ΕΥΡΩΦΟΝΙΑΣ  ΠΑΠΑΣ!!! ΟΛΑ ΓΙΑ  ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ!!!!

ΕΥΡΩΦΟΝΙΑΣ ΠΑΠΑΣ!!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ!!!!


0 0 ψήφοι
Article Rating
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑ”Ι”ΚΗ ΑΙΡΕΣΗ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απαιχτο το παπαδαριό! Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς με τα καμώματα τους ή να οργίζεσαι με το μυαλό που κουβαλούν!

Και το γράφουμε αυτό με αφορμή τις ενέργειες ενός παπά που κάνει κουμάντο σε ένα «σούπερ μαρκετ» που έχει στο Μοναστηράκι. Δεν είμαστε υπερβολικοί γιατί μόνο σαν μεγαλομπακάλης φέρεται ο παπάς της ιουδαιοχριστιανικης εκκλησιάς Παντάνασσας στο Μοναστηράκι.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

 

Με δυο λόγια το στόρυ της ιστορίας. Επειδή αυτή η εκκλησιά βρίσκεται σε ένα κτήριο του 16ου αιώνα η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων έχει αναλάβει την εφαρμογή μιας μελέτης συντήρησης της.

Κάπου καθυστέρησε το έργο και ο ιουδαιοχριστιανος παπάς ούτε λίγο ούτε πολύ απέστειλε εξώδικο στην Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων γιατί λόγω της καθυστέρησης της παράδοσης του έργου… χάνεται χρήμα, που ανέρχεται, σύμφωνα με τα γραφόμενα του, σε μερικές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως!!! Και αφού με την καθυστέρηση να «δουλέψει το μαγαζί» και δεν ακουμπάει τον «οβολό» του το θρησκόληπτο ποίμνιο, ο παπάς χάνει τα μπακίρια που τσουβάλιαζε, να τα πληρώσει η υπηρεσία που ευθύνεται για την καθυστέρηση!

Ρε τους ευρωφονιάδες! Καλά  λίγη ντροπή  δεν εχουν να μην προκαλούν τόσο ανερυθρίαστα; Και  τα προβατα δεν ξυπνανε να μην  τους δινουν ουτε ενα  ευρω!!!


Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x