«Δημιούργησαν» τους πρώτους ανθρώπινους κλώνους

«Δημιούργησαν» τους πρώτους ανθρώπινους κλώνους


0 0 ψήφοι
Article Rating

Στην εμφύτευση σε μήτρα των πρώτων 11 κλωνοποιημένων ανθρώπινων εμβρύων προχώρησε ο κυπριακής καταγωγής γενετιστής Δρ Παναγιώτης Ζαβός, όπως ανακοίνωσε χθες.

Η εμφύτευσή τους έγινε σε 4 γυναίκες οι οποίες επιθυμούσαν να γίνουν οι πρώτες μητέρες ανθρώπινων κλώνων.
Οι παράνομες σε Ευρώπη και επεμβάσεις έγιναν στη Μέση Ανατολή.

Μάλιστα, προηγούμενος, είχε καταγράψει τη διαδικασία της κλωνοποίησης σε βίντεο για να μπορέσει να το αποδείξει το επιστημονικό του «θαύμα».
Οι εμφυτεύτηκες επεμβάσεις έγιναν μυστικά, σε κάποιο μέρος της Μέσης Ανατολής όπου δεν υπάρχουν νόμοι που να απαγορεύουν την κλωνοποίηση ανθρώπινων εμβρύων, όπως συμβαίνει στη Βρετανία, την Ελλάδα και την Κύπρο και τις .

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο Δρ Παναγιώτης Ζαβός έχει κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Κεντάκι των και στην Κύπρο όπου και γεννήθηκε.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, οι υποψήφιες-οι γονείς κλώνων, είναι τρία παντρεμένα ζευγάρια και μία ελεύθερη γυναίκα που είναι Βρετανικής καταγωγής, από τις και από κάποια χώρα της Μέσης Ανατολής που δεν έχει διευκρινιστεί.
Ο ίδιος δήλωσε, χθες, πως κανένα από αυτά τα έμβρυα δεν επιβίωσε, αλλά «γράφω το πρώτο κεφάλαιο στην δημιουργία του πρώτου ανθρώπινου κλωνοποιημένου εμβρύου που προέρχεται από τα δερματικά κύτταρα των γονιών».

Το άρθρο το βρήκαμε στην εφημερίδα Τα Νέα στις 22.4.09 http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=6220&la=1. Γεννετήστριες-ες λένε πως η ανθρώπινη κλωνοποίηση από την μεριά του κ Ζερβού δεν είναι παρά μια διαφήμιση για τον ίδιο και πως δεν υπάρχει κλωνοποίηση αυτή την στιγμή. Ο κ. Ζερβός απαντά πως στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα. Ευαγγελία Βλάμη . συνέχεια

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x