Η Κρητική Εστία μας έχει ανάγκη

Η Κρητική Εστία μας έχει ανάγκη


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η Κρητική Εστία είναι ένα Ίδρυμα που από την αρχή της λειτουργίας του έως και σήμερα, έχει σαν βασικό σκοπό τη φιλοξενία φοιτητών, κυρίως από την Κρήτη, που σπουδάζουν στην Αθήνα και των οποίων οι γονείς αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες λόγω χαμηλών εισοδημάτων.

Το Ίδρυμα παρέχει στους οικότροφους στέγη, τροφή, internet, καθημερινές ανέσεις διαβίωσης (λ.χ. καθαρισμό δωματίων, στεγνοκαθαριστήρια, κ.λπ.) υποτροφίες και βραβεία καθώς επίσης διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ωστόσο, η περίοδος που διανύει η χώρα μας ταλανίζεται από οικονομικές δυσχέρειες, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Τα προβλήματα αυτά δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο και το Ίδρυμά μας,

το οποίο προσπαθεί να ανταπεξέλθει και να παρέχει ό,τι καλύτερο μπορεί στους οικότροφούς του. Η ανάγκη για αλληλοβοήθεια και συμπαράσταση είναι αναγκαία, επιτακτική και πάνω απ' όλα ανθρώπινη.

Καλούμε κάθε Φορέα, Οργανισμό, Ιδιώτη που έχει την δυνατότητα και τη διάθεση να προσφέρει και να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στο έργο της ς, να αποτελέσει αρωγό και στήριγμα σε αυτή μας την προσπάθεια.


Οι ανάγκες του Ιδρύματος εντοπίζονται κυρίως, στα κάτωθι είδη:

• Τρόφιμα (όπως: λάδι, ρύζι, γαλακτοκομικά προϊόντα, μακαρόνια, φρούτα, ψωμί, αλεύρι, κονσέρβες, κατεψυγμένα σκευάσματα, κρέας, ψάρι, κ.λπ.)
• Είδη καθαριότητας (όπως: χαρτικά, χαρτί υγείας, απορρυπαντικά, χλωρίνη, κ.λπ.)
• Κλινοσκεπάσματα

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα της Γραμματείας του Ιδρύματος, 210-7213321 και 210-7256518.

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x