Έκταση 24 στρεμμάτων στο δήμο Καλαμάτας από την ΓΑΙΟΣΕ

Έκταση 24 στρεμμάτων στο δήμο Καλαμάτας από την ΓΑΙΟΣΕ0 0 ψήφοι
Article Rating

Στο Δήμο Καλαμάτας παραχωρείται κατά χρήση έκταση 24 στρεμμάτων του δημοτικού κεντρικού πάρκου σιδηροδρόμων στην πόλη.

Στο Δήμο έφτασε από την ΓΑΙΟΣΕ το μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο αναμένεται να εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο, κατά την συνεδρίασή του και με την υπογραφή του δίνεται η δυνατότητα στο Δήμο να εκτελεστούν έργα εκσυγχρονισμού.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, με την συμφωνία αυτή, παραχωρείται η σιδηροδρομική γραμμή από τον κεντρικό σταθμό Καλαμάτας μέχρι το λιμάνι, καθώς και το κτίριο του σιδηροδρομικού σταθμού της παραλίας, χώρος 14,6 στρεμμάτων του κεντρικού σταθμού, που περιλαμβάνει το κτήριο του σταθμού, της μεγάλης αποθήκης και άλλων 11 κτισμάτων καθώς και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς Ασπροχώματος, Θουρίας, Άριος και στο Πλατύ Μεσσηνίας μαζί με τους περιβάλλοντες χώρους.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας με δηλώσεις του σημείωσε ότι, «απέδωσε η προσπάθεια που κάναμε επί μήνες», αναγγέλλοντας τη χρήση των χώρων αυτών για τις ανάγκες του Δήμου, όπως και κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων.


Πρόσθεσε μάλιστα, πως υπάρχει δυνατότητα και για υπαίθριες εκδηλώσεις στον κεντρικό σταθμό Καλαμάτας, στο χώρο μεταξύ αυτού και της μεγάλης αποθήκης, αφού προηγηθούν παρεμβάσεις μικρού κόστους.

http://www.newsbeast.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x