Δωρεάν ελαιόλαδο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε ευπαθείς ομάδες

Δωρεάν ελαιόλαδο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε ευπαθείς ομάδες


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η Περιφέρεια Κεντρικής ς βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, μοιράζοντας δωρεάν ελαιόλαδο σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Την  Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 η Περιφέρεια Κεντρικής ς, μοίρασε δωρεάν 50 τόνους παρθένου ελαιολάδου σε φορείς και σωματεία κοινωνικής προσφοράς (Ιερές Μητροπόλεις, ΜΚΟ, υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής Δήμων, συλλόγους πολυτέκνων, στήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες, ορφανοτροφεία κ.ά.), στον προαύλιο χώρο της Αποθήκης 15 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

«Σε μια εποχή που η κοινωνία κλυδωνίζεται και ο κόσμος υποφέρει, η Περιφέρεια Κεντρικής ς στέκεται στο πλευρό όλων όσοι έχουν ανάγκη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η χώρα μας δοκιμάζεται. Ψυχραιμία, υπομονή, αλληλεγγύη και προσφορά», σημείωσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής ς Διονύσης Ψωμιάδης. Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι ανάλογες δράσεις της ΠΚΜ προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες έχουν προγραμματιστεί και για το διάστημα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, με νέες διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ειδήσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Καλά Νέα


Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x