Έχετε τελειώσει κύριοι και κυρίες, απλά δεν το έχετε καταλάβει ακόμη!

Έχετε τελειώσει κύριοι και κυρίες, απλά δεν το έχετε καταλάβει ακόμη!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Με αφορμή την τουλάχιστον προκλητική απάντηση του Κ. Λαλιώτη και με αιτία τα τόσα χρόνια κοροϊδίας από τους εκάστοτε 300, θα ήθελα να τους πω το εξής:

Έχετε τελειώσει κύριοι και κυρίες, απλά δεν… το έχετε καταλάβει ακόμη!

Η ματαιοδοξία σας, η απληστία σας, η αλαζονεία σας και το ήθος του χαρακτήρα σας, δεν σας αφήνει να το καταλάβετε! Και σας παρακαλώ μην αρχίσετε να μου λέτε για ισοπέδωση. Εσείς μας έχετε ισοπεδώσει!!!
Έχετε τελειώσει σαν πολιτικοί, από την μέρα που εκλεγείκατε για να υπηρετήσετε την Πατρίδα (αν έχετε συναίσθηση τι σημαίνει Πατρίδα) και αντί αυτού, την καταχρεώσατε, την καταληστέψατε (ή αφήσατε να την καταληστέψουν), την διασείρατε και τώρα μας την παραδίνετε σε αυτή την κατάσταση.

Έχετε τελειώσει σαν άνθρωποι, γιατί σας εμπιστευτήκαμε και μας κοροϊδέψατε, γιατί πάνω από όλους και από όλα βάλατε τον εαυτούλη σας και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και αφήσατε τα πάντα να ρημάξουν.
Έχετε τελειώσει κυρίες και κύριοι και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε τόσο καλύτερα για όλους μας – σας.
Έχετε το θράσος να βγαίνετε και να μιλάτε, να σχολιάζετε την κατάσταση που ΕΣΕΙΣ υπηρετείτε και να προτείνετε λύσεις στα προβλήματα που ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ζητάτε με τόση ευκολία την άρση του απορρήτου, του “ανώνυμου blogger” όταν με περίσσια προκλητικότητα βάζετε τον εαυτό σας στο απυρόβλητο, για πραγματικά ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, μέσω του αηδιαστικού νόμου σας περί ευθύνης πολιτικών!

Έχετε τελειώσει κύριοι και κυρίες, γιατί δεν έχετε ίχνος ανθρωπιάς μέσα σας. Η ψυχή σας είναι πουλημένη στο χρήμα της μίζας και της απάτης, των δημοσίων έργων και των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων.
Έχετε τελειώσει, γιατί τόσα χρόνια δεν σκεφτήκατε κανένα μας! Με προσλήψεις – ρουσφέτια προσπαθήσατε να μας βουλώσετε τα στόματα, να μας έχετε ΜΟΝΙΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ σας και τώρα που βλέπετε ότι τελικά δεν σας βγαίνει, μέσα στον πανικό σας μήπως και την γλυτώσετε, κάνετε την μία μαλ… μετά την άλλη! Αλληλοτρώγεστε για το ποιος έφαγε τα πιο πολλά ή ποιο λίγα, συκοφαντείτε συνεχώς ο ένας τον άλλο και τώρα τι; Θα προσπαθήσετε να συκοφαντήσετε και όλους εμάς; Να μας ξανατρομοκρατήσετε με απειλές του τύπου “τα στοιχεία του τώρα”; Και μετά τι; Αγωγή “σαν τις κοτούλες” για να ζητάτε αποζημίωση για ηθική βλάβη τρελά ποσά, που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε; (Δεν είμαστε βλέπετε όλοι βουλευτές – υπουργοί – celebrities).
Είστε γελασμένοι!!! Οι εποχές που σας φοβόμασταν – ακολουθούσαμε – πιστεύαμε, τελείωσαν ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ!!!
Καταλάβετε το τώρα! Έχετε τελειώσει!!!

Το ξέρω είναι πολύ σκληρή η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι τα χάνεις όλα, ότι δεν είσαι πια αυτό που ήσουν, ότι “δεν σε παίρνει πια”, ότι τελειώσανε τα μεγαλεία σου. Αλλά δεν με νοιάζει!!! Διότι με την αξία σας δεν είχατε τίποτα! Με την ψήφο μας τα κάνατε όλα! Εμείς σας τα δώσαμε ΕΜΕΙΣ θα σας τα πάρουμε πίσω!
Έχετε τελειώσει, απλά δεν το έχετε καταλάβει ακόμη!!!”


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x