Μια μητέρα χρειάζεται την βοήθειά μας

Μια μητέρα χρειάζεται την βοήθειά μας0 0 ψήφοι
Article Rating

 

Τέσσερις μήνες πριν ο πατέρας με την μόλις 6 ετών κόρη επέβαιναν σε μηχανάκι και μετά από τροχαίο ο πατέρας κατέληξε. Ευτυχώς η μικρούλα ειναι καλά στην υγεία της.
Το μονό εισοδημα της μητέρας είναι το επίδομα παιδιών που ανέρχεται στα 120 ευρώ το τρίμηνο.
Ζούνε κάτω απο το όριο της φτώχειας καθως η μητέρα δεν εργάζεται και δεν έχει συγγενείς για να την στηρίξουν, ώστε να της κρατήσουν την μικρή για να εργαστεί.
 Η μητέρα μολις τελειώσει το νηπιαγωγείο θα βαλει το παιδάκι σε κατασκήνωση ώστε να βρει δουλειά. Επιβιώνουν κάτω απο δύσκολες συνθήκες και πρέπει να τις βοηθήσουμε ώστε να σταθούν στα ποδιά τους. Χρωστάνε τα ενοίκια τεσσάρων μηνών, κοινόχρηστα , ΔΕΗ και νερό.
Η οικογένεια ζει στο Γαλάτσι Αττικής.

Τι χρειάζονται άμεσα:

Νομική βοήθεια σχετικά με τo ατύχημα, ρούχα, παπούτσια Νο 30 για την μικρή, ένα κρεβάτι για την μητέρα (κοιμάται στο πάτωμα), γάλατα, τροφιμα,λαδι,απορρυπαντικα, ενα τραπέζι μικρό, ενα φουρνάκι με ματιά γιατι μονό μια συσκευή με ματια εχουν και μονο τηγανητά και βραστα μπορούν να κανουν,εναν αποκωδικοποιητη για να παρακολουθει η μικρη παιδικα, εναν οδοντίατρο για την μητέρα, μια τρίωρη ή τετράωρη πρωινή δουλειά στο Γαλάτσι για τις ώρες που η μικρή είναι στο σχολείο. Η μητέρα εργαζόταν για χρόνια στην Γερμανία και γνωρίζει αρκετά καλά την γλώσσα.Τα λόγια της μικρής: Να μου φέρετε πολυ φαγητό και ενα μαγιό για να πάρω στην κατασκήνωση

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
 

Για πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε με μήνυμα από την σελίδα που απευθύνει την έκκληση:


ellinonoikogeneia1.blogspot.gr

 

Πηγή…

 


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x