Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου Κρήτης

Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου Κρήτης

Μοιραστείτε το άρθρο:

Οι πολίτες που είναι άνεργοι, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή δε διαθέτουν βιβλιάριο υγείας μπορούν να απευθύνονται, μεταξύ άλλων, στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του  Ηρακλείου Κρήτης προκειμένου να έχουν εξασφαλίσουν τη δωρεάς παροχή υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού δωρεάν στο 2813008525. Οι ώρες επικοινωνίας που έχουν οριστεί είναι από Δευτέρα έως και Σάββατο, από 10:00 έως 12:00 το πρωί.


Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης είναι ένας ανεξάρτητος φορέας, λειτουργεί μόνο με εθελοντές, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν αγωνίζονται για τη δημιουργία μιας κοινωνίας Δικαίου και Αλληλεγγύης. Στόχος του οι Δημόσιες, Δωρεάν και Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες Υγείας, για όλους.

Σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν: «Εάν δεν έχετε βιβλιάριο υγείας, δεν έχετε χρήματα να πάτε σε γιατρό, ρωτήστε στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου για τις ιατρικές υπηρεσίες που χρειάζεστε εσείς και τα παιδιά σας».

Το ιατρείο λειτουργεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου  «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης». Και τη συμπαράσταση του Δήμου Ηρακλείου. Φιλοξενείται προσωρινά στον χώρο του Ιατροκοινωνικού Κέντρου Ηρακλείου (Μούγλων 41, Αλικαρνασσός).

 http://www.localit.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…

close

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣT ΓΙΑ COVID-19

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου


Μοιραστείτε το άρθρο: