ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ… ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ… ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Παρουσιάζουμε σήμερα την αποκαλυπτική πληροφορία, προς χρήσιν παντός ενδιαφερομένου, που τεκμηριώνεται με το απόσπασμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Σύμφωνα με το έγγραφο που βλέπετε, η ιατροδικαστική υπηρεσία ισχυρίζεται ότι «ο θάνατος κυρίως οφείλεται σε μεταβολικά αίτια».

Ποιος είναι λοιπόν ο «νεκρός»;
Ο γνωστός λαθρομετανάστης από την Χιλή PEDRO NAVARRO, που είχε συλληφθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2009, για συμμετοχή του σε επεισόδιο που έλαβε χώρα από 19.00 έως 22.00 σε παράδρομο της πλατείας Καπνικαρέα στην Αθήνα.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ο καλός αυτός λαθρομετανάστης προσπάθησε να δολοφονήσει με λάμα μήκους 31 εκ. τον Μ.Γ.
Η συνέχεια είναι γνωστή.

Στο κρατητήριο του Α.Τ. Ακροπόλεως που βρισκόταν, παραμονή Πρωτοχρονιάς, επετέθη σε αστυνομικό φρουρό, προσπάθησε να τον πνίξει και να αποδράσει.
Οι αστυνομικοί που ήταν στο τμήμα, έσπευσαν να βοηθήσουν τον φρουρό συνάδελφό τους. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο χιλιανός προφανώς εκμεταλλεύτηκε τις όποιες κακώσεις είχε από την συμπλοκή με τον Μ.Γ. στις 23/12/09 αλλά και στο Α.Τ. και κάλεσε μία δικηγόρο, γνωστή για την δράση της υπέρ των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ανέφερε ότι βασανίστηκε. Όλος ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε αμέσως και ο χιλιανός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό, όπου ανήμερα πρωτοχρονιά, σε χρόνο και με οργάνωση που θα ζήλευαν ακόμα και στην FORMULA1, η αστυνομία δίνει παραγγελία σε ιατροδικαστή να εξετάσει τον «βασανισμένο» χιλιανό.

Ο ιατροδιαστής πρωί-πρωί ανήμερα Πρωτοχρονιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο.
Ο χιλιανός δεν γνωρίζει καμία ξένη γλώσσα, πλην της μητρικής του, τα ισπανικά. Εντελώς συμπτωματικά ο ιατροδικαστής μιλάει άριστα τα ισπανικά!!!! Και διαπιστώνει τον….θάνατό του.
Σε λίγες ημέρες μετά ο «νεκρός» χιλιανός (αν και το Πάσχα ήταν μακρυά ακόμη) αναστήθηκε, και απεχώρησε προς άγνωστο κατεύθυνση. Αν κάποιος συναντήσει ένα νεκρό χιλιανό στο δρόμο του, ας ειδοποιήσει την αστυνομία, τον ιατροδικαστή, ας ειδοποιήσει τέλος πάντων εμάς!


Γιατί άραγε κάποιοι ήθελαν να προεξοφλήσουν τον θάνατο του NAVARRO;
Γιατί ο ιατροδικαστής «πέθανε» τον NAVARRO;

Οι αποκαλύψεις μας θα συνεχιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, και ναι μεν θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, αλλά θα φρίξουν οι Έλληνες πολίτες.
Α.Α.

“ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ”

(ή αλλιώς, ντροπή σας…)
http://filotimia.blogspot.com/2010/02/blog-post_6079.html

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x