Με επιτυχία η Λευκή Νύχτα στο Δήμο Ιλίου

Με επιτυχία η Λευκή Νύχτα στο Δήμο Ιλίου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η μεγάλη γιορτή της «Λευκής Νύχτας» που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου με γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση της ζωής στην πόλη και την τόνωση της τοπικής αγοράς, με κεντρικό μήνυμα «Ίλιον, Φιλόξενη Πόλη – Φωτεινή Νύχτα», το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.

Η διοργάνωση πέτυχε το σκοπό της, αφού από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι το πρωί, πλήθος κόσμου συνέρρεε στην πόλη, με διάθεση για διασκέδαση, πραγματοποιώντας πλούσιες αγορές.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Στον απόηχο του Σαββάτου οι καταστηματάρχες της πόλης, ξεκίνησαν το μήνα με άλλη διάθεση, ενώ όσοι επισκέφτηκαν τον Δήμο Ιλίου έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις

από τη γιορτινή ατμόσφαιρα που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά και τη φιλοξενία μιας ζωντανής πόλης όπως το Ίλιον.

Τέσσερεις μουσικές σκηνές με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Δημήτρης Μπάσης, Ελένη Πέτα, Παπαδοπούλου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ορχήστρα ΕΤΡΟΝ, Active Member, Πέτρος Λούκας Χαλκιάς κ.ά., έδωσαν ένα ξεχωριστό παλμό στην πόλη καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών ακουσμάτων, ενώ η χαρούμενη ατμόσφαιρα συμπληρώθηκε από τα νεανικά συγκροτήματα, τη συμμετοχή των πολιτιστικών – ενθικοτοπικών συλλόγων και φορέων της πόλης, το θέατρο δρόμου, το θέατρο σκιών, τους ζογκλέρ και τους ξυλοπόδαρους, το γκράφιτι, την έκθεση βιβλίου και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Οι επισκέπτες αγκάλιασαν αυτή τη διοργάνωση και πλημμύρισαν την πόλη με κέφι και καλή διάθεση, ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας, χαρίζοντας το δικό τους μοναδικό χρώμα και φως σε αυτή τη γιορτή.


www.airetos.gr

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x