Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ  ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Στις 21/6/2008 κουκουλοφόροι αναρχοφασίστες έκαψαν μέρα μεσημέρι για 22α φορά τον εκδοτικό οίκο «ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ» του Γιάννη Σχοινά στο κέντρο σχεδόν της Αθήνας (Ιπποκράτους 65). Τις προηγούμενες φορές οι αναρχοφασίστες έκαιγαν βιβλιοπωλεία το βράδυ. Αυτή τη φορά πέταξαν τη μάσκα, λόγω απουσίας και διαλύσεως του κράτους και της αστυνομίας, και χτύπησαν ημέρα . Εισόρμησαν 20 βάνδαλοι -όπως τα στίφη του Αλαρίχου τον 4 ον αι.- έβγαλαν έξω την κ. Σχοινά που ήτο στο ταμείο και αφού περιέλουσαν με βενζίνη τα βιβλία, έβαλαν φωτιά. Αποτέλεσμα τούτου ήτο η ολοσχερής καταστροφή όλων των βιβλίων και του καταστήματος μαζί. Θα μου πείτε θα τα πληρώσει η ασφάλεια; Αμ δε.. Την «ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ» δεν την ασφαλίζουν διότι είναι διαρκής στόχος εμπρηστών. Επομένως ο σκοπός τους είναι να κλείσουν αυτό το βιβλιοπωλείο, όπως κι' άλλα που εκδίδουν ‘ενοχλητικά' βιβλία. Έχουν βάλει στόχο όλα τα βιβλιοπωλεία που εκδίδουν βιβλία που αναφέρονται: Σε Αρχαίους Έλληνες συγγραφείς , στην Ελληνική Ιστορία και Πολιτισμό και αναπτύσσουν τον προβληματισμό των σκεπτομένων ανθρώπων. Κοντολογίς βιβλία που χαράσσουν το Νέο Τρόπο Σκέψεως, ώστε να βγει η ανθρωπότητα από την παρούσα κρίση και παρακμή. Όμως δεν έχει σημασία ποια βιβλία καίγονται. Όλα τα βιβλία είναι χρήσιμα, διότι διαδίδουν ιδέες και οι ιδέες σε μια δημοκρατική χώρα πρέπει να είναι σεβαστές. Επομένως το θέμα αφορά όλους μας ανεξαιρέτως.
Επειδή το Ελληνικό πολιτιστικό κίνημα ξαπλώθηκε ραγδαία, όχι μόνον στον Ελληνισμό αλλά και πέραν τούτου, οι καθοδηγητές αυτών των φασιστικών αποβρασμάτων ανησυχούν . Ανησυχούν ακόμη διότι βλέπουν ότι όλοι οι –ισμοί– (κομμουνισμός, μαρξισμός, σοσιαλισμός, φασισμός κ.α) έπεσαν και έμεινε ο πάντα διαχρονικός, αθάνατος και δυνατός . Με το άνανδρο αυτό χτύπημα θέλησαν να δώσουν την χαριστική βολή στο αναπτυσσόμενο πνευματικό και πολιτιστικό Ελληνικό Κίνημα. Έτσι τουλάχιστον νομίζουν. Όμως το σίδερο όσο το χτυπάς τόσο γίνεται σκληρότερο ατσάλι. Η βέβηλη πράξη τους μας φέρνει στην μνήμη εφιαλτικές περιόδους της Ιστορίας όπως:

1/ Τον Αλάριχο με τους Χριστιανούς καλογήρους, οι οποίοι με την εντολή «ες γην φέρειν» του Θεοδοσίου Β(395 μ. Χ), έκαψαν και γκρέμιζαν κάθε τι το Ελληνικό

2/ Τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Κύριλλο, του οποίου οι πιστοί έκαψαν την Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας. Την ίδια εποχή έκαυσαν οι χριστιανοί όλες οι Ελληνικές Βιβλιοθήκες (Αντιοχείας, Εφέσσου, Περγάμου, Κωνσταντινουπόλεως κ. α) και έκλεισαν όλες τις Φιλοσοφικές Σχολές.

3/ Τον Μεσαίωνα με την Εξέταση που έκαιγαν ανθρώπους διότι είχαν αιρετικές(Ελληνικές) ιδέες (Τζορντάνο Μπρούνο, και παρ' ολίγον και τον EL GRECO, Γαλιλαίο κ.α)

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

4/ Τους Σταυροφόρους του Πάπα που κατέστρεψαν τους πολιτισμούς των ιθαγενών.

5/ Τους Ναζί που έκαιγαν τα μη ναζιστικά βιβλία.

6/ Τους Ταλεμπάν σήμερον που σκοτώνουν δασκάλους, καίνε σχολεία και γκρεμίζουν τους Βούδες.


7/ Τους «αριστερούς» που στο όνομα δήθεν της παιδείας :α/ καίνε με βόμβες μολότωφ τα Πανεπιστήμια και τα Σχολεία, β/ κάνουν καταλήψεις των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και διαλύουν την . γ/ Καταλύουν το νόμο και την τάξη. δ/ Ερημώνουν το κέντρο των Αθηνών χωρίς κανείς να τους ενοχλεί,

8/ Το σινάφι τους που καίει κάθε χρόνο την Ελλάδα και ιδιαίτερα πέρσι έκαψαν τον ιερό χώρο της Αρχαίας ς.

9/ Τέλος, μας θυμίζουν τα αφεντικά τους που σήμερα καίνε ανθρώπους με ναπάλμ και υπερσύγχρονα όπλα στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ, Αφγανιστάν, στο Κουρδιστάν και στο παρελθόν στο Βιετνάμ, στην Γρανάδα, Λίβανο, Παναμά, Κύπρο κ.ο.κ Οι δικοί μας μισθοφόροι εμπρηστές είναι τα απολωλότα πρόβατα. Όμως οι ηθικοί αυτουργοί είναι πλήρως ενήμεροι ότι ο κόσμος επανελληνίζεται και η εποχή τους βαίνει προς το τέρμα της. Και κάνουν το παν για να σταματήσουν τις εξελίξεις. Ποιοι είναι αυτοί;

Είναι το σάπιο Κατεστημένο της Ελλάδος. Αυτοί που μας κρατούν υπό ιδιότυπη κατοχή και δεν αφήνουν τίποτα να ανθήσει σ' αυτόν τον έρημο τόπο. Είναι οι ‘υπηρέτες' των ανθρώπων της ερήμου και της στέππας που κατέλαβαν την ανθρωπότητα εξ απήνης και έβαλαν τα εδώ φερέφωνα τους να λεηλατούν και ασχημονούν σ' αυτόν τον ιερό τόπο. Είναι αυτοί που ευθύνονται για την διάλυση του κράτους, για την ανικανότητα της αστυνομίας, για την «ποιμνιοποίηση» του λαού μας, για την άνοδο των ουτιδανών, των πρακτόρων, των δοσιλόγων, των χρυσοκάνθαρων, των κομματόσκυλων, των αποβρασμάτων της κοινωνίας, των κουκουλοφόρων, των προστατών πάσης διαφθοράς, των εκχυδαϊστών της νεολαίας μας(ναρκωτικά, τρομοκρατία, βία κ.α) Τώρα Έλληνα καίνε τα βιβλία σου, τις ιδέες σου, το πνεύμα σου. Αύριο θα κάψουν το σώμα σου. Την ψυχή σου την έχουν κάψει προ πολλού και σε έχουν κάνει αναίσθητο «Ιουδήλο», που δεν αντιδράς και προσκυνάς τους θεούς εκείνων που εδίδαξαν τα ολοκαυτώματα. Όμως σε περιπτώσεις που η Πολιτεία (αστυνομία-δικαιοσύνη-θεσμοί) αδυνατεί να προστατεύσει τον πολίτη, τότε ο πολίτης έχει την ιεράν υποχρέωση και καθήκον να προστατεύσει τον εαυτόν του, την οικογένεια του, το σπίτι του ή την εργασία του. Πρόκειται για την επίκληση του δικαιώματος της Αυτοάμυνας, που προβλέπεται και από τον Χάρτη του ΟΗΕ. Επομένως ας προσέξει η Κυβέρνηση, ο αναρχοκινούμενος ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά πολιτικά κόμματα, διότι οι Έλληνες Πατριώτες δεν θα ανεχθούν άλλη καύση βιβλίων από τους αναρχοφασίστες βασιβουζούκους . Θα συγκρουσθούν μαζί τους και τότε τα πράγματα μπλέκουν. Η «Νέα Θέσις» πρέπει να γίνει σύμβολο και μετερίζι του ελεύθερου πολίτη και της ελευθερίας έκφρασης και κυκλοφορίας των ιδεών. Πρέπει να συμπαρασταθούμε στον Γιάννη Σχοινά ώστε να σταθεί στα πόδια του και να γίνει ακμαιότερος και δυνατότερος. Η «ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ» δεν πρέπει να κλείσει. Ο Φασισμός δεν θα περάσει.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Υ.Γ. Ο κ. Σχινάς πρέπει να ζητήσει αποζημίωση από το κράτος επι τη βάσει του αντιτρομοκρατικού νόμου, διότι είναι θύμα τρομοκρατικής επιθέσεως. Σε περίπτωση μη ικανοποιήσεως του από την Ελληνική Δικαιοσύνη να καταφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο .

Για όσους επιθυμούν να συνδράμουν: Αριθμός Λογαριασμού οικονομικής ενίσχυσης τράπεζα Eurobank 0026.0180.95.0200173222 Ιωάννης Σχοινάς και ΣΙΑ Ε.Ε.

(του Υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x