Με δωρεάν διανομή χιλιάδων αρωματικών φυτών υποδέχεται την Άνοιξη ο Δήμος Ηρακλείου

Με δωρεάν διανομή χιλιάδων αρωματικών φυτών υποδέχεται την Άνοιξη ο Δήμος Ηρακλείου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Κρητικά αρώματα θα γεμίσει την Κυριακή το Ηράκλειο στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή για την υποδοχή της Άνοιξης.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 24 Μαρτίου ο Δήμος Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει ανοικτή εκδήλωση στο Δυτικό Παραλιακό Μέτωπο για το καλωσόρισμά της , πλημμυρίζοντας την περιοχή με 10.000 αρωματικά φυτά (Θυμάρι, Δεντρολίβανο, Φασκομηλιά, Αρισμαρί κ.α) και ανθόφυτα (Βιολέτες ,Γεράνια, Καλεντούλες ).

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 το μεσημέρι και 3 το απόγευμα και θα περιλαμβάνει τη δωρεάν διανομή χιλιάδων φυτών στους πολίτες που θα επιλέξουν να βρεθούν τις συγκεκριμένες ώρες στην περιοχή.

«Καλοσωρίζουμε την πιο ωραία εποχή του χρόνου , δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, διανέμοντας αρωματικά φυτά και άνθη στους Δημότες μας συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό σε αυτή τη γιορτή της φύσης. Γιατί Άνοιξη σημαίνει χρώματα, άρωμα και φως αλλά και αλλαγή της διάθεσης των ανθρώπων» και κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή την ερχόμενη Κυριακή προκειμένου «να υποδεχτούμε όλοι μαζί την Άνοιξη».

Εκδηλώσεις όμως διοργανώνονται από την Δημοτική Αρχή και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου.

 


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x