«Ιδέες και Προτάσεις για Ελληνική Αναγέννηση»

«Ιδέες και Προτάσεις για Ελληνική Αναγέννηση»


0 0 ψήφοι
Article Rating

Παρουσίαση του Τρύφωνα Ολύμπιου «Ιδέες και Προτάσεις για Ελληνική » για το Ιδεολογικό Κίνημα και Βιβλίο του. Η παρουσίαση έγινε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στα πλαίσια των ομιλιών του Φιλοσοφικού Εργαστηρίου Εργάνη, στην αίθουσα του Ελλην.Α.Ι.Σ.

Απόσπασμα από το ομώνυμο βιβλίο του Τρύφωνα Ολύμπιου «Ιδέες και Προτάσεις για Ελληνική »:

Αποτελεί μια ιδεολογική συγκρότηση επί της οποίας στηρίζεται η δημιουργία ενός κοινωνικο-πολιτικού κινήματος, με σκοπό την Επιστροφή των Ελλήνων στην κυριαρχία της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Δια της Επιστροφής θεωρούμε ότι θα αποκατασταθεί το ελληνικό έθος και θα απαλλαγεί η πολιτεία από τους διεφθαρμένους χαρακτήρες, που λυμαίνονται την κοινωνία και την χώρα.

Όμως, το ελληνικό έθος της αρετής, σωφροσύνης, ευπρεπείας και αξιοπιστίας, πρέπει να συζευχθεί με την σύγχρονη Κοινωνία της Γνώσεως, η οποία, επί της επιστημονικής γνώσεως και του νοός στηριζομένη, προσδίδει πλούτο και ισχύ. Άρα η εξέλιξη, ανύψωση και πρωτοπορία της Ελλάδας βρίσκεται στον συγκερασμό της ελληνικής ταυτότητας της αξιοπρέπειας και της εδραιώσεως της κοινωνίας της γνώσεως. Λαός υπερήφανος, προηγμένος, ευημερών, προοδευτικός και ευδαίμων, μπορεί να προκύψει μόνο από αυτή την σύζευξη. Τότε και το έθνος θα είναι υπερήφανο και αξιοπρεπές.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Το ιδεολογικό κίνημα Ελλήνων Επιστροφή εκφράζει αυτή την ιδεολογική συγκρότηση και βρίσκεται εκτός του υπάρχοντος πολιτικο-ιδεολογικού τοπίου. Το Κίνημα απευθύνεται, συνεπώς, σε όλους τους Έλληνες που θέλουν την προκοπή, ευημερία και εθνική υπερηφάνεια, μα κυρίως απευθύνεται στους ανθρώπους της γνώσεως και της επιστήμης, δηλαδή στην νέα γενιά, που μπορεί να μεγαλουργήσει μέσα από την κοινωνία της γνώσεως. Οι Έλληνες νέοι είναι το ριζοσπαστικό σώμα που θα φέρει το μεγάλο άλμα στην Ελλάδα.

Video Ομιλίας (Το video αφαιρέθηκε στις 21/1/2010 κατόπιν αιτήσεως του Τρύφωνα Ολύμπιου)

Video Ερωτήσεων επί της ομιλίας (Το video αφαιρέθηκε στις 21/1/2010 κατόπιν αιτήσεως του Τρύφωνα Ολύμπιου)


Εξώφυλλο Βιβλίου
Βιβλίο «Ιδέες και Προτάσεις για Ελληνική Αναγέννηση»


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x