Έρευνα: Οι άντρες “ψάχνουν” τα κινητά της συντρόφου τους!

Έρευνα: Οι άντρες “ψάχνουν” τα κινητά της συντρόφου τους!


0 0 ψήφοι
Article Rating


Οι άντρες έχουν διπλάσιες πιθανότητες να “κατασκοπεύσουν” το κινητό του συντρόφου τους… από ότι οι γυναίκες! Και όμως, σύμφωνα με νέα έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο μύθος περί γυναικείας “κατινιάς” καταρρίπτεται, αφού τα τρία πέμπτα των αντρών ψάχνουν τα μηνύματα, χωρίς την άδεια της σχέσης τους. Αντίθετα, μόνο το ένα τρίτο των γυναικών προχωρά σε μια τέτοια “κακή” συνήθεια

Περίπου 2.100 ενήλικες απάντησαν στην ερώτηση: “Έχεις ψάξει ποτέ το κινητό του συντρόφου σου;”, με σκοπό να αποκαλυφθεί ποιο φύλο ψάχνει περισσότερο τα μηνύματα στο τηλέφωνο ή το Facebook του άλλου μισού του. Το 62% των αντρών απάντησαν “ναι”, ενώ όσον αφορά τις γυναίκες, το ποσοστό έπεσε στο 34%.


Αφορμή για μια τέτοια κίνηση κατά το 89% των ερωτηθέντων ήταν ο πειρασμός για να διαπιστώσουν πιθανά σημάδια απιστίας! Με άλλα λόγια, το αποτέλεσμα θυμίζει το στίχο: “το έτερόν σου ήμισυ δεν το `χεις σε εκτίμηση”… Βέβαια, όπως είναι λογικό, πάνω από το 52% των συμμετεχόντων γνώριζε τον κωδικό πρόσβασης στο Facebook του συντρόφου τους.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

“Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το “ψάξιμο” ενός κινητού… είναι πραγματικός πειρασμός! Δύσκολα αντιστέκεσαι να κοιτάξεις το κινητό της γυναίκας σου, εάν σου δοθεί η ευκαιρία, έστω και με μια κλεφτή ματιά”, σχολίασε ο υπεύθυνος της έρευνας και εκπρόσωπος της mobilephonechecker.co.uk.

Παράλληλα, η πλειοψηφία των γυναικών υποστήριξε, ότι εάν έβρισκε στοιχεία απιστίας… θα ομολογούσε την πράξη της και θα ζητούσε εξηγήσεις, πράγμα που δεν θα έκανε το 64% των αντρών. Ωστόσο, στο τέλος, το ένα τρίτο των ενηλίκων απάντησε ότι θα σκεφτόταν το χωρισμό, εάν ανακάλυπτε ότι ο σύντροφος του έψαξε κρυφά το κινητό του.

Πηγή: FlowMag


Link…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x