Ήρθε η ώρα της ρήξεως

Ήρθε η ώρα της ρήξεως


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η λεγόμενη ‘μεταπολίτευση' πνέει τα λοίσθια έχοντας εκπέσει σε διαφθορά και ανικανότητα, ενώ οι συνθήκες έχουν ριζικά μεταβληθεί εις βάρος της Ελλάδας με την προωθούμενη παγκοσμιοποίηση. Φαίνεται καθαρά ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την τελική ρήξη με το γερασμένο και διεφθαρμένο σύστημα και τον κόσμο της μεταπολιτεύσεως. Το ερώτημα είναι κατά πόσο εμείς οι σκεπτόμενοι Έλληνες είμαστε διατεθημένοι να σηκώσουμε το βάρος της ανασυγκροτήσεως και ανυψώσευος της χώρας μας. Με την παρούσα διακήρυξη δίνεται η αρχή και το ερέθισμα γι αυτή την πορεία. Πρέπει να δράσουμε τώρα για να μην απολογηθούμε έπειτα ότι δεν κάναμε εκείνο που έπρεπε. Τότε θα είναι αργά.

Η ρήξη είναι:

  και πολιτειακή,  με την εισαγωγή νέων θεσμών εξουσίας που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Κοινωνίας της Γνώσεως.

— Οικονομική, με την εισαγωγή νέου συστήματος (μοντέλλου) παραγωγής και ιδιοκτησίας με άξονα την προηγμένη επιστημονική γνώση.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

— Κοινωνική, με πλήρη ενσωμάτωση των πολιτών σε ένα οργανικό κοινωνικό σώμα, ανάδειξη του πολίτη σε κυρίαρχη δύναμη και απαλλαγή της κοινωνίας από τα καρκινώματα.

— Αξιακή, με την ανασυγκρότηση και αναγωγή των Ελληνικών αξιών σε τρόπο ζωής.

Πρωτοπόροι στην ρήξη θα πρέπει να είναι όλοι οι σκεπτόμενοι και ενάρετοι Έλληνες και ειδικώς οι νέοι, οι οποίοι εκπαιδευόμενοι, είναι οι Άνθρωποι της Γνώσεως. Δηλαδή είναι εκείνοι που μπορούν να φέρουν την μεγάλη αλλαγή, αρκεί να συγκροτηθούν σε ενιαία δύναμη μαζί μας. Γι αυτό λέω: έντιμοι νέοι της ψηφιακής και μεταψηφιακής εποχής έχετε την δύναμη να γεννήσετε ένα εντελώς νέο κόσμο, που θα είναι ο δικό σας κόσμος. Εγερθήτε!!


Η ρήξη που αναφέρουμε είναι ριζικά καινοτόμος και θεμελιώδης, καθαρίζει την διαφθορά και επιβάλλει εντελώς νέους, πρωτοπόρους θεσμούς, που μπορεί να γίνουν παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα. Δυνάμεθα και έχουμε ιστορικό δικαίωμα να πρωτοπορήσουμε.

Πολλοί καιροσκόποι απαγγέλουν μεγάλα λόγια. Είναι όμως μόνο λαοπλάνοι και ιδιοτελείς. Ας μην νομίζουν ότι είμαστε κι εμείς το Ίδιο, θα γελαστούν. Ίσως προσπαθήσουν να μας κατατάξουν πολιτικά, αλλά και πάλι θα γελαστούν, γιατί εμείς είμαστε πέρα από τις ιδεολογίες και το γήρας του παρελθόντος. Σε μας βρίσκεται το γνήσιο δυναμικό της ριζικής μετουσιώσεως της κοινωνίας σε προηγμένη πολιτεία της γνώσεως. Εμείς είμαστε η πηγή και ουσία της Νέας Ελλάδας και της Νέας Ανθρωπότητας. Το κίνημα μας ονομάζεται ΕΛΛΑΝ (Ελληνική ) και εκφράζει το πνεύμα της Ελλήνων Επιστροφής.

[Το κίνημα ΕΛΛΑΝ δεν είναι ανοιχτό σε όλους, μόνο στους αποδε­δειγμένως Έλληνες. Η συμμετοχή είναι τιμή και συνεπάγεται διαρκή επιμόρφωση   και   αγώνα.   Πληροφορίες   και   εγγραφές   στην ΕΛΛΑΝ [email protected]]

(Ο Τρύφων Ολύμπιος έχει διατελέσει καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, είναι από τους πρωτοπόρους του Ελληνικού Κινήματος, ειδικευμένος στην Κοινωνία της Γνώσεως και δημιουργός μιας κοσμοθεωρίας με τον τίτλο Έρομισμός‘. Μπορείτε να δείτε σχετική ιστοσελίδα www.eromismos.com και στο Google τον τίτλο The Elevation of Humanity.)

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x