Μαζική Ψύχωση – Πώς η Μάζα Οδηγείται στην Υπακοή

Μαζική Ψύχωση – Πώς η Μάζα Οδηγείται στην Υπακοή


0 0 ψήφοι
Article Rating

Σε αυτό το βίντεο θα εξερευνήσουμε την πιο επικίνδυνη από όλες τις ψυχικές επιδημίες, τη μαζική ψύχωση. Η μαζική ψύχωση είναι μια επιδημία τρέλας που συμβαίνει όταν ένα μεγάλο μέρος μιας κοινωνίας χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα και βυθίζεται σε αυταπάτες.

Ένα τέτοιο φαινόμενο δεν αποτελεί προϊόν φαντασίας. Δύο παραδείγματα μαζικών ψυχώσεων είναι το αμερικανικό και ευρωπαϊκό κυνήγι μαγισσών του 16ου και 17ου αιώνα και η άνοδος του ολοκληρωτισμού τον 20ό αιώνα.

Αυτό το βίντεο θα έχει ως στόχο να απαντήσει σε ερωτήματα γύρω από τις μαζικές ψυχώσεις: Τι είναι; Πώς ξεκινάνε; Έχουν ξανασυμβεί; Βιώνουμε μια τέτοια αυτή τη στιγμή; Και αν ναι, πώς μπορούν να αντιστραφούν τα στάδια μιας μαζικής ψύχωσης;

Αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το “Academy of Ideas”. Η ομάδα αυτή δημιουργεί βίντεο που εξηγούν τις ιδέες των μεγάλων στοχαστών της ιστορίας, προκειμένου να βοηθήσουν να εφοδιάσουν τον κόσμο με περισσότερη γνώση, να ενδυναμώσουν το άτομο και να προωθήσουν την ελευθερία. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι τους στο Odysee ή το site τους (academyofideas) για περισσότερο εξαιρετικό περιεχόμενο.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x