Καιρός να Ξυπνήσουμε


0 0 ψήφοι
Article Rating

( του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

" Όφις (φίδι) ο οποίος επατείτο καί Ζεύς".Όφις, τόν οποίον πατούσαν πολλοί άνθρωποι, απηυθύνθη πρός τόν Ζεύ (" πατέρα θεών καί ανθρώπων") διά τό θέμα αυτό. Ο δέ Ζεύς απήντησεν πρός αυτόν: Αλλά εάν τόν πρώτον πού σ' εποδοπάτησε τόν έπληττες (τόν δάγκωνες), δέν θά επιχειρούσε κάποιος άλλος κατόπιν νά σού κάνη τό ίδιο. " !!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Το μήνυμα τούτο είναι σήμερον όσο ποτέ επίκαιρο. Ο Όφις στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Λαός. Ολα κερδίζονται με σκληρούς αγώνες και τίποτα δεν χαρίζεται, όπως νομίζουν οι σύγχρονοι νέοι.


-Για να σε σεβασθεί και να σε υπολογίσει ο ξένος και ο αντίπαλος σου πρέπει πρώτα να του δείξεις ότι κι' εσύ σέβεσαι τον ευατόν σου.

-Για να σεβασθεί την πατρίδα σου πρέπει πρώτα να δείξεις προ παντός με πράξεις , θάρρος και φιλοπατρία. Οτι κι' εσύ την σέβεσαι και την αγαπάς και είσαι έτοιμος να πεθάνεις για την πατρίδα, δηλαδή υπέρ βωμών και εστιών και υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατίας σου. Δεν είναι ώρα για αναζήτηση ευθυνών. Η χώρα μας δέχθηκε μιά οργανωμένη επίθεση . Δεν έχει σημασία αν οι εκτελεστές ήσαν ημεδαποί ή αλλοδαποί. Ο εγκέφαλος και ηθικός αυτουργός αυτού του πολύπλευρου χτυπήματος ήτο ξένο κέντρο εξουσίας. Ουσιαστικά η χώρα μας νικήθηκε από μιά μικρή ομάδα εμπρηστών , διότι μας κατέλαβαν εξ απήνης και μας αιφνιδίασαν .

 

Το Κακό δεν ήλθε από το Πουθενά

Το κακό όμως δεν ήλθε από την μιά στιγμή στην άλλη. Επί σειρά ετών οι πυρκαιές εμαίνοντο και αυξάνοντο απειλητικά σε αριθμό από χρόνο σε χρόνο και εμείς περί άλλων τυρβάζαμε και καρπούμεθα τα οικόπεδα στα περιαστικά δάση. «Δεν είναι δική μου υπόθεση» λέγαμε. Είναι του κράτους ! Ο αντίπαλος όταν αντελήφθη την οικολογική και ηθική τρωτότητα μας χτύπησε σε ευρύτατο μέτωπο και μας αιφνιδίασε ολοκληρωτικά. Το διαλελυμένο όμως κράτος μας δεν μπόρεσε ‘να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά' . .Σκουπιδαριές παντού σωστές θρυαλίδες, γραμμές μεταφοράς της ΔΕΗ που σπινθιρίζουν, απρόσεκτοι οδηγοί που πετούν τα αποτσιγάρα τους στα ρείθρα των οδών, ασυνείδητοι πολίτες που πετούν τα πάντα στους δρόμους , στις ακτές και κυρίως στα δάση: σακούλες απορρυμάτων, λάστιχα αυτοκινήτων, εύφλεκτα υλικά, πλαστικά , οικιακές συσκευές , στρώματα, μπάζα και ό,τι άλλο παράγει ο σύγχρονος πολιτισμός . Ιδεώδης ύλη για ολοκαύτωμα.

Οταν σε βλέπει μηδενιστή, αδιάφορο, άπατρι , αυτός ασφαλώς θα εκμεταλλευθεί το κενό ηθικού σου φρονήματος και θα σε πλήξει.

Οταν εσύ ο πολίτης αφήνεις τη χώρα σου στο έλεος των άγνωστων εμπρηστών (ημεδαπών ή αλλοδαπών) τότε πρέπει να αναμένεις ότι θα την βιάσουν και θα την καταστρέψουν οι βάρβαροι.

Οταν σε επικίνδυνες για πυρκαιά ημέρες εσύ προβαίνεις σε οξυγονοκολλήσεις ή ψήνεις τον οβελία μέσα ή πλάι στο δάσος , τότε είσαι υβριστής και εγκληματίας. Κανείς πιά δεν αγαπά το δάσος .

Οταν η Αρτεμις , ο Πάν και τα αρχαία πνεύματα του δάσους(, Αμαδρυάδες, Νεράιδες κ.α) εγακτέλειψαν το δάσος-από τότε που γίναμε Ιπουδαιο-χριστιανοί και στήνουμε το νεκρό Χριστουγεννιάτικο δένδρο στο σπίτι μας – και εμείς εμμένουμε στο κατστροφικό δόγμα της ερήμου τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας για την ερημοποίηση της χώρας.

Οταν τα περισσότερα δάση ανήκουν σε Μοναστήρια που τα εξουσιάζουν και συνεργάζονται με οικοδομικούς συναιτερισμούς για την οικοπεδοποίση τους , τότε δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε ποιοί είναι οι εμπρηστές. Δυστυχώς τα Μοναστήρια είναι μάνδες για προσκηνύματα «προβάτων»

Οταν οι πολίτες βλέπουν το δάσος σαν ιδεώδες οικόπεδο, οι οικοδομικοί οργανισμοί σαν τόπο δημιουργίας νέων οικισμών, οι οικοδομικές εταιρείες σαν χώρο για μεζονέτες πολυτελείας , και το πολιτικό μας σύστημα σαν πηγή προσπορισμού ψήφων εκ μέρους των οικοπεδοφάγων – καταπατητών, οικοδομικών εταιρειών, αγοραστών κ.α τότε το δάσος είναι καταδικασμένο και χωρίς τον οργανωμένο εμπρησμό.

Οταν το πολιτικό μας σύστημα με τους δασοκτόνους νόμους δίνει το πράσινο φως για την οικοπεδοποίηση του δάσους , τότε νομιμοποιεί τους εμπρηστές και τους οικοπεδοφάγους.

Οταν το πολιτικό μας σύστημα δεν κατεδάφισε ούτε ένα αυθαίρετο εντός του δάσους τότε ‘κλείνει το μάτι' στους πολίτες να ορμήσουν κι' αυτοί .

Οταν το κράτος δεν λαμβάνει προληπτικά μέτρα για την προστασία των δασών, τότε η καταστολή των πυρκαιών γίνεται δυσκολότερη και δαπανηρότερη.

Οταν το κράτος δεν φτιάχνει μικρά φράγματα για την συγκέντρωση νερού στην ύπαιθρο ώστε σε περίπτωση πυρκαιάς να μπορεί να την σβήσει , τότε αυτό δεν λέγεται κράτος σοβαρό .

Οταν η χώρα μας διαθέτει δύσβατο έδαφος που αδυνατούν να το προσπελάσουν τα οδικά μέσα και δεν προμηθεύεται περισσότερα πυροσβεστικά αεροσκάφη, τότε είναι σίγουρο ότι θα καούν όλα τα δάση.

Οταν η Τ.Α έχει επανδρωθεί κυρίως από οικοπεδοφάγους, μπουλντοζιέρηδες και ανθρώπους του κλάδου των κατασκευών και της «κονόμας», τότε αυτοί δεν ενδιαφέρονται για την σωτηρία του δάσους αλλά το αντίθετον , για την οικοπεδοποίηση των περιαστικών δασών.

Οταν οι άνθρωποι της αγοράς γνωρίζουν ότι το πράσινο δεν φέρνει Κέρδος παρά μόνον το οικόπεδο και το τσιμέντο-κατ' ευφημισμό Ανάπτυξη- τότε όλα τσιμέντο να γίνουν.

Οταν αποδέκτης των σκουπιδιών είναι τα δάση, τα οποία μεταβάλλονται σε σκουπιδότοπους , τότε η πυρπόληση τους είναι αναπόφευκτη.

 

Ελλειψη Κοινωνικής Συνοχής

Κανείς από μάς δεν ξέρει ποιοι και πόσοι από όσους λάθρα εισήλθαν τα τελευταία χρόνια είναι φίλοι, ή εχθροί, πράκτορες, ή εγκληματίες. Η ομοιογένεια καταστράφηκε. Η Αυτοθυσία για το καλό του συνόλου η Αλληλεγγύη και η Φιλοπατρία αμβλύνθηκαν , από την κραυγαλέα άνιση κατανομή του εισοδήματος . Η εθνική ταυτότητα αμφισβητήθηκε. Η μας πήρε αμφίβολο και επικίνδυνο προσανατολισμό και δέχθηκε ανεπανόρθωτα πλήγματα Αμνημοσύνης, αμφισβητώντας τις διαχρονικές Αξίες Οι πολυεθνικοί νόμοι κυριάρχησαν σε βάρος των εθνικών. Τέλος η Δημοκρατία συρρικνώθηκε απελπιστικά υπέρ της διεφθαρμένης Πλουτοκρατίας και της αλαζωνικής Ολιγαρχίας των ‘300' συν '4 ' ηγεμονικών οικογενειών, που λυμαίνονται τα πάντα. Τότε όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Ακόμη και η Γενοκτονία μας.

 

Κομματισμός -Αναξιοκρατία.

Τα κόμματα μετέρχονται όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για την επικράτηση τους, ακόμη και την εθνική προδοσία και το έγκλημα . Οι πολιτειακοί θεσμοί δεν λειτουργούν με δημοκρατικές διαδικασίες, ώστε να αναδείξουν ικανές πολιτικές ηγεσίες που να αντλούν την εξουσία τους από τον λαό για τον λαό , και αδιαφορούν στην λαϊκή εντολή και στην λαική κυριαρχία. Οι πολίτες δεν απολαμβάνουν Ισο-νομία(ίσοι απέναντι στους νόμους), Ιση-γορία( ίσο δικαίωμα να ομιλούν δημοσία) και Ισοπολιτεία( να είναι ίσοι σαν πολίτες) Ετσι φθάσαμε στο τελευταίο σκαλοπάτι του κακού να μην τηρούνται οι νόμοι και ο καθένας να τους παραβιάζει κατά το δοκούν. Οι άρχοντες-εξουσιαστές κρατούν το λαό μακράν της πολιτικής και του μηχανισμού λήψεως των αποφάσεων , έτσι ώστε τον έχουν αδρανοποιήσει και αχρηστεύσει σαν ενεργό πολίτη. Προκειμένου να συντηρήσουν τον αυταρχισμό της ηγεσίας, πλαισιώθηκαν από κομματάρχες και εγκαθέτους, με κουμπάρους και διαπλεκόμενους και από ουτιδανούς και αναξίους. Δημιουργήθηκε ένα δικομματικό κατεστημένο που αντί ενός αδιάβλητου δημιουργικού και αποτελεσματικού κράτους έστησε μια κομματική μηχανή εξυπηρετήσεως των «ημετέρων» και αναπαραγωγής του διεφθαρμένου και σάπιου συστήματος. Δεν βάζουν τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση και αδιαφορούν για την αξιοκρατική επιλογή του προσωπικού με τα γνωστά αποτελέσματα .

Χωρίς Κτηματολόγιο και Δασολόγιο

Σκόπιμα ετορπίλλισαν το Κτηματολόγια και Δασολόγιο. Με ένα νομικό πλαίσιο που δίνει κίνητρα στους εμπρηστές, τα δύο κόμματα εξουσίας άφησαν υστερόβουλα ορισμένους να ωφελούνται από τις πυρκαγιές. Οπως δήλωσε και ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε κ. Φρατίνι «οι χώρες της Ν. Ευρώπης(Ελλάς, , Πορτογαλλία, Νότ.Γαλλία, Ισπανία) έχουν γίνει όμηροι της κατασκευαστικής μαφίας» Οργή, απόγνωση και απελπισία είναι τα στοιχεία που σήμερα κυριαρχούν. Η χώρα πρέπει να βαδίσει δυστυχώς με αυτά σε εκλογές στην καθορισθείσα ημερομηνία. Οι Έλληνες πολίτες θα μπορέσουν έτσι να ψηφίσουν διορθωτικά και να εκφράσουν πολιτικά την αντίθεση τους στα τεκταινόμενα; . Η αφύπνιση ίσως έλθει μέσα από την καταστροφή, για να μην αντιμετωπίσουμε ξανά παρόμοιες τραγωδίες. Μόνο το εκλογικό σώμα μπορεί και πρέπει να γίνει δικαστήριο ενόρκων και να τους δικάσει για τις αμαρτίες τους: Ευθύνες και ενοχές. Σε αντίθετη περίπτωση η «ασύμμετρη απειλή» θα αιωρείται μόνιμα πάνω από το κεφάλι μας! Ο ίδιος εχθρός πολιορκεί εδώ και χρόνια το κέντρο των πόλεων μας και όλοι εμείς σφυρίζουμε αδιαφορία . Φέτος όμως μπορεί οι φωτιές από την ύπαιθρο να μεταφερθούν στις πόλεις μας. Θα μείνουμε με σταυρομένα τα χέρια γιά κάποιο θαύμα εξ ουρανού; Η δικομματική εξουσία τους χρησιμοποιεί για τους δικούς της σκοπούς. Τα αμαρτωλά που αποβλακώνουν το λαό, γιγαντώνονται με το κακό.

 

Οχι στην εγκατάλειψη της Υπαίθρου

Η κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου πρέπει να μεριμνήσει για την κατά το δυνατόν αποκατάσταση των ζημιών. Αλλά και εμείς οι απλοί πολίτες πρέπει να συμβάλλουμε από το υστέρημα μας. Ετσι θα πούμε ΟΧΙ στους συνωμότες Πρέπει πρωτίστως οι πυρόπληκτοι να απαλλαγούν από τα δάνεια προς τις τράπεζες, για να μην χάσουν και ιδιοκτησιακά τις περιουσίες τους. Τα δάνεια αυτά πρέπει πάραυτα να διαγραφούν. Πρέπει να αποτρέψουμε ένα νέο εσωτερικό προσφυγικό κύμα. Πελοπόννησος και Εύβοια δεν πρέπει να αδειάσουν από τους κατοίκους τους, διότι θα την καταλάβουν εκείνοι ακριβώς που έκαψαν την καρδιά της Πατρίδας μας.

 

Πως φθάσαμε στο Βυθό της Παρακμής;

Οταν εμείς είχαμε σκοτώσει μέσα μας τον Πείθωνα και οι ένδοξοι πρόγονοι μας είχαν βγει από τα σπήλαια και γίνονταν Τιτανομάχοι και Γιγαντομάχοι , ένας άλλος «εκλεκτός Οφις » ερχόταν σε επιμειξία με ανθρωποειδείς της Ασίας εκ της οποίας βγήκαν οι σημερινοί βάρβαροι λαοί. Απόγονοι του Οφεως εκείνου είναι οι «Reptilians» Ιλλουμινάτοι , Μασσώνοι και η άρχουσα τάξη «του εκλεκτού λαού» . Αυτοί κατέλαβαν εξ απήνης τον κόσμο και εμβολίασαν δια της βίας τον Ελληνικό κόσμο με το δηλητήριο του Ιουδαιοχριστιανισμού . Ετσι μας μετέτρεψαν σε Ιουδήλους(=μισός Ελλην και μισός Εβραίος). Εκτοτε η φυλή μας και ο κόσμος ολόκληρος κατολισθαίνει στο βάραθρο, όχι λόγω θρησκευτικής ανυπακοής, όπως θέλουν να τον φοβίζουν οι άνθωποι των Σπηλαίων, της Αποκάλυψης και της Βίβλου , αλλά λόγω΄ελλείψεως λογικής σκέψης. Η Υβρις έχει ξεχειλίσει σε βαθμό ώστε να πριονίζουμε ακόμη και το κλαρί που μας κρατάει για να μην πέσουμε στην οικολογική και πυρηνική άβυσσο . Γιατί τι άλλο είναι η μωρία της καταστροφής των δασών της χώρας, όποιος κι' αν κρύβεται πίσω στο ειδεχθές αυτό έγκλημα; Βρήκαν βέβαια πρόσφορο έδαφος: Κράτος διαλελυμένο και εξαρτώμενο από τη θρησκεία , Παιδεία δογματική και παγιδευμένη. Δικαιοσύνη προδομένη . Ο Νίτσε είχε πει «Το ελληνικό πνεύμα νοθεύτηκε με τον κληρικαλισμό και εξασθένησε» Ενώ ο καθηγητής Σπ. Βρυώνης, Διευθυντής του κέντρου για την μελέτη του Ελληνισμού, που έχει την έδρα του στην Καλιφόρνια είπε : «Η Ελλάδα έχει χάσει προ πολλού το παιχνίδι και οδηγείται σταδιακά σε αποσταθεροποίηση »

 

Επίλογος

Το Οξυγόνο του δάσους θα μας έλθει και πάλι με την αναδάσωση και την αλλαγή του τρόπου σκέψεως αναφορικά με την σχέση μας με τη

Το Οξυγόνο της κοινωνίας μας θα μας έλθει με την Αμεση Δημοκρατία.

Οι ελεύθερες ψυχές είναι πάντα έτοιμες να αγωνιστούν και για τα δύο. Στους υπόλοιπους τους αξίζει να είναι δούλοι και άνθρωποι της ερήμου

Και οι Εφιάλτες θα υπάρχουν πάντα. Δεν αναγνωρίζονται εύκολα. Το τέλος τους πρέπει να είναι ίδιο, γρήγορο και παραδειγματικό. Η Πυθία τότε είχε συστήσει στους Αθηναίους : «να μπουν στα ξύλινα τείχη» (=πλοία) Και σώθηκαν. Αν την ρωτούσαμε σήμερον ασφαλώς θα μας συμβούλευε :«να αναβιώσουμε τα δάση μας» «Να λατρέψουμε ιδεαλιστικά τους αρχαίους θεούς μας» Υπάρχει λοιπόν ακόμη Ελπίδα αν αφύπνισθούμε από το βαθύ λήθαργο του Μεσαίωνα που ακόμη κρατεί.

 

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x