Ο άδικος χαμός ενός παιδιού, όπλο στα χέρια της Νέας Τάξης

Ο άδικος χαμός ενός παιδιού, όπλο στα χέρια της Νέας Τάξης


0 0 ψήφοι
Article Rating

Εξέγερση… ή προσπάθεια πολιτικής αποσταθεροποίησης;
Πριν από έναν χρόνο όλοι μας συγκλονισμένοι παρακολουθούσαμε στις τηλεοράσεις μας και στο διαδίκτυο τις σκηνές ωμής βίας, τους βανδαλισμούς και την καταστροφική μανία κάποιων μετά το τραγικό γεγονός του χαμού του μικρού Αλέξη.

Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας, αν και δεν δικάζουμε εμείς τον φαιρόμενο ως αυτουργό, για εμάς η τιμωρία του θα έπρεπε να είναι παραδειγματική. Όμως η τιμωρία του θα προέλθει μόνον από την δικαιοσύνη. Από κανέναν άλλον. Εκείνες τις ημέρες του Δεκεμβρίου η πρωτεύουσα θύμιζε βομβαρδισμένη πόλη. Μετά την είδηση του χαμού του μικρού παιδιού βγήκαν στους δρόμους κάποιοι για να διαμαρτυρηθούν… αλλά και κάποιοι για να πράξουν στοχευόμενα και συντονισμένα. Οι δεύτεροι περίμεναν την αφορμή για να δημιουργήσουν το απόλυτο χάος στο κέντρο της Αθήνας. Η αφορμή ήρθε από το όπλο αστυνομικού, κάτι που έκανε ακόμα πιο ελκυστική για αυτούς την δημιουργία επεισοδίων με αυτήν την αποκρουστική βίαιη μορφή. Φωτιές παντού, κόσμος πανικόβλητος να τρέχει από φόβο μην χτυπηθεί από το μανιασμένο πλήθος με τις κουκούλες, γυαλιά σπασμένα παντού, μολότοφ, καπνοί…!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
Φυσικά η τότε κυβέρνηση φοβήθηκε να δράσει όπως έδρασε, τουλάχιστον μέχρι τώρα, το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή συντονισμένα και με αποφασιστικότητα. Το αποτέλεσμα ήταν για ημέρες να καίγεται η Αθήνα και σιγά σιγά και άλλες πόλεις ακολουθούσαν το παράδειγμα των «εξεγερμένων νέων» της πρωτεύουσας. Κατά την γνώμη μας αυτοί που έσπαγαν, έκαιγαν, χτυπούσαν κόσμο, τουλάχιστον μετά το πρώτο βράδυ, δεν ήταν αθώα εξεγερμένα παιδιά…! Κανείς τότε δεν σκέφτηκε μήπως πίσω από όλα αυτά υπήρχε κάτι άλλο… πιο βαθύ…! Που φυσικά βρήκε την ευκαιρία να υλοποιηθεί μέσω ενός γεγονότος μη σχεδιασμένου… και τυχαίου! Η κυβέρνηση Καραμανλή, για να μπορέσουμε να συνδέσουμε την σκέψη μας, σε ένα θέμα μόνο έπραξε με εξυπνάδα και σίγουρα προς το συμφέρον της Ελλάδος. Γεωστρατηγικά τουλάχιστον. Στη σύναψη συμφωνίας με τη για τον Αγωγό..! Αυτή ήταν σίγουρα μια κίνηση που «πείραξε» πολύ τους «φίλους» και «συμμάχους» Αμερικανούς. Από εκείνη την υπογραφή λοιπόν και μετά, εντελώς τυχαία, είχε αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση για την πτώση της κυβερνήσεως Καραμανλή. Άρχισαν σιγά σιγά να βγαίνουν σκάνδαλα, που ολοένα γίνονταν και μεγαλύτερο βαρίδι για την κυβέρνηση, τα Μ.Μ.Ε κάθε άλλο παρά φιλικά ήταν προς τους κυβερνόντες, στα εξωτερικά θέματα αυξήθηκαν οι πιέσεις για την Ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε αλλά και για το ζήτημα των Σκοπίων, όπου φυσικά μετά το βέτο η κυβέρνηση αντιμετώπισε ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση. Οι παραβιάσεις των Τούρκων αυξάνονταν ραγδαίως… και στο εσωτερικό εκτός από το κομμάτι της οικονομίας… ξαφνικά συμβαίνει το γεγονός του άτυχου Αλέξη, ενώ μετά τους εξεγερμένους νέους ακολούθησαν οι εξεγερμένοι λαθρομετανάστες… αν θυμάστε.

Στο θέμα λοιπόν του μικρού Αλέξη οι σχεδιαστές της πολιτικής αποσταθεροποίησης της Ελλάδος φάνηκε να έδωσαν εξέχουσα σημασία και βαρύτητα, σε σχέση με τα υπόλοιπα χτυπήματα. Επένδυσαν στο συναίσθημα! Επί ημέρες είχαμε κλεφτοπόλεμο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο υποκινούμενος αυτός πληθυσμός, μέσω «τυχαίων» sms αλλά και μέσω συγκεκριμένων χώρων του διαδικτύου, δεν σταματούσε να σπέρνει τον πανικό και τον όλεθρο. Η δολοφονία του μικρού Αλέξη αποτέλεσε ένα πολύ ισχυρό όπλο σε αυτούς που ήθελαν να διασπάσουν την κοινωνική και πολιτική συνοχή της χώρας μας, υποκινώντας τους γνωστούς – αγνώστους να προβαίνουν σε βανδαλισμούς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς για εμάς, μέχρι τώρα, δεν τα κατάφεραν. Βεβαίως οι ίδιοι οι κουκουλοφόροι σίγουρα δεν θα αντιλήφθηκαν ότι συμμετέχουν σε ένα τόσο καλοστημένο σχέδιο αποσταθεροποίησης ενός κράτους, και το πιθανότερο είναι πως δεν θα το καταλάβουν και ποτέ… και για αυτό θα αποτελούν το μεγαλύτερο και πιο εύκολο εργαλείο για την δημιουργία τέτοιων καταστάσεων μέσα σε μια χώρα. Φυσικά στο τέλος η κυβέρνηση της Ν.Δ έπεσε, καθώς αθροιστικά υπήρχαν και πολλά άλλα πράγματα λάθος σε αυτήν. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όμως αν αυτός ήταν ο μοναδικός στόχος…! Πάντως ένας επιμέρους στόχος όντως επιτεύχθηκε, με την βοήθεια και των γεγονότων αυτών. Η «φίλο-ρωσική» κυβέρνηση έπεσε…! Ίσως με αυτή την αλλαγή στην εξουσία γλιτώσαμε και τα χειρότερα, ή τουλάχιστον τα χειρότερα από αυτά που μπορούμε να δούμε και να καταλάβουμε εμείς ως απλοί πολίτες…! Ευελπιστούμε και ευχόμαστε πως αυτό το πραγματικά τραγικό γεγονός, του μικρού Αλέξη, θα είναι το τελευταίο, και θα είναι το τελευταίο όπλο που δίνουμε μόνοι μας στα χέρια αυτών που επιβουλεύονται την πατρίδα μας και καραδοκούν ανά πάσα ώρα και στιγμή για να πετύχουν το σωστό σημείο για να χτυπήσουν.
..(( Λ ))..

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x