ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Στο κάτω μέρος του κειμένου υπάρχει ερωτηματολόγιο και συλλογή υπογραφών. Όσοι θέλετε ληρώστε τα.

Το άντρο των Σιωνιστών στην Ελλάδα, είναι Ν.Π.Δ.Δ. (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου). Είναι δηλαδή, ένα σοβαρό κομμάτι του Ελληνικού Κράτους, χωρίς το ρημάδι το κράτος μας να έχει πραγματικό δικαίωμα ελέγχου της παρακρατικής οργάνωσης του Ισραήλ στη χώρα μας!!!!

Τις παρακάτω πληροφορίες τις αντλούμε από την επίσημη ιστοσελίδα του Κ.Ι.Σ. (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας).

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

Το επίσημο συντονιστικό όργανο του ελληνικού Εβραϊσμού είναι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.). Το Κ.Ι.Σ. ιδρύθηκε με νόμο το 1945, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με σκοπό την ανασυγκρότηση των κατεστραμμένων από τους Ναζί Ισραηλιτικών Κοινοτήτων της Ελλάδος.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Είναι Ν.Π.Δ.Δ. και υπάγεται στο υπουργείο Εθνικής ς & Θρησκευμάτων. Το έργο του επικεντρώνεται στον συντονισμό των δραστηριοτήτων των εβραϊκών Οργανισμών, και σε ενέργειες για την διατήρηση της εβραϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και ιστορίας. Παράλληλα, το ΚΙΣ είναι και το επίσημο όργανο αντιπροσώπευσης των Εβραϊκών Οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: http://www.kis.gr/index.php/home/2009-05-05-11-55-09.htmlΣε σένα μιλώ απατεώνα και παγαπόντη και δειλέ πολιτικέ. Σε σένα που προσκυνάς Εβραίους και μασόνους αφέντες, για να εξασφαλίσεις λίγη δημοσιότητα και προβολή.
Ξέρεις ξεφτιλισμένε, ότι υπάρχει τεράστια διαφορά, από το να επιτρέψεις την ίδρυση συλλόγου, ακόμα και σε εθνικό ή διεθνιστικό επίπεδο, από το να έχεις εδώ και 65 χρόνια τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ως κομμάτι του Ελληνικού Κρατικού μηχανισμού, ως Ν.Π.Δ.Δ.
Κ.Ι.Σ. Ελλάδας και Ένωση Σιωνιστών Ελλάδας. Κώλος και βρακί. Ένα και το αυτό, με εκτελεστικά όργανα τους μασόνους πολιτικούς της πλάκας.
Δεν μιλάμε για απλούς πολίτες, έστω και αλλοεθνείς, και τα απαράγραπτα ανθρώπινα δικαιώματα αυτών των πολιτών, που βεβαίως πρέπει να μπορούν να εριφέρονται ελεύθερα, τόσο ατομικά, όσο και συλλογικά.
Εδώ μιλάμε για την απροκάλυπτη δράση παράνομων Φασιστικών-Ναζιστικών-Σιωνιστικών στην Ελλάδα, κάτω από τον φερετζέ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας: Ένωση Σιωνιστών Ελλάδος και ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ και ΜΠΕΝΟ ΜΠΕΡΙΤ……….

Εδώ και τώρα, απαιτούμε την άμεση κατάργηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ”, τον άμεσο διαχωρισμό του Ελληνικού Κράτους από κάθε Εβραίικη ή Σιωνιστική Οργάνωση.

Απαιτούμε τον άμεσο και συνεχή έλεγχο όλων των Ισραηλιτικών οργανώσεων που δρουν στην Ελλάδα………

Για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες, ρε γαμώτο !!!!!


Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

{pollxtbot id=7}

Μέχρι στιγμής αποτέλεσμα ψηφοφορίας:
{pollxtresultbot id=7}

Συλλογή Υπογραφών – ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x