Η πεζοναύτης με το Μ113 που έκλεψε τις εντυπώσεις!!!

Η πεζοναύτης με το Μ113 που έκλεψε τις εντυπώσεις!!!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Τα βλέμματα των περαστικών συγκέντρωνε η νεότατη και πανέμορφη Υπαξιωματικός των Πεζοναυτών που είχε σταθμεύσει το “ΤΟΜP M113” μεταφοράς προσωπικού στις Στήλες του Ολυμπίου Διός χθες λίγο πριν την μεγαλειώδη Παρέλαση!

Η Στέλλα Υπαξιωματικός των Πεζοναυτών και οδηγός του θωρακισμένου οχήματος μεταφοράς προσωπικού έδειχνε σίγουρη για τον εαυτόν της και απαντούσε με χαμόγελο στις περίεργες ματιές των περαστικών !

Βρε τούτη η μικρή κουμαντάρει το Άρμα ; Αναρωτήθηκε φωναχτά ένας γεράκος που δεν πίστευε στα μάτια του!

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί αναρωτήθηκε κάποιος άλλος …Άντε τώρα να πεις ότι σε πάει γυναίκα οδηγός στη Μάχη και μάλιστα με Τεθωρακισμένο !

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Χαμογελώντας πάντα η Στέλλα τράβηξε τους μοχλούς και έστριψε το όχημα μεταφοράς προσωπικού με το πολυβόλο στην οροφή και το έριξε στην άσφαλτο μουγκρίζοντας ,παίρνοντας τη θέση του ανάμεσα στα άλλα οχήματα των Πεζοναυτών που σε λίγο θα πέρναγαν μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πάντα σε άψογο σχηματισμό !

Κοίτα φίλε μου πως αλλάζουν οι καιροί , σχολιασε οδηγός τουριστικού λεωφορείου που προσπαθούσε παρκάρει το όχημα του ! Άντε τώρα να τσακωθείς για μια θέση στο πάρκινγκ με αυτήν εδώ και να ξέρεις ότι κουμαντάρει ολόκληρο άρμα ,άσε που βαστάει και πολυβόλο …Κύριε των Δυνάμεων


Πηγή…
  


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x