Νέες ηλεκτρονικές συναλλαγές από το Taxisnet

Νέες ηλεκτρονικές συναλλαγές από το Taxisnet


0 0 ψήφοι
Article Rating

Υλοποιείται σιγά – σιγά το σχέδιο για ηλεκτρονική εφορία, όπου οι περισσότερες συναλλαγές θα γίνονται με ένα κλικ στον υπολογιστή.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών ανακοίνωσε μια σειρά από συναλλαγές μέσω του TAXISnet που θα μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή των φορολογούμενων.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ετσι, από Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ενεργοποιείται η υπηρεσία με τον τίτλο «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση», που επιτρέπει νέες συναλλαγές για τους χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της.

Οι χρήστες του TAXISnet μπορούν να εμφανίσουν στην οθόνη του υπολογιστή τους:

  1. Τις βεβαιωμένες στις Δ.Ο.Υ. ατομικές οφειλές τους εκτός ρύθμισης. Στην ενότητα αυτή παρέχονται πληροφορίες για την γενική εικόνα

    των ατομικών οφειλών των φορολογούμενων καθώς και α στοιχεία που αφορούν τις δόσεις εξυπηρέτησής της
  1. Το Προσωπικό Φορολογικό Ημερολόγιο με τη λήξη των προθεσμιών για το εισόδημα, το ΦΠΑ, τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, τους παρακρατούμενους φόρους και τα τέλη και τους ειδικούς φόρους
  2.  Τα στοιχεία μητρώου Φυσικών και Νομικών Προσώπων καθώς και τα στοιχεία του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων με τις νέες υπηρεσίες που ενεργοποιήθηκαν και θα ενεργοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους μέσω των Τραπεζών και των ΕΛ.ΤΑ., επιτρέποντας την κατάργηση των ταμείων στις ΔΟΥ.

http://fimotro.blogspot.gr


 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x