Η αμερικανική ιστοσελίδα αναζητά και βρίσκει δουλειά σε Έλληνες!

Η αμερικανική ιστοσελίδα αναζητά και βρίσκει δουλειά σε Έλληνες!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Εχει τίτλο Hire a Greek (Πρόσλαβε έναν Ελληνα), είναι σάιτ των ομογενών της Αμερικής και έχει σκοπό να απορροφήσει Ελληνες εργαζόμενους σε εταιρείες του εξωτερικού.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε απο την Αμερική μέσω του ειδησεογραφικού portal Greek Reporter και βρήκε ανταπόκριση στους επιχειρηματικούς κύκλους σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Αγγελίες από την Αμερική, τον Καναδά, την Κίνα, την Αυστραλία και την Ευρώπη αναρτώνται καθημερινά στο σάιτ περιμένοντας τα βιογραφικά των Ελλήνων.

Οπως αναγράφεται στην πρώτη σελίδα του σάιτ «υπαρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνοαμερικανών, Ελληνοκαναδών, Ελληνοαυστραλών σε όλο τον κόσμο που είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες και μπορούν να βοηθήσουν τους Ελληνες να εργαστούν για την εταιρεία τους.

Συγκεκριμένα κάποιες αγγελίες στο εν λόγω σάιτ ζητούν διοικητική βοηθό για αμερικανική εταιρεία με έδρα το Τέξας, γηροκόμο για κυρία με προβλήματα υγείας στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας, παιδοκόμο στη Γερμανία, διευθυντή ταξιδιών για σερβική εταιρεία, αρχιτέκτονες, σεφ κλπ.


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x