ΑΣΦΑΛΩΣ… ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ… ΟΥΤΕ ΠΙΛΟΤΙΚΑ. ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

ΑΣΦΑΛΩΣ… ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ… ΟΥΤΕ ΠΙΛΟΤΙΚΑ. ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΕΣ0 0 ψήφοι
Article Rating

Η Κυριακή αργία είναι το πρώτο κοινωνικό και ανθρώπινο δικαίωμα αλλά και κυρίως υποχρεωτική συνθήκη σωματικής και ψυχικής υγείας. Έχει ιστορία 17 αιώνων!

Στη χώρα μας καθιερώθηκε το 1908. Για πρώτη φορά σήμερα !! επιδιώκουν τα εμπορικά καταστήματα να λειτουργήσουν ΚΥΡΙΑΚΕΣ δήθεν πιλοτικά.

Μεσαιωνικές επιβολές με υπουργικές αποφάσεις και επιχείρημα μνημόνια για δήθεν περιοχές τουριστικές όταν όλα είναι all including και ο μπατιροτουρισμός των 18.000.000 αποδείχτηκε φούσκαλα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ξένοι κατακτητές σήμερα με συναίνεση των δήθεν εκλεγμένων μας, θέλουν να καταργήσουν τον κώδικα ζωής στην Ελλάδα.


Ο νόμος και η τυχόν υπουργική απόφαση, θυμάστε άραγε το ‘‘αποφασίζομεν και διατάσσομεν'', απειλεί να ξηλώσει όλα τα μισθολογικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και των καταναλωτών στο όνομα Μνημονίων που δεν διάβασαν τότε και μάλλον δεν μπόρεσαν ούτε στα 3 χρόνια που πέρασαν να τα διαβάσουν, οι ζιγκολό της πολιτικής όπως αποκαλούν τους 300 οι καθημερινοί συνομιλητές συμπολίτες μας.

Απειλούν να μείνουμε χωρίς εισόδημα και να πάψουμε να είμαστε καταναλωτές.

Απειλούν με αφαίρεση την ημέρα της ανάπαυσης και του ελάχιστου πλέον ποιοτικού ελεύθερου χρόνου επικίνδυνη αποδιοργάνωση της κοινωνικής και οικογενειακής ζωής των εργαζομένων και των καταναλωτών στην Ελλάδα.

Απειλούν, να βλάψουν καίρια και αθροιστικά την σωματική και ψυχική υγεία μας, και, να γίνει ειδική εκμετάλλευση αυτών που θα εργαστούν Κυριακή.

Τι νόημα έχουν οι επιπλέον ώρες που προτείνουν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα για τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές όταν μάλιστα, μας λείπουν και τα χρήματα για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, και αυτές τις επί πλέον ώρες αλλά και τις προηγούμενες;

Αν είναι για τους μπατιροτουρίστες τους έχουμε δει τώρα τους σύγχρονους τουρίστες.

Η λιτότητα και τα χαράτσια που δέχτηκαν οι εκλεγμένοι μας να μας επιβάλλουν οι «τοκογλύφοι δανειστές», μόλις – και με δυσκολία – επιτρέπουν σε όλο και λιγότερους καταναλωτές να καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες των οικογενειών τους. Η δυνατότητα να ψωνίσουν «κάτι ακόμα» έχει χαθεί πλέον όχι μόνο για τις 6 ημέρες αλλά και για την 7ην ημέρα και όσες άλλες με την ορμή που έχουν θα θέλουν να προσθέσουν αν θα τους ήταν δυνατόν ακόμα και μετά τις 7 ημέρες της εβδομάδας.

Μπορεί να …. ΜΑΣ ΠΟΥΝ…. ΟΤΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚOYN ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ !

Με κάθε τρόπο πρέπει να υπερασπιστούμε:

  • ·ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ = ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • ·ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
  • ·ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ.

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ

 

INKA – ΔΤ 521/08.08.2014

 

 

Πηγή: ηλ.τα.


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x