Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο των προγόνων Σαλαμινοναυμάχων στη Σαλαμίνα

Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο των προγόνων Σαλαμινοναυμάχων στη Σαλαμίνα0 0 ψήφοι
Article Rating

Στις 29/9 στη Σαλαμίνα στα πλαίσια των τοπικών εορτασμών για τη επέτειο της ναυμαχίας με τους Πέρσες, έκαναν χριστιανικό μνημόσυνο.

να αναπαυθούν οι ψυχές των κεκοιμημένων δούλων του θεού  – των χριστιανών , Ιεχωβά , Γιαχβέ , Σαβαώθ , Κύριο – στους κόλπους του Αβραάμ και Ιακώβ … κτλ ”.

Παραβρέθηκαν  ο νομάρχης Πειραιά Γ. Μίχας      nomarhis@nomarhiapeiraia.gr
Οι δήμαρχοι
Αμπελακίων Μ. Τραυλός     info@ampelakia.gr
Σαλαμίνας Σ. Σοφράς       dimarxos@salamina.gr

Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο των προγόνων Σαλαμινοναυμάχων στη Σαλαμίνα
Και στρατιωτική ηγεσία του ναυτικού. Κύριοι παπάδες, οργανωτές και μετέχοντες στην τελετή του μνημοσύνου, η πράξη σας είναι Ανήθικη Ιερόσυλη και Ασεβής .

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Οι ήρωες είναι αθάνατοι και λαμπρά παραδείγματα προς μίμηση. Δεν ζητούν ανάπαυση και συγχώρεση από κανέναν και μάλιστα από ξένους θεούς αφέντες και προγόνους άλλων λαών. Οι ήρωες ήταν ελεύθεροι άνθρωποι και δεν προσκυνούσαν ούτε θεούς ούτε ανθρώπους. Πολέμησαν για την ελευθερία του τόπου σε πνευματικό και χωροταξικό επίπεδο. Η προσφορά τους με τον αγώνα τους είναι η αξία της Δημοκρατίας και τα αγαθά του Ελληνικού πολιτισμού .


Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μαγαρίζεται με τέτοιες τελετές τον Ιερό χώρο του Τύμβου. Οι προγονοί μου δεν ήταν δούλοι ταπεινοί, υποτακτικοί χριστιανοί. Ήταν Έλληνες υπερήφανοι, Ελεύθερες ψυχές και Πολυθεϊστές. Θέλει ψυχή και ” αρχ@@ια ” , για να δημιουργήσεις – συμμετάσχεις σε Μαραθώνα Θερμοπύλες Σαλαμίνα Πλαταιές και απελευθερωτικές επαναστάσεις.

Μην καπηλεύεστε την επέτειο της ναυμαχίας. Μην θέλετε να προβληθείτε ασελγώντας στη Μνήμη και τις Αξίες των προγόνων. Δεν τους μοιάζετε πουθενά. Έχετε Μηδίσει. Αυτοί έδιωξαν τον Ασιατικό ολοκληρωτισμό, εσείς τον επιβάλετε με χριστιανικές τελετουργίες. Με το μνημόσυνο που κάνατε, τους Ακυρώνετε την Νίκη. Χαμένος Αγώνας, προδομένα Ιδανικά. ΑΙΣΧΟΣ.

Ντροπή σας να λέγεστε Έλληνες, γιατί δεν υπάρχει σεβασμός.

Ω παίδες Ελλήνων ίτε
Ελευθερούτε Πατρίδα
Ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας
Θεών τε Πατρώων έδη
Θήκας Προγόνων
Νυν υπέρ πάντων Αγών.

Υ.Γ. στην επόμενη εκδήλωση για την επανάσταση του 21, να φέρετε έναν μουσουλμάνο μουφτή να κάνει μνημόσυνο. Έτσι για αλλαγή και ποικιλία.

Έχουμε βαρεθεί τα ίδια και ίδια κάθε χρόνο.

Exams


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x