Καταπίνουν φυτίλια για να μείνουν έγκυες

Καταπίνουν φυτίλια για να μείνουν έγκυες


0 0 ψήφοι
Article Rating


Σύμφωνα με το madata.gr :

Στην Ρόδο ανάμεσα στα Κολύμπια και τον δήμο Αρχαγγέλου βρίσκεται ο ναός της Παναγιάς Τσαμπίκας της Κυράς. Εκεί κάθε χρόνο συρρέουν προσκυνητές από κάθε μεριά της Ελλάδας κυρίως όμως άτεκνες γυναίκες, οι οποίες ζητούν από την Θεοτόκο να τους χαρίσει παιδί και της τάζουν είτε να το βαφτίσουν στον ναό της είτε να του δώσουν το όνομα της.

Οι πιστές όμως, που έχουν εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες στις δυνάμεις της Παναγίας θα πρέπει αφού νηστέψουν και προσευχηθούν για τρεις μέρες, γεμάτες πίστη να καταπιούν το σβησμένο φυτιλάκι που ανάβει κάτω από την θαυματουργή εικόνα!

Οι γυναίκες – πριν ολοκληρώσουν αυτό το άτυπο τελετουργικό – θα πρέπει να ανέβουν στον λόφο, στην Ψηλή και να μπουν στο παλιό εκκλησάκι, κρατώντας στην αγκαλιά τους μια πέτρα, σαν να κρατούσαν μωρό. Εκεί θα πρέπει να πουν στην Παναγία «φέτος ήρθα με την πέτρα και του χρόνου θα ‘ρθω με το παιδί μου».

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Μα τί γελοίο να καταπίνει κανείς φυτίλια για να μείνει έγκυος! Και το επόμενο βήμα ποιό είναι αν δεν μείνει; Να καταπιεί όλο το λάδι από την καντήλα; Μήπως να κάνει μπάνιο με αυτό;

Πόσο αγράμματος πρέπει να είναι κανείς για να πιστεύει σε όλο αυτό το ειδωλολατρικό πανηγύρι; Αναρωτιέμαι αν δεν μείνει έγκυος τότε μπορεί να ζητήσει τα χρήματα της πίσω; Γιατί σίγουρα θα πληρώνουν αδρά για αυτό το “θαυματουργό φυτιλάκι”.

Ιδού και η απόδειξη πως το φυτιλάκι δεν είναι δωρεάν..

Αυτή η υπόθεση είναι ακριβώς η ίδια με το “θαυματουργό νερό του Καματερού” που θεράπευε πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.. Δυστυχώς οι ψυχικά ασθενείς που πιστεύουν σε τέτοιες παλαβομάρες χρήζουν ψυχολογικής παρακολούθησης.


..Μέχρι βέβαια κάποιος εισαγγελέας να ασχοληθεί με την υπόθεση οι απατεώνες μπορούν να αδειάζουν τις τσέπες των αφελών πιστών..

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x