Μεγάλη ανταπόκριση για το νέο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αλμωπίας

Μεγάλη ανταπόκριση για το νέο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αλμωπίας


0 0 ψήφοι
Article Rating

Μία πολύ σπουδαία πρωτοβουλία έλαβε ο Δήμος Αλμωπίας, μετά από σχετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια σύστασης Κοινωνικού Φροντιστηρίου «για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων μαθητών», όπως είπε ο Δήμαρχος.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο με τους εθελοντές καθηγητές, κυρίως νέοι άνθρωποι, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για αυτόν τον καλό σκοπό.

Όπως είπε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους εθελοντές, «η ανταπόκριση είναι πολύ ενθαρρυντική και με τη συμμετοχή σας ανατρέψαμε αυτούς που

υποστήριζαν ότι εκλείπει η ανθρωπιά».

Επιπλέον, έκανε γνωστό ότι έχει βρεθεί και ο χώρος που θα παρέχεται η διδασκαλία. Πρόκειται για αίθουσα που έχει διαμορφωθεί στη μαθητική εστία.


Παρόλαυτά, τόνισε ότι στόχος είναι να υπάρξουν ανάλογες δράσεις και σε περιφερειακά σχολεία όπως αυτά των Προμάχων, της Πολυκάρπης και της Φούστανης και κάλεσε τους εθελοντές που έχουν αυτή τη δυνατότητα να παρέχουν και εκεί τις υπηρεσίες τους.

Συντονιστής της προσπάθειας είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Νικολαΐδης, ενώ στη συνέχεια θα οριστούν κι άλλοι. Ο κ. Νικολαΐδης τόνισε ότι είναι βέβαιος πως ο στόχος θα υλοποιηθεί, ενώ ευχαρίστησε όλους αυτούς που συνδράμουν με τον τρόπο τους σε αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία.

Ενεργό ρόλο σε όλα αυτά θα έχει και ο Καθηγητής του Εξαπλατάνου Σπύρος Σπυριάδης, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση και πως πρέπει να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι συνάδελφοι γίνεται.

Το ενθαρρυντικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι νέα παιδιά, αλλά και έμπειροι καθηγητές έχουν τη διάθεση να προσφέρουν εθελοντικά, τη στιγμή που πολλοί συνάνθρωποί μας δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια.

http://aridaianews.blogspot.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x