Νέας Υόρκη | Δωρεά ομογενών για την ενίσχυση του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών

Νέας Υόρκη | Δωρεά ομογενών για την ενίσχυση του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών


0 0 ψήφοι
Article Rating

Το ποσό του 1.150.000 δολαρίων προσέφερε το ζεύγος των ομογενών Ντιν και Πάππας για την ενίσχυση του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών και για τη δημιουργία αποθεματικού ταμείου για το πρόγραμμα επισκεπτών καθηγητών στο Πανεπιστήμιο Richard Stockton College, στο Γκαλογουέι του New Jersey.

Η δωρεά αυτή, όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης, είναι από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη, που δόθηκε ποτέ από ομογενείς στο εν λόγω πανεπιστήμιο και η οποία ανέβασε τα κεφάλαια των αποθεματικών ταμείων

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
του κολεγίου στα είκοσι εκατομμύρια δολάρια.

«Το ζεύγος των ομογενών Ντιν και Πάππας ήταν ανέκαθεν υποστηρικτές των Ελληνικών Σπουδών.

Ο ομογενής επιχειρηματίας προ έξι ετών έγινε δεκτός στην Εφορία του Πανεπιστημίου Richard Stockton College στο Γκαλογουέι του New Jersey» τονίζεται-μεταξύ άλλων-στο δημοσίευμα του «Εθνικού Κήρυκα».

«Οι μέχρι προσφάτως δωρεές ήταν συχνές και επικεντρώνονταν στην κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών και την παροχή υποτροφιών».

Στα επιτεύγματα του ομογενούς επιχειρηματία αναφέρεται και η εφημερίδα «Press Of Atlantic City», που αποδίδει τη σχέση του με το πανεπιστήμιο στη φιλία της μητέρας του, Ελένης, με τον π. Δημήτριο Κωνσταντέλλο, διακεκριμένο ελληνορθόδοξο ιερέα και εξέχοντα καθηγητή του Richard Stockton College.


http://www.zougla.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα … Υπάρχουν κι αυτά

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x