Η Αμερικανο-Τουρκική Συνωμοσία στο Αιγαίο0 0 ψήφοι
Article Rating

ΑΠΟ ΤΟ “non paper” ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΕΜΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ .
ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1988) ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ .
ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΡΟΥΣΕ ΠΑΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ “MEA CULPA” ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΙΤΑΜΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (ΙΜΙΑ, ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΤΑΡΙΨΗ Α/Φ ΗΛΙΑΚΗ κλπ) ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΙΜΗΘΕΙΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ , ΕΝΩ ΠΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε , Ο,ΤΙ ΚΙ” ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕΤΡΑ:
1/ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12ΝΜ , ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ)
2/ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ (Α.Ο.Ζ) (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ (ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΩΣ ΚΑΙ 200ΝΜ)
3/ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΘΕΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ .
4/ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.
5/ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ (ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ , ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κλπ ) ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΩΣ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
6/ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
7/ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΛΑΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ κ. ΝΤΟΡΑΣ ΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΙΚΑΝΟ ΥΠΕΞ (λ.χ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ κ. ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ, κ. ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟΝ Ή ΕΤΕΡΟΝ )

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Επισκεφθείτε τον ιστοχώρο:
http://www.amphiktyon.blogspot.com


Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x