Δωρεά-μαμούθ με αναλώσιμο υγειονομικό υλικό για την Κρήτη!

Δωρεά-μαμούθ με αναλώσιμο υγειονομικό υλικό για την Κρήτη!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, εργαλεία και εξοπλισμός, δωρεά της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, που απεστάλη μέσω του Διεθνή Οργανισμού Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής (IOCC) με κοντέινερ στην Ελλάδα, παρελήφθη την Τετάρτη 29 Μαΐου από τον Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Αντώνη Γρηγοράκη και στελέχη της υπηρεσίας.

Η δωρεά, που εκτιμάται ότι είναι άνω των 700.000 ευρώ , προορίζεται για όλα τα νοσοκομεία και τα Κέντρα ς της Κρήτης και αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην διαρκώς αυξανόμενη κάλυψη αναγκών στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης σε δήλωση του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και τον IOCC, τονίζοντας, ότι πολλές φορές τα λόγια των ευχαριστιών είναι μικρά για να περιγράψουν το μέγεθος της αξίας κάποιων πράξεων. Το κοντέινερ με αναλώσιμα υγειονομικά υλικά, είναι το δεύτερο που φτάνει στο νησί και παραλαμβάνεται από την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί και της προσφοράς της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής και του IOCC. Το πρώτο κοντέινερ έφτασε και παραλήφθηκε στις 22.11.2012.

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x