Η πρώτη Ελληνική εφαρμογή κινητού για αδέσποτα και κατοικίδια από το adespoto.gr

Η πρώτη Ελληνική εφαρμογή κινητού για αδέσποτα και κατοικίδια από το adespoto.gr


0 0 ψήφοι
Article Rating

διαβάζουμε στο adespoto.gr

Η ομάδα του adespoto.gr παρουσιάζει με υπερηφάνεια την πρώτη ελληνική εφαρμογή για αδέσποτα και κατοικίδια ζώα για κινητά τηλέφωνα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Μέλη της εθελοντικής ομάδας του adespoto.gr (αρθρογράφοι, προγραμματιστές και γραφίστες) δημιούργησαν την εφαρμογή Adespoto, την πρώτη εφαρμογή για ζώα στην Ελλάδα, ώστε να βοηθήσουμε περισσότερους σκύλους και γάτες να βρουν το σπίτι τους, είτε ζητούν υιοθεσία είτε χάθηκαν ή βρέθηκαν!

Με την εφαρμογή του adespoto.gr για το κινητό δίνεται η δυνατότητα άμεσης εύρεσης ζώων στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης μέσα από τον χάρτη με τις αγγελίες.

Έτσι μπορεί να βοηθήσει άμεσα και ενεργά

ένα ζώο που αναζητείται ή ζητά υιοθεσία.

Επίσης, ο χρήστης έχει την δυνατότητα άμεσης και εύκολης αποστολής αγγελίας, με φωτογραφία, από οποιαδήποτε τοποθεσία και έτσι κάθε αδέσποτο έχει μία ελπίδα να προβληθεί και να υιοθετηθεί. Στόχος της ομάδας του adespoto.gr είναι πάντα η καλύτερη προώθηση των αδέσποτων προς υιοθεσία και η αύξηση των υιοθεσιών.

Ακόμα, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει ανάμεσα στις 9.000 αγγελίες του adespoto.gr μέσα απ την εφαρμογή, για να υιοθετήσει ένα ζώο σήμερα, εύκολα και γρήγορα από το κινητό του.

Oι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής υποστηρίζονται σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Επιπρόσθετα, στα άρθρα μπορεί κάθε φιλόζωος ιδιοκτήτης ζώου να βρει συμβουλές υγείας, εκπαίδευσης και ψυχολογίας, bazaars, στήλες, καταγγελίες, διαγωνισμούς και ειδήσεις για κατοικίδια και αδέσποτα ζώα.

Με τη βοήθεια σας δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα ζώα να ακουστούν περισσότερο μέσα απ το Διαδίκτυο.

Πλέον προχωράμε μαζί ένα βήμα μπροστά και χρησιμοποιούμε κάθε δυνατότητα της τεχνολογίας για το καλό των ζώων.

Ένα share ή ένα tweet ακόμα και απ' το κινητό σας είναι σημαντικά. Εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα. Το click είναι δική σας επιλογή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προγραμματιστή μας Σωτήρη για την υπομονή του 🙂 , στην Μυρτώ για τις όμορφες πινελιές της και στους εθελοντές φιλόζωους που βοήθησαν στην μετάφραση.

Με εκτίμηση,
Η διαχειριστική ομάδα του adespoto.gr © 21/12/2012.

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x