Δωρίδα | Ιδιώτης προσφέρει δωρεάν 4 τόνους πορτοκάλια για τους δημότες


Τέσσερις τόνους δωρεάν πορτοκάλια στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Δωρίδος θα μοιράσει ο κεντρικός δήμος, σε συνεργασία με το ΕργατικόΚέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και το Παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) Ναυπακτίας & Δωρίδας, την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 10 το πρωί, στην κεντρική πλατεία του Ευπαλίου.

«Τα πορτοκάλια είναι προϊόντα τοπικών παραγωγών, οι οποίοι με την ευαισθησία τους, προτιμούν να διαθέσουν τα πορτοκάλια τους στους συντοπίτες μας, παρά να τα δώσουν στους μεσάζοντες και τους μεγαλέμπορους και να θησαυρίσουν σε βάρος των καταναλωτών.


 

Ο συντοπίτης μας παραγωγός που προσφέρει αυτό το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο είναι ο κ. Λουκόπουλος Ιωάννης από τα Μαλάματα Δωρίδας και οι τρεις φορείς που οργανώνουμε τη διανομή, εκφράζοντας όλη την τοπική κοινωνία, τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ και ελπίζουμε και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του», σημειώνουν σε κοινή τους δήλωση ο δήμαρχος Δωρίδος Γιώργος Καπεντζώνης, ο πρόεδρος του ΕΚΝΔ Αριστομένης Χάρος και ο αντοπρόεδρος του παραρτήματος ΕΕΚΕ Γιώργος Κοντοχρήστος.

http://www.aftodioikisi.gr

 

Εκδηλώσεις με την Ρέα Καραγιάννη

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…