Μικροί και μεγάλοι ζωγράφισαν ολόκληρο το χωριό στα Μάταλα

Μικροί και μεγάλοι ζωγράφισαν ολόκληρο το χωριό στα Μάταλα


0 0 ψήφοι
Article Rating

Σε ένα τεράστιο καμβά εκατοντάδων μέτρων μετατράπηκαν τα Μάταλα, με αφορμή την προετοιμασία για το Διεθνές Φεστιβάλ Matala Beach Festival 2013.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, χίπις, επαγγελματίες ζωγράφοι και μικρά παιδιά, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής σε ένα πάρτυ χρωμάτων και, σύμφωνα με το prismanews.gr, για τρίτη χρονιά ζωγράφισαν ένα ολόκληρο χωριό, ενώ για καμβά θα έχουν την άσφαλτο γύρω από τους δρόμους των Ματάλων, συνθέτοντας ένα όμορφο όσο και εντυπωσιακό γεγονός γεμάτο χρώματα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Μικροί και μεγάλοι ζωγράφοι χρησιμοποίησαν δεκάδες κιλά χρωμάτων, εκατοντάδες πινέλα, αλλά και πολύ δημιουργικό πνεύμα, προκειμένου να δώσουν χρώμα

σ' ολόκληρο τον οικισμό των Ματάλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος ο καμβάς ήταν πολύ μεγαλύτερος, ξεκινώντας από την είσοδο του οικισμού, για να φτάσει μέχρι το τέλος του. Αρκετά άτομα είχαν δηλώσει συμμετοχή, συνθέτοντας ένα μαγευτικό σκηνικό με θέμα την ειρήνη, την αγάπη, αλλά και την ελευθερία, όπου μικροί και μεγάλοι ζωγράφισαν τους δρόμους, που αποτελούν σήμα – κατατεθέν της περιοχής.

Το event του street painting, λειτούργησε προσθετικά στην τουριστική ανάπτυξη και κυρίως στην τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαιστού καθώς με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τα Μάταλα απέκτησαν άλλο χρώμα ενώ είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών το επόμενο τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος, που ξεκινάει από τις 21 και διαρκεί ως τις 24 Ιουνίου.

Ο Δήμος Φαιστού απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Κρήτης, που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού κι έχει δωρεάν είσοδο σε όλες τις συναυλίες του.


http://www.eirinika.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x