Δωρεάν φροντιστήριο από εθελοντές φοιτητές για 25 παιδιά άπορων οικογενειών

Δωρεάν φροντιστήριο από εθελοντές φοιτητές για 25 παιδιά άπορων οικογενειών


0 0 ψήφοι
Article Rating

Βοήθεια για τα μαθήματα τους παρέχουν εθελοντές φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης σε 25 παιδάκια δημοτικού από άπορες οικογένειες, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Εργαστηρίου Μελέτης, που υλοποιούν το Τμήμα και ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Το Κοινωνικό Εργαστήρι Μελέτης λειτουργεί από τον Οκτώβριο, στη δημοτική βιβλιοθήκη και έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες του 70 φοιτητές, ενώ 20 συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί παίζουν συντονιστικό ρόλο. Οι οικογένειες που επωφελούνται έχουν επιλεγεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του δήμου Αλεξανδρούπολης “Πολυκοινωνικό” Αντώνης Βαμβακερός και ο καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος, Αθανάσιος έδωσαν συνέντευξη Τύπου για να ενημερωθούν για τη δράση όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες και για να ευχαριστήσουν τους εθελοντές για την προσφορά τους.

Παράλληλα, το “Πολυκοινωνικό” μερίμνησε ώστε 60 παιδιά του δήμου Αλεξανδρούπολης να φοιτήσουν δωρεάν σε 14 φροντιστήρια της πόλης. Όπως επισήμανε ο κ. Βαμβακερός, με αυτό τον τρόπο δεν ξεχωρίζουν τα παιδιά άπορων οικογενειών από τα υπόλοιπα.

Παύλος Κιρκασίδης για το zougla.gr

 


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x