ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΕΥΝΑ


0 0 ψήφοι
Article Rating
Ένα ΑΤΙΑ ανάγκασε το αεροδρόμιο Xiaoshan στην Hangzhou στην Κίνα να σταματήσει την λειτουργία του στης 7 Ιουλίου. Ένα πλήρωμα αεροπλάνου, το οποίο ετοιμαζόταν να προσγειωθεί ανίχνευσε πρώτο το αντικείμενο περίπου στης 08:40 το απόγευμα και ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου. Οι αρχές του αεροδρομίου ανταποκρίθηκαν άμεσα καθηλώνοντας αεροπλάνα που ήταν να απογειωθούν και όλα τα αεροπλάνα που ήταν να προσγειωθούν τα έστειλαν σε άλλα αεροδρόμια όπως του Ningbo  και Wuxi.
18 πτήσεις επηρεάστηκαν. Η κανονική λειτουργία του αεροδρομίου επανήλθε μετά από μία ώρα. Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν σημασία στο περιστατικό και προκάλεσαν μία καταιγίδα από υποθέσεις σχετικά με την ταυτότητα του ΑΤΙΑ.
   «Είναι κρυμμένη αμερικανική βόμβα, η οποία πετά προς την Κίνα» δήλωσε την Δευτέρα ένας χρήστης του διαδικτύου. Άλλος έγραψε την Κυριακή το βράδυ «κατά την γνώμη μου το ΑΤΙΑ δεν είναι ούτε αμερικανικός πύραυλος ούτε ρωσικός δορυφόρος. Οι Υποθέσεις ότι είναι ένα εξωγήινο σκάφος είναι ακόμα πιο εξωφρενικό. Χρησιμοποιήστε το νου σας. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένα φαινόμενο που γίνεται από ανθρώπους. Θα τολμούσαν οι   ή η να προκαλέσουν τον θυμό της Κίνας με το να στέλνουν πυραύλους ή δορυφορικούς πυραύλους στον ουρανό της Κίνας χωρίς προειδοποίηση; Πιστεύω ο Κινεζικός στρατός είναι υπεύθυνος για το ΑΤΙΑ. Είναι ένα σκάφος ή ένας πύραυλος που βρίσκεται υπό δοκιμήν»
Μετάφραση: -

Πηγή: Η Αφυπνιση των απανταχου Ελληνων

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x