ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΑ
ΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΚΑΙ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΝ ΚΟΣΜΟΝΑνακοινώνεται – γνωστοποιείται ότι: H ΕΛΛΑΣ, ο ιερός τόπος των προγόνων μας, αποτελεί θύμα   ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ, ΔΙΑΒΡΩΣΕΩΣ, ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΕΩΣ, ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΕΩΣ, μιας συστηματικής και άνευ προηγουμένου προγραμματισμένης διαδικασίας, που ελέγχεται από: 


*- ΑΦΑΝΕΙΣ (και μη αφανείς) ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ (και μη κυβερνητικούς) ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

*- ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ (=ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ – ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

*-ΤΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ – ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, και υλοποιείται από τους κάθε λογής: 

ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΕΣ,   ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΥΣ  ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΙΕΡΕΙΣ, ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΝΟΕΣ που ούτε οι ίδιοι έχουν αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη τους.


Αναρωτηθείτε ποια είναι η ενημέρωσις που σας προσφέρουν ορισμένοι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ, όταν επιμελώς αποφεύγουν να αναφερθούν ή διαστρεβλώνουν μείζονα θέματα όπως:

*-Η ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. Η πτώσις του ηθικού των στρατευσίμων αλλά και αξιωματικών.  Η άγνοια των περισσοτέρων για το μεγαλείον των ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ τους κάθε εποχής, που έχυσαν το αίμα τους για να καταστήσουν αυτόν τον τόπον ελεύθερον.

*-Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που εντέχνως οι ιθύνοντες τα φέρνουν σε σύγκρουσι με τις λοιπές κοινωνικές ομάδες προκειμένου να τα εξευτελίσουν.

*-Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΙΣ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ προκειμένου οι πάσης φύσεως διαπλεκόμενοι να παρακάμπτουν κάθε νομικόν κώλυμα.

*-Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ. Η εισαγωγή υβριδίων ή μεταλλαγμένων τροφίμων προκειμένου να εξαρτώμαστε πλήρως από εβραιοελεγχόμενες πολυεθνικές.

*-ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ και ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ και η εξυπηρέτησις  συμφερόντων αλλοδαπών εβραιοελεγχόμενων κολοσσών. Η απογοήτευσις κάθε ικανού επιχειρηματία- εφευρέτη – βιοτέχνη – βιομηχάνου όταν θελήσει να  προσφέρει στον τόπο του αλλά και να ενδυναμωθεί οικονομικώς.

*-ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ χωρίς καμμία επενδυτική προοπτική, απλώς και μόνον για να βουλώσουν τα διάτρητα ταμεία.

*-Η ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ οι οποίοι κανέναν λόγον δεν θα είχαν να φύγουν από τον τόπον τους, εάν δεν φρόντιζαν οι εβραιοκρατούμενες Η.Π.Α. να τους ξεσπιτώσουν.

*-ΤΟ ΚΑΨΙΜΟΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΑΠΟ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ,

Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΜΟΛΥΝΣΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,

Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΣ, Η ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ.


ΑΛΗΘΕΙΑ,  σε ποιον θα  λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι  για όλα τα παραπάνω;  Οι δήθεν δημοκράτες;  Να τους  πληροφορήσουμε ότι εις  την  πλέον αξιόλογην   μορφήν   δημοκρατίας των ΑΡΧΑΙΩΝ  ΑΘΗΝΩΝ την  οποίαν  επικαλούνται   ως… συνεχιστές της,  η πιο ανώδυνη ποινή το ολιγώτερον θα ήταν ΘΑΝΑΤΟΣ!

Εν προκειμένω για μία ακόμη φορά θα γίνετε θεατές του εκλογικού τσίρκου όπου παρελαύνουν:

*- «ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ» μεταξύ των δήθεν αντιπάλων αλλά ιδεολογικώς και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΣ ταυτοσήμων  παρατάξεων.

*- ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ προκειμένου να παρασύρουν το εκλογικόν ποίμνιον στις προκατασκευασμένες επιλογές τους.

*- ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΕΣ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ και χιλιοδιαπιστωμένες εκπληρωμένες αλλά μη ειπωμένες πράξεις ΑΠΑΤΗΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Εν κατακλείδι, απώτερος σκοπός των εκλογών είναι να αναλάβει  την πρωθυπουργία ο επί σειρά ετών εκπαιδευόμενος και εναγωνίως  αναμένων Γιώργος Τσαντ- Μινέϊκο-Παπανδρέου,  ελληνο- Αμερικανο- Πολωνο-ΕΒΡΑΪΚΗΣ καταγωγής, υπόδειγμα πολυφυλετικού μίγματος, προκειμένου να συνεχίσει το καταστρεπτικό έργο των προκατόχων του, Καραμανλήδων, Μητσοτσάκη, Ανδρέα Παπανδρέου και Σημίτη και σε πλήρη εκπλήρωσι των προγραμματικών δηλώσεων της μητρός του Μάργκαρετ.
Ίσως ο κ. Παπανδρέου να είναι ένας αξιόλογος και κατάλληλος για το πρωθυπουργικό ή όποιο άλλο αξίωμα σε μία χώρα σαν τις Η.Π.Α. ή το Ισραήλ, κάτι το οποίον δεν μας απασχολεί. Για την  Ελλάδα όμως, απαιτούνται ηγέτες φιλοπάτριδες οι οποίοι θα σέβονται την Ιστορία της, θα αγωνίζονται για την Ευημερία της και θα συγκινούνται στο άκουσμα και μόνον της λέξεως ΕΛΛΑΣ!!!

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ – ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗΝ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΙΝ…

Επί του παρόντος, το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε:

*- ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΚΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

*- Σταματήστε να αγοράζετε από πολυεθνικά  πολυκαταστήματα, ειδικώς επιβλαβή και άχρηστα προϊόντα.

*- Περιορίστε και ακόμη καλύτερα ΔΙΑΚΟΨΤΕ πιστωτικές κάρτες, δάνεια και συναλλαγές με τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ και το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ που  ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ από αυτές ακριβώς τις συναλλαγές από  ΕΣΑΣ.

*- Μελετάτε αρχαίους Έλληνες συγγραφείς ει δυνατόν στο πρωτότυπο, γευτείτε την ουσία της γνώσεως   και διαδίδετέ την.


Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΓΛΑΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΦΩΤΟΔΟΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ.

ΗΛΘΕ ΠΛΕΟΝ Η ΩΡΑ, ΩΣΤΕ Η ΑΧΛΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΡΟΠΟΥ  ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΥΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ

~~~ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ~~~  ~~~ ~~~ ΕΛΛΑΣ 27 / 09 / 2009 ~~~


ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: Η ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι φορέας των ιδεών όλων όσων σκέπτονται Ελληνοπρεπώς. Δεν έχει καμμίαν υπόστασιν ως κίνημα, ως κόμμα, ως σύλλογος ή ως οτιδήποτε θα απαιτούσε έδρα, γραφεία, τηλέφωνα, καταστατικόν, κανονισμόν λειτουργίας κλπ. Δεν έχει υπόστασι ούτε καν ως ομάδα κάποιων ατόμων που γνωρίζονται μεταξύ τους.

Είναι φορέας μιας ιδέας η οποία ως σκοπόν έχει να δώσει την δυνατότητα σε όποιον θέλει να εκφράσει και να διαδώσει απόψεις και ιδέες προς όφελος της Ελλάδος,  της γης μας συνολικότερα, καθώς και του  Ελληνικού τρόπου ζωής και σκέπτεσθαι. Κάθε ένας που νιώθει γνήσιος Έλλην, απομακρυσμένος από  οποιονδήποτε «πολιτικό», ιδεοληπτικό  ή θρησκευτικό δογματισμό δικαιούται και  μπορεί ελεύθερα να βγάζει προκηρύξεις ή ανακοινώσεις, να στέλνει επιστολές ή μηνύματα ηλεκτρονικά και μη, να φωτοτυπεί και διαμοιράζει υπάρχον υλικό ή υλικό που ο ίδιος θα συγγράφει  και να χρησιμοποιεί ως υπογραφή την εξής έκφρασιν:


Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΓΛΑΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΦΩΤΟΔΟΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ.

ΗΛΘΕ ΠΛΕΟΝ Η ΩΡΑ, ΩΣΤΕ Η ΑΧΛΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΡΟΠΟΥ  ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΥΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ~~~  ΕΛΛΑΣ ( ___ / ___ / ___ )

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΙΣ πέραν εννοείται από το ελληνότροπον του κειμένου είναι: να αναγράφεται στο τέλος κάθε επιστολής ή προκηρύξεως ή ανακοινώσεως ή μηνύματος  ή οποιουδήποτε άλλου μέσου, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, μετά την υπογραφή,  η  ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ με το περιεχόμενόν  της. Το περιεχόμενον  της υπογραφής ως και της σημειώσεως πρέπει να είναι  ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΣ…

koinopoliteiaee@gmail.com