ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ


5 2 ψήφοι
Article Rating

21η Μαΐου σήμερα!

Ημέρα φωτός και διπλού συμβολισμού, καθώς θεωρείται ως η γενέθλιος ημέρα του φωτοδότη θεού α, αλλά και η ημέρα που ξεκινάει η κυριαρχία του μέγιστου θεού.
Σύμφωνα με την Ορφική θεολογία απ' τις 21 Μαΐου (7η Θαργηλιώνος) ως τις 21 Ιουνίου βρισκόμαστε κάτω απ' την επιρροή των ενεργειών του μέγιστου θεού, καθώς και του ένατου Θεμελιωτικού Συμπαντικού Νόμου, του Νόμου της Αρμονίας και Δικαιοσύνης.

Ο Χρυσάωρας Φοίβος άρχει του Νόμου αυτού.

Με το χρυσό του τόξο σκοτώνει τον Πύθωνα της άγνοιας, της δεισιδαιμονίας, του δογματισμού και του φόβου.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Κάθε ψυχή που πάλλεται από θεϊκό πόθο για δικαιοσύνη, για αλήθεια και φως, ας επικαλεστεί σήμερα το μέγα όνομά Του, καθώς «Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί έσσεται».

Είναι ώρα να οπλιστούμε με το τόξο Του για να εξοντώσουμε τα κάθε λογής τέρατα της ψυχής μας που μας κάνουν δυσαρμονικούς, φοβισμένους, άνοες, σκλάβους στις κάθε λογής εξουσίες.
Είναι ώρα να αναμετρηθούμε με τον σκοταδισμό, την πλύση εγκεφάλου, των ωχαδερφισμό και τη μαζοποίηση.

Η γνώση του εαυτού, η συνείδηση ότι είμαστε ελεύθεροι και θεϊκοί είναι τα δώρα του Εκατηβόλου θεού. Ο Έλληνας άνθρωπος δημιουργεί μόνος του το νόημα της ύπαρξης του και δεν επιτρέπει στις κάθε λογής εξουσίες να έχουν τον έλεγχο της ζωής του.


Το Δελφικό ιδεώδες, το “Γνώθι σαυτόν” είναι λαμπερή ακτίνα φωτός που διαλύει τα σκοτάδια της αμάθειας και της δοκησισοφίας. Είναι η νίκη των ελεύθερων ανθρώπων απέναντι στο έρεβος της άγνοιας, της ενοχής και του φόβου.

Όλοι όσοι αναζητάμε την αλήθεια και το νόημα της ζωής, ας καθαρθούμε στα ιερά νάματα της Κασταλίας πηγής κι ας ρίξουμε στον Καιάδα της Λήθης ανίκανους ηγέτες, απολυταρχικά καθεστώτα, δεισιδαιμονίες, μια “δικαιοσύνη” που λειτουργεί κατ' επίφασην και αντιτίθεται στο θεϊκό Νόμο του Μεγάλου Θεσμοθέτη και πάνω απ' όλα ας καταργήσουμε τον φόβο.

Ο Φωτοβόλος μας φωτίζει τον δρόμο προς την Αρμονία, τη Δικαιοσύνη, τον Ανθρωπισμό και την .

Ήρθε η ώρα να ελευθερωθούμε, να αγαπηθούμε και να δώσουμε ξανά νόημα στις ζωές μας

Ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε τον ήλιο της δικαιοσύνης πάνω απ' την Ελλάδα!
Να ανεβάσουμε τον ήλιο της δικαιοσύνης πάνω απ' τον κόσμο ολάκερο!

Καραγιάννη

5 2 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x