Ο Αρχαίος Ελληνας Ηρωας, με όχημα το Χάρβαρντ, ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο!

Ο Αρχαίος Ελληνας Ηρωας, με όχημα το Χάρβαρντ, ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ο Αρχαίος ελληνικός πολιτισμός, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι μπορεί να ξεπεράσει τα στενά σύνορα της χώρας μας και να ταξιδέψει μέχρι την άκρη του κόσμου.

Ο Αρχαίος Ελληνας Ηρωας”, μία από τις θρυλικές παραδόσεις του μαθήματος “The Ancient Greek Hero” στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το οποίο διδάσκεται συνεχώς από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 και έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή μαθήματα θα παρέχεται μέσω της εκπαιδευτικής υπηρεσίας που ονομάζεται HarvardX δωρεάν από τις 13 Μαρτίου δωρεάν το μάθημα στο διαδίκτυο.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

“Ο Αρχαίος Ελληνας Ηρωας” διδάσκεται από τον Γκρέγκορι Νάγκι,

καθηγητή Κλασικών Σπουδών και Συγκριτικής Λογοτεχνίας στο Harvard και διευθυντή του Center for Hellenic Studies στην Ουάσιγκτον. Το μάθημά του στο διαδίκτυο θα συνοδεύεται μάλιστα _δωρεάν επίσης_ από τη διαδικτυακή έκδοση του νέου βιβλίου του “The Ancient Greek Hero in Twenty – Four Hours”.

Να σημειωθεί, ότι ήδη έχουν εγγραφεί χιλιάδες ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο. Για να εγγραφείτε στο HarvardX μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνσή του. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Ancient Greek Hero course. Το υλικό του μαθήματος θα είναι διαθέσιμο (δωρεάν) στις 13 Μαρτίου ενώ οι συζητήσεις σε φόρουμ θα ξεκινήσουν νωρίτερα.

http://www.news.gr


 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x