και από τις λοιπές ισλαμικές χώρες. 

Κι επειδή στους Έλληνες αρέσει πάντα να μιλούν με αποδείξεις και επί πραγματικών γεγονότων, εν πλήρη αντιθέσει με το εν λόγω κατάπτυστο άρθρο, που βασίζεται σε εικασίες και δήθεν αναφορές τρίτων, παραθέτω τα εν Ελλάδι δρώμενα μέσω εικόνων. 

Οι διακινητές των λαθρομεταναστών τους φέρνουν με φουσκωτές βάρκες, ειδικά διαμορφωμένες, με ντεπόζιτα στα πλαϊνά, για να έχουν μεγάλη αυτονομία και να μπορούν να διασχίσουν τα χωρικά ύδατα μεταξύ Τουρκίας και Ελληνικών νήσων, καθώς στην πλειονότητά τους οι διακινητές είναι τούρκοι. Όταν πλησιάζουν στα χωρικά μας ύδατα αποχωρούν από την βάρκα φεύγοντας με άλλο πλωτό μέσω, ώστε να διαφύγουν την σύλληψη, και τους αφήνουν μέσα στην νύχτα με άσχημες συνήθως καιρικές συνθήκες να πλοηγηθούν, χωρίς καμμία ασφάλεια, καμμία γνώση και κανένα μέσον πλοήγησης, προς τις Ελληνικές Ακτές.

Πολύ συχνά οι βάρκες βουλιάζουν με αποτέλεσμα οι Ελληνικές λιμενικές αρχές να αναλαμβάνουν την διάσωση των ναυαγών. Έχουν υπάρξει και περιπτώσεις όπου οι δουλέμποροι βουλιάζουν σκοπίμως τις βάρκες, ώστε οι Ελληνικές λιμενικές αρχές να ασχοληθούν με την διάσωση των ναυαγών και όχι με τους διακινητές, ώστε να καταφέρουν αυτοί να ξεφύγουν. 

Μετά την διάσωσή του και αφού τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρονται για προληπτικούς λόγους, αλλά και επειδή οι περισσότεροι είναι αφυδατωμένοι και νηστικοί, στο πλησιέστερο κέντρο υγείας ή νοσοκομείο. Ή σε αυτοσχέδια ιατρεία, αν η διακομιδή σε νοσοκομείο δεν είναι εφικτή. 

Οι επιχειρήσεις ελέγχου των ακτών και διάσωσης των μεταναστών και ναυαγών κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καθημερινά στους Έλληνες φορολογούμενους. 

Τις επόμενες ώρες και ημέρες εθελοντές των νησιών προσφέρουν τρόφιμα και ρουχισμό στους λαθρομετανάστες ώστε να διευκολύνουν την διαβίωσή τους, τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες. 

Μετά, όταν αποφασιστεί πού θα εγκατασταθούν, μεταφέρονται υπό ανθρώπινες συνθήκες, ακόμη και με κανονικά μισθωμένα λεωφορεία, στον προορισμό τους. 

Συνήθως μεταφέρονται στα αστικά κέντρα, αλλά τον τελευταίο καιρό μεταφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένους και φυλασσόμενους χώρους με αξιοπρεπέστατες συνθήκες, όπου τους παρέχεται στέγη, τροφή, ιματισμός και πλήρης υγειονομική περίθαλψη και ιατροφαρμακευτική κάλυψη. 

Εκεί τους περιμένουν εκπρόσωποι των κοινοτήτων τους, εκπρόσωποι ΜΚΟ και οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ελέγχουν την τήρηση των συνθηκών μεταχειρίσεώς τους και που ελέγχουν και όλη την διαδικασία και τον τρόπο που τους συμπεριφέρονται οι αρχές και τα όργανα του κράτους. 

Οι χώροι είναι κλειστοί για να διασφαλίζεται το ακέραιον της ζωής τους, αλλά και να υπάρχει ασφάλεια στην γύρω περιοχή καθώς δεν γνωρίζουμε τίποτε για το ποιόν τους. 

Όπως φαίνεται και στις εικόνες τα καταλύματα είναι κλειστά, καινούργια και με κλιματισμό, αλλά και με καθαριζόμενες τουαλέτες και τρεχούμενο νερό. 

Με τους φρουρούς δεν έχουν καμμία επαφή, οπότε δεν υπάρχουν περιπτώσεις κακομεταχείρισης ή χρήσης βίας. Οποτεδήποτε χρειαστεί υπάρχει άμεσα διαθέσιμο νοσοκομειακό όχημα για την διακομιδή των ασθενών στο νοσοκομείο, ακόμη και για απλές εξετάσεις. 

Η διάσωση, περίθαλψη, φύλαξη και φροντίδα των λαθρομεταναστών κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ημερησίως από το υστέρημα του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού. 

Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι λαθρομετανάστες, που βρίσκονται ήδη στα αστικά κέντρα, «εργάζονται» σκληρά… 

ή διεκδικούν «ειρηνικά» τα «δικαιώματά» τους: 

Το μόνο δεδομένο είναι ότι παρ' όλα τα προβλήματα που δημιουργούν και παρ' όλη την εγκληματικότητα που υποθάλπεται στις τάξεις τους, οι αρχές, τα όργανα του κράτους και οι Πολίτες τους συμπεριφέρονται με πολύ υπομονή και αξιοπρεπώς. 

Ακόμη και όταν διενεργούνται τυπικοί έλεγχοι εγγράφων ή αναζητούνται εγκληματίες ανάμεσά τους, τα όργανα της τάξης τους συμπεριφέρονται με άψογο τρόπο και ουδεμία άσκηση βίας ή πίεσης δεν παρατηρείται. 

Αυτό όμως που αδυνατείτε να αντιληφθείτε είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ζουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους από τον δικό μας και ακόμη και στην καθημερινότητά τους ή στις συνήθειες, παραδόσεις και θρησκευτικές τους τελετές είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι με την δική μας νοοτροπία. Έτσι οι Έλληνες έχουμε αναγκαστεί να βλέπουμε τέτοιες αποτροπιαστικές πράξεις που θέτουν σε κίνδυνο την ψυχολογική υγεία των παιδιών μας. 

Εύκολα μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει ποιοι κατάγονται από την Χώρα του φωτός και ποιοι είναι σκοταδιστές, μυστικιστές και επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και τους άλλους. Τα δικά μας ήθη και έθιμα προβάλουν τον ανθρωπισμό, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, με σεβασμό στον άνθρωπο και κυρίως στην γυναίκα. Οι Έλληνες πάντα σέβονταν και τιμούσαν την γυναίκα. 

Βλέπετε, κυρίες των ευρωπαϊκών σαλονιών, για όλα υπάρχει και η άλλη άποψη… Αυτή του πεζοδρομίου, αυτή του αυτόπτη μάρτυρα και του παθόντα. Η άποψη αυτού που έχασε την εργασία του επειδή όλες τις θέσεις τις κατέλαβαν οι λαθρομετανάστες. 

Δεν ξέρω από ποιες πηγές επιλέγετε να ενημερωθείτε, αλλά σίγουρα αυτά που ΕΣΕΙΣ θέλετε και επιλέγετε να ακούτε και να μαθαίνετε, δεν μπορείτε να τα μεταφέρετε σε αυτούς τους ανθρώπους… 

Στους άνω των 30.000 αστέγων και απόρων Ελλήνων, που καθημερινά αναζητούν τροφή στα σκουπίδια ή επαιτούν για την ελεημοσύνη κάποιων συνανθρώπων μας, μόνο και μόνο επειδή έχασαν την εργασία τους από την εισβολή άνω των 6 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που κατέλαβαν όλες τις θέσεις εργασίας, οι δικές σας θεωρίες και η δική σας απτική γωνία της κατάστασης δεν φτάνει καν στα αυτιά τους, γιατί κοιμούνται δίπλα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και δεν μπορούν να κατανοήσουν τα δικά σας συμφέροντα, ούτε μπορεί κάποιος να τους δώσει μία λογική απάντηση για το ότι αυτοί, ενώ τόσα χρόνια πλήρωναν φόρους, εισφορές και τέλη, τώρα αναγκάζονται να κοιμούνται στον δρόμο, χωρίς τροφή και χωρίς να έχουν την δυνατότητα να πάνε στο νοσοκομείο αν δεν πληρώσουν για την είσοδό τους, ενώ οι λαθρομετανάστες στεγάζονται σε καινούργιες λυόμενες κατοικίες, με κλιματισμό και τρεχούμενο νερό, με καθημερινή τροφή και με πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη! 

ΓΙΑΤΙ;

Και για όσους με πουν ρατσιστή τους ενημερώνω πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι εναντίον αυτών εδώ των ανθρώπων: 

Τους οποίους το κατοχικό καθεστώς τους αντιμετωπίζει με τον πιο οικτρό και ανάλγητο τρόπο. Τους αντιμετωπίζει σαν απόκληρους της κοινωνίας και δεν μεριμνά ούτε καν για την σίτισή τους. Σε αντίθεση με την πλήρη κινητοποίηση και μέριμνα για τους λαθρομετανάστες. 

Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι ούτε απλό, ούτε μπορούμε να το εκλάβουμε επιπόλαια. Συντελείται με γοργούς ρυθμούς μία οργανωμένη και διεθνώς μεθοδευμένη αντικατάσταση του Ελληνικού Λαού από συγκεκριμένες φυλετικά και θρησκευτικά ομάδες ανθρώπων. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ήδη στην Ελλάδα, ιδίως στα αστικά κέντρα. Όσοι επιλέγουν να εθελοτυφλούν ή δεν θέλουν να το παραδεχτούν, λόγω πελατειακής σχέσης με το καθεστώς ή λόγω άλλων συμφερόντων, θα τους πω μόνο το εξής: 

Και τελικά θα μας μείνει μία μαχαιρωμένη, αλλά ζωντανή αξιοπρέπεια…
Και μία ξεθωριασμένη Ελληνική Σημαία! 

Γι' αυτό και έχουμε το θάρρος και σας κοιτούμε στα μάτια! 

Γιατί ό,τι και να κάνετε…
η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

ΚΙΝΗΜΑ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ανδρέας Χαϊκάλης
Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής


The truth about the illegal immigrants in Greece…
A reply to Helena Smith's article in The Guardian regarding the treatment of the illegal immigrants in Greece.

I confess that when I started reading this article I had the impression that it was April fool's joke, but then I realized that I was reading a very well staged and organized propaganda full of inaccuracies, falsehoods and invalid arguments. 

The truth about the situation in Greece with regard to illegal immigrants, their treatment by the authorities and their way of living here, is a far cry from what is presented in the article. 

Greece, being the first European destination of immigrants from the Middle East, Southwest Asia and one of the first from northeast Africa, has to face border violations from illegal trafficking, almost on a daily basis by organized groups of immigrants, the majority of which have become “victims” of slave traders deliberately and knowingly, since they all pay from $5,000 to $10,000 fees each to be illegally transported here.
It makes sense to sympathize and pity the immigrants because many of them are forced to leave their motherland for economic reasons and/or due to political persecutions, on the search for a better future. 

But is this really true?
In what sense can one afford $5,000 to $10,000 since the average monthly salary in his country does not exceed $50, even for a well-paid worker? 

What kinds of transactions and agreements have been arranged in order for someone to find or pay back transportation fees worth of at least 100 times his paycheck, which of course, he does not even have? 

How do these “poor” people gain access to such large sums of money, since, if you have $7,000 in your possession, you can even afford to build a villa in their countries? 

In what sense can one sympathize with a person that can afford to pay ridiculous amounts of money or make illegal arrangements with the filthy mafia of the illegal traffickers to breach the borders of a country and invade it while seeking compassion, especially at a time when this country is deprived of the right to even support its own children? 

In what sense is the individual who has illegally invaded a foreign country and forced entered without any documentation, no ID, no health certification and of course without even a passport characterized as an immigrant? 

How on earth are we supposed to feel sorry for all those that enter our country by force and declare entirely false information? Declare different country of origin, different name and different age!
Has anyone ever wondered why this happens? 

Has anyone ever wondered what and who is behind all this organized colonization of Greece by fanatic Islamists? Because you can be sure that is the case in Greece! 

The juvenile detention centers in Greece are filled with rapists and murderers that while being over the age of 28, they have ALL declared being under the age of 17 in order to benefit from being treated as minors. 

Who instructs them and organizes them?
Have your alleged humanitarian organizations ever investigated to expose these illegal trafficking rings or your sole purpose of existence is to collect the ridiculous amounts of the state subsidies and condemn Greece and the Greek people for “inappropriate” behavior?

The tens of thousands of murdered Greeks and the thousands of raped women and children by the hordes of the illegal immigrants constitute according to your reasoning the “appropriate” behavior? 

The following table shows the official crime rates in Greece for the period 1998-2012 by nationality of the foreign offenders, according to which crime increased by 100% during the last decade, while the number of the criminals from Pakistan and other Islamic countries has increased by 1,000%! 

And because we Greeks always prefer to argue with proofs and facts, in stark contrast with this despicable article that relies on speculations and alleged reports of others, I will reveal what is really happening in Greece through the following photos. 

The traffickers carry the illegal immigrants on inflatable boats, especially designed, with tanks on the sides to achieve considerable autonomy and to be able to cross the waters between Turkey and the Greek islands, since the majority of the traffickers are Turks. When they approach Greece's national waters they abandon the boat and embark on another vessel in order to evade arrest, leaving the illegal immigrants in the night, usually with bad weather conditions, to sail on their own, without any protection, no knowledge and no means of navigation whatsoever, towards the Greek coastline. 

Very often these boats sink and consequently the Hellenic coast guard undertakes the task of rescuing the shipwrecked. There are many cases where the traffickers deliberately sink their boats so as to force the Greek authorities to deal with the rescue of the shipwrecked and not the pursuit of the traffickers, hence they manage to escape. 

After their rescue and the provision of first aid services, the illegal immigrants are transported for precautionary reasons, and also because most of them are dehydrated and hungry, to the nearest health center or hospital, or to temporary medical facilities, in case the transfer to a hospital is not feasible.

The operations to safeguard the coastline and to rescue the shipwrecked illegal immigrants cost Greek taxpayers with hundreds of thousands of Euros on a daily basis. 

For the next hours and days, dozens of volunteering islanders provide food and clothing to the illegal immigrants to facilitate their living, at least for the first few days. 

Then, once it is decided where they'll be settled, they are transported under humane conditions, even with standard leased buses, to their destination. 

Usually, they are transported to urban centers, but lately they have been transported at especially designed and guarded areas with high standard facilities, where they are provided shelter, food, clothing, and enjoy full health care (tests, medications, etc.) under respectable conditions. 

Their arrival is welcomed there by the several representatives of their communities, representatives of NGOs and human rights organizations that monitor the compliance with the international standards for the humane treatment and scrutinize the whole processes and the ways they are being treated by the national authorities and institutions. 

These detention sites are contained to ensure the safety and well-being of the illegal immigrants, but also to ensure the safety of the people living in the surrounding areas, since we actually know nothing about who these people are and of course, since we are unaware of their health condition and medical history. 

As shown in the photos, the accommodations are contained, new with air conditioning and also with cleanable toilets and running water. 

The illegal immigrants have no contact with the guards, and there are no cases of abuse or violence. Whenever needed, there is a 24-hour ambulance available for the transportation of patients to the hospital, even for the simplest medical tests. 

The rescue, transportation, health care, safeguard and accommodation of the illegal immigrants cost tens of millions of Euros daily, which are derived from the Greek People's deprived income and the budget cuts on health and education. 

At the same time, some other illegal immigrants that have already managed to settle in the urban centers are “working” hard to earn their living… 

or participate in “peaceful” protests claiming their “human rights”: 

The only reality is that despite all the problems they create, and despite the crime that is being fostered in their communities, the authorities, the state institutions and the Greek citizens continue to treat the illegal immigrants with great patience and respect. 

Even during the conduct of routine street checks of documents or when seeking for wanted criminals among them, police officers behave with an impeccable professional manner and no signs of violence or force are observed. 

But what you fail to realize is that these people live in completely different worlds from ours and even in their everyday lives, their customs, traditions and religious ceremonies are diametrically opposite to our own culture. So, we the Greeks have been forced to witness such vile and uncivilized acts that endanger the psychological health of our children. 

One can easily identify, even when walking in the streets of Athens, those that descent from the City of Light, from those that might as well be characterized as obscurantist, mystical and dangerous to themselves and others. Our culture, customs and traditions assert humanity, freedom and nobility, with respect to people and especially women. The Greeks have always respected and honored the unique nature of women. 

You see, ladies of the European salons, there is always a contrasting aspect in everything… One stems from the standpoint of the self-declared humanists that blindly adhere to the lies of the propaganda operators and the other comes directly from the eyewitnesses and the victims themselves, the people that lost their jobs, because all the of them are now occupied by illegal immigrants. 

I do not know what kind of sources you use to inform yourself, but definitely the kind of information YOU fancy and choose to listen and believe, have no influence over the people who actually suffer the implications of the phenomenon… 

For the more than 30,000 homeless and destitute Greeks, who forage day after day in the garbage or beg for alms from the fellow citizens, just because they lost their jobs since the invasion of more than 6 million illegal immigrants that have taken their jobs, your theories and your opinions of the situation will never reach their ears, because they sleep beside the passing cars and they cannot understand your interests, nor can anyone give them a sensible explanation of why they, after having paid their share of taxes and social contributions for many years, now they are forced to sleep on the streets, without food and even deprived of the right to obtain primary healthcare services unless they pay for hospital admission fees, while the illegal immigrants are housed in new buildings with air conditioning and running water, with daily food and full medical coverage! 

WHY? 

And for those who will rush in calling me a racist, I will be glad to inform them that the only racism that exists in Greece is against these people here: 

These are the people that are actually being treated with the most disgraceful and ruthless way by the imposed government. These are the people that are being treated as social outcasts, deprived of food, safety and humane living conditions. Definitely nothing like the full mobilization of the competent state bodies and the overall care the illegal immigrants enjoy. 

The issue of illegal immigration is neither simple, nor can we take it light-headedly. An internationally organized and systematic process of replacing the Greek People with certain racial and religious groups has been put into force. We are already witnessing the results in Greece, especially in urban centers. 

To all those who choose to turn a blind eye or do not want to admit it, because of their selfish ties with the servile regime that governs Greece or because of other wretched interests, I would only say this: 

And in the end, we will still be proud even if we are left with a wounded but alive dignity…
And a faded Greek Flag! 
This is why we have the spirit to keep on looking you straight in the eye!

Because no matter what you do…
Greece never dies!

April Third Movement
Andreas Chaikalis
Member of the Central Committee

Πηγή…
  


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x