Διαδικτυακή ζωντανή ξενάγηση στον Πύργο του Άιφελ

Διαδικτυακή ζωντανή ξενάγηση στον Πύργο του Άιφελ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η εταιρεία Google μέσω της υπηρεσίας Google Maps Street View, μπορεί να μας μεταδώσει ζωντανή εικόνα από κάθε σημείο του κόσμου. Ο τεχνολογικός κολοσσός, ανακοίνωσε, πως είναι πλέον είναι διαθέσιμη η εικονική ξενάγηση στον Πύργο του Άιφελ, μέσω της υπηρεσίας Street View.

Το Google θέλει να βρίσκεται παντού. Για το λόγο αυτό έχει αναθέσει στους Google Maps Street View Trekker να μεταδίδουν εικόνα με τις κάμερες του Google maps, τις οποίες κουβαλάνε στην πλάτη και περπατάνε εκεί που δεν μπορεί να φτάσει αυτοκίνητο. Μαζί με τα ποδήλατα που προϋπήρχαν,η Google, έχει και πεζούς να τρέχουν εδώ και εκεί για να μπορούμε να απολαμβάνουμε εικόνες της άγριας φύσης, μέχρι και μνημεία του κόσμου.

Πλέον, κάθε χρήστης του Google Maps Street View, θα μπορεί να δει το πιο γνωστό αξιοθέατο της πόλης του φωτός. Πανοραμικές εικόνες από όλους τους ορόφους του διάσημου Πύργου καθώς και επιπλέον οπτικοακουστικό υλικό θα προβάλλονται διαδικτυακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση. Το υλικό θα περιλαμβάνει πληθώρα διαδικτυακών εκθέσεων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του υπεύθυνου, για τη λειτουργία του Πύργου του Άιφελ, οργανισμού και του Πολιτιστικού Ινστιτούτου της Google.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Google εγκαινίασε την εικονική ξενάγηση μέσω της υπηρεσίας Street View και στο Μπουρζ Καλίφα στο Ντουμπάι, το ψηλότερο κτίριο του κόσμου. Το Google, ωστόσο έχει συναντήσει πολλά εμπόδια για τη χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Όσο η νομιμότητα ή μη του Street View δοκιμάζεται, οι μηχανικοί της εταιρείας ετοιμάζουν το Google Maps mobile με υποστήριξη για Street View στο κινητό.

Πηγή: Ποιότητα ς


Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x