Ο ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΕΩΣ


Γράφει ο *Αμφικτύων:

Τον τελευταίο καιρό γίνεται συστηματική προσπάθεια να κατηγορήσουν τη λευκή φυλή-και ιδιαίτερα την Ελληνική που στάθηκε πρωτοπόρος στην δημιουργία του δυτικού πολιτισμού- σαν υπεύθυνη για όλα τα σημερινά κακά. Αυτή η λυσσώδης εκστρατεία εκπορεύεται από Εβραϊκούς κύκλους και από το Εβραϊκό κατεστημένο το οποίον κυβερνά ή ελέγχει όλες σχεδόν της χώρες, άλλες αμέσως με δικούς της «εβραίους υπαλλήλους»-τύπου Giorgo-και άλλες μέσω του διεθνούς οικονομικού συστήματος ,το οποίον βρίσκεται στα χέρια τους(FED, EUROPEAN CENTRAL BANK, DEUTSCHE BANK, DNT, Π.Τ κλπ.) Η άρχουσα Εβραϊκή συμμορία παραπληροφορεί, αποπληροφορεί, διαστρέφει την αλήθεια και κατευθύνει τη σκέψη μας. Όμως το πράγμα έχει παραγίνει τις τελευταίες δεκαετίες αφ’ ότου εγκαινιάσθηκε το δόγμα της «παγκοσμιοποίησης» και η πορεία τους για την επιβολή της παγκόσμιας σιωνιστικής δικτατορίας . Παράλληλα, γίνεται πλύση εγκεφάλου στους λαούς για την ανωτερότητα της φυλής τους και έντονος προσηλυτισμός στην Ιουδαϊκή (Αβρααμική) μονοθεϊστική θρησκεία και στις αιρέσεις της (χριστιανισμός και ισλαμισμός).

Να απαλλαγούμε από τον Ιουδαϊκό τρόπο σκέψεως


Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνον θρησκεία, αλλά θέλουν να τον κάνουν: «εθνότητα» , οικονομικό σύστημα , μεταφυσική , φιλοσοφία (της Βίβλου) , σύγχρονη «κουλτούρα» και ιδεολογικό-πολιτικό εξουσιαστικό σύστημα. Παρ’ όλα ταύτα οι λαοί αντί να προσχωρούν στην εβραϊκή ζούγκλα απομακρύνονται από αυτήν, αηδιασμένοι για την αποτυχία , τα άγχη, τις νευρώσεις, τα αδιέξοδα , την απαξίωση των ιδεών και αρχών , την εμπορευματοποίηση των πάντων και την θεοποίηση του κέρδους και του χρήματος. Πάντα ταύτα συστατικά του «εβραϊκού τρόπου σκέψεως», εξαπέλυσαν στις σύγχρονες κοινωνίες κύμα βίας , αίματος , ανασφάλειας, κακίας και μίσους. Γιατί όμως να συμβαίνει αυτό; Στο παρελθόν οι κοινωνίες γιατί ελάτρεψαν τους Έλληνες , τους Ρωμαίους και άλλους δυτικούς –λευκούς ανθρώπους- και αντέγραψαν τον πολιτισμός τους; Γιατί όλες τις εποχές όλοι οι λαοί σιχαίνονται τόσο πολύ τους Εβραίους; Ενώ έχουν ασπασθεί( δια πυρός και σιδήρου) το πολιτικό τους βιβλίο και την αρχαία τους ιστορία (Βίβλο), τι είναι αυτό που τους κάνει ν’ αντιπαθούν τους ιδίους; Τι διαφορετικό έχουν από τους λοιπούς λαούς που τους κάνει τόσο πολύ μισητούς-σιχαμερούς θα έλεγα-και αποβλητέους σαν φυλή και σαν φορείς πολιτισμού; Γιατί ενώ ισχυρίζονται κατά τρόπο άκρως ρατσιστικό ότι είναι «ο εκλεκτός λαός του θεού» δεν είναι ο εκλεκτός λαός των ανθρώπων;

Η θεωρία αυτή ότι όλοι καταγόμαστε από τον άνθρωπο του Νεάντερνταλ της Αφρικής έχει προ πολλού καταπέσει , διότι κι’ αυτή είναι ψευδές δημιούργημα των «εκλεκτών» για να περάσει ο πολιτισμός προς την Ευρώπη των Λευκών μέσω της «Γης Χαναάν». Νεώτερες έρευνες ανθρωπολόγων απέδειξαν την ύπαρξη homo sapiens σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία. [Ο Ευρωπαίος Εχέφρων Αρχάνθρωπος του σπηλαίου των Πετραλώνων Χαλκιδικής έζησε προ 750.000 ετών , άφησε στάχτη εντός του σπηλαίου 1.000.000 ετών , ενώ ο κυνηγός της Πτολεμαΐδος κυνηγούσε ελέφαντες πριν 11.000.000 χρόνια(Ανθρωπολογικές μελέτες Αρη Πουλιανού)] Εδώ να προσθέσουμε ότι όλο το οικοδόμημα της Εβραϊκής ανωτερότητος έχει στηριχθεί πάνω στο μύθο και στην απάτη.

Οι Εβραίοι –και ιδιαίτερα οι Ισραηλίτες-είναι συνονθύλευμα, αφρικανών κακούργων με ομοίους τους της Μέσης Ανατολής. Όταν τους απέρριψαν από τη Γη της Χαναάν, με αρχηγό το Μωυσή πήγαν στην Αίγυπτο για να πλουτίσουν σφετεριζόμενοι τα βοσκοτόπια των Αιγυπτίων . Μάλιστα ο αρχηγός τους Μωυσής δεν δίστασε να παραδώσει την σύζυγο του Σάρα- η οποία ήτο και αδελφή του – σαν πόρνη στην αυλή του Φαραώ, ως αντάλλαγμα για τα βοσκοτόπια και την παραμονή τους στα αιγυπτιακά εδάφη. Από την συμπεριφορά του πατριάρχη τους Μωυσή, μπορεί κανείς να αντιληφθεί το πολιτιστικό και αξιακό υπόβαθρο αυτής της φυλής. Οι Αιγύπτιοι δεν τους δέχθηκαν στις πόλεις, διότι έφεραν πολλές αρρώστιες και ιδιαίτερα έπασχαν από λέπρα, αρρώστια αγιάτρευτη και αποκρουστική ως πρόσφατα.

Οι Σημίτες πάσχουν από μονομανία εξ αιτίας του γεγονότος ότι δεν είναι λευκοί .

Η Ψυχοπαθολογία των Εβραίων

Η ψυχοπαθολογία των Σημιτών προέρχεται από την αφύσικη πρακτική της ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ με την οποίαν ανατρέπουν την ορμονική ισορροπία των βρεφών, γεγονός που εμβάλλει τρόμο στους μεγάλους και οδηγεί στην ψύχωση καθ’ όλην την διάρκεια του βίου τους και με την διαδοχή και στις επόμενες γενιές.

Οι άνδρες διακατέχονται από την μονομανία των γενετικών διεγέρσεων και οι γυναίκες ένεκα της σημιτικής ‘απονεγροποίησης’, είναι αναγκασμένες να εξασφαλίσουν τροφή , κατάλυμα για αυτές , τα παιδιά τους και τους απογόνους τους. Τούτο είναι το αίτιο των διαρκών ΠΟΛΕΜΩΝ. Το εβραϊκό έθνος είναι υλιστικό , αντιπνευματικό ,παρακμιακό , αντικοινωνικό , ομαδικό και απολίτιστο . Οι Εβραίοι ανέκαθεν υπήρξαν σφοδροί πολέμιοι του Ελληνισμού. Όπου εγκατασταθεί ο Εβραίος θα μεταβληθεί σε «βδέλλα» για να απομυζήσει ανελέητα τον πλούτο της εντόπιας κοινωνίας.

Τα αντικοινωνικά Κινήματα δημιουργήματα Εβραίων

Όλα τα σύγχρονα κινήματα που έχουν το γενετήσιο ένστικτο σαν αιτία (φεμινισμός, ομοφιλοφιλία, παιδεραστία, πορνεία, σατανισμός, μαζοχισμός, σεξισμός, ναρκωτικά κ.α ) είναι εβραϊκής εμπνεύσεως . Οι Εβραίοι με αυτά, με τα κόμματα και τον συνδικαλισμό διχάζουν τις κοινωνίες και στρέφουν τη μία τάξη, ή τον έναν λαό εναντίον του άλλου. Αλλά και ο Φρόιντ έβαλε στο γενετήσιο ένστικτο όλες τις ανθρώπινες αδυναμίες. [Οι Γαλλικές εφημερίδες («Le Monde», «Liberation», «Nouvel Observateur», «Le Point» κ.ά.) γράφουν για το νέο βιβλίο με τίτλο: «Le Crepuscule d” une idole, l” affabulation freudienne» «Το λυκόφως ενός ειδώλου, το φροϊδικό μύθευμα») του Μισέλ Ονφρέ ότι : «λιθοβολεί την ψυχανάλυση», «πυροβολεί τον πατέρα Φρόιντ» με το νέο του. Ο Ονφρέ, μετά την αποκαθήλωση των μονοθεϊστικών θρησκειών (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλάμ) στο παλαιότερο βιβλίο του «Πραγματεία περί αθεολογίας» (εκδ. «Εξάντας»), αμφισβητεί, τώρα, ηθικά και επιστημονικά τον «πατέρα της ψυχανάλυσης», Σίγκμουντ Φρόιντ. Εξετάζοντας τις οικογενειακές, φιλικές, ερωτικές και επιστημονικές σχέσεις του Φρόιντ, τον αποκαλεί θλιβερό, απατεώνα, ψεύτη, φαλλοκράτη, μισογύνη, ομοφοβικό, συντηρητικό άνθρωπο που κατάφερε να μεταμορφώσει τον εγωκεντρικό και νάρκισσο εαυτό του σε θρύλο. Ο Φρόιντ ήτο κι’ αυτός ένας Εβραίος και μετέφερε τη συλλογική ψύχωση και νεύρωση της φυλής του στην θεωρία του]

Πρίν οι Λευκοί ζούσαν αρμονικά

Πριν να εμβολιασθούν οι λευκοί λαοί από τους Σημίτες με τον τρόπο σκέψεως τους , δεν είχαν τα προβλήματα των βιασμών και της αιμομιξίας σαν κοινωνικό φαινόμενο , καθόσον τόσον στην εποχή των Ελλήνων όσο και των Ρωμαίων οι κοινωνικές απόψεις δεν εστιάζοντο στο γενετήσιο αίσθημα. Οι «ειδωλολάτρες» ερωτεύοντο και ζευγάρωναν κατά φυσιολογικό τρόπο (Ετρούσκοι, Ιλλυριοί και άλλες εθνότητες) χωρίς να εμφορούνται από το σύμπλεγμα της ερωτικής μονομανίας από το οποίο έπασχε ο μυθικός Ιεχωβάς, ο θεός των Σημιτών . Αυτός που τους ‘επέλεξε’ σαν τον ‘εκλεκτό ’ του λαό και είναι ικανός να τους ελέγχει, να τους βάζει την ενοχή της ντροπής, να τους ανταμείβει, να τους τιμωρεί και να ρυθμίζει ακόμη και τα γενετήσια ένστικτα τους ( Mel Gibson) μέσω ερωτικών παιχνιδιών και απαγορευμένων δραστηριοτήτων , έτσι ώστε να τους εγκλωβίζει και να τους υποχρεώνει να υπακούουν και να υποκλίνονται στον ‘εκλεκτό’ θεό τους , τον θεό των πολέμων, της διαρπαγής, της βαρβαρότητος και του εγκλήματος . Με αυτά τα θρησκευτικά πρότυπα οι Εβραίοι κατόρθωσαν να υποτάξουν τις δυτικές κοινωνίες και να τις ελέγξουν με τα χρήματα τους. Να σημειωθεί ότι οι Εβραίοι στερούνται συνειδήσεως, διότι μπορούν να παίρνουν καθ’ έκαστον έτος άφεση αμαρτιών από τον θρησκευτικό τους ηγέτη. Θα μου πείτε ότι δεν είναι όλοι οι Εβραίοι απόγονοι των Χαναναίων .

Χάζαρο- Ασκενάζι Ασιάτες : Απόγονοι του Τσεγκίς Χαν

Οι Χάζαρο-Ασκενάζι κατάγονται από την Κεντρική Ασία και έγιναν Εβραίοι στο θρήσκευμα κατά την Βυζαντινή εποχή . Όμως και αυτοί μέσω της θρησκείας και της περιτομής κληρονόμησαν επίκτητα κακά της Εβραϊκής φυλής μαζί με τα κακά της Ασιατικής νομαδικής και βαρβαρικής καταγωγής τους σαν απόγονοι του Ταμερλάνου και Τσεγκίς Χαν. Αυτοί οι Εβραίοι Ασκενάζι είναι σήμερα η διεθνής εξουσία-«συμμορία» (Rothschild, Rockefeller , Schiff , Goldman , Soros, Brezinski, Kissinger ή Abraham ben Eleazar το πραγματικό του κ.λ.π) και γι’ αυτό οδηγούν τον κόσμο προς την καταστροφή.

Όλοι οι Εβραίοι είτε Χαναναίοι είτε Χάζαρο-Ασκενάζι επιθυμούν διακαώς να ήσαν λευκοί , γι’ αυτό κάνουν μικτούς γάμους με λευκές . Προτιμούν τις ξανθές για να βγάλουν ξανθούς απογόνους. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πλούσιοι εβραίοι έχουν ψύχωση και νυμφεύονται ή θέλουν σαν συνοδούς , γραμματείς , ή διευθυντικά στελέχη λευκές ξανθές με μπλέ μάτια, αλλά και ξανθές στάρ , πόρνες, μοντέλα σαν έπαθλα της επιτυχίας τους. Ασφαλώς κανένας δεν πιστεύει ότι όλοι οι εβραίοι είναι κακοί . Υπάρχουν και κακοί και καλοί , όπως συμβαίνει με όλους τους λαούς του κόσμου . Εξ άλλου μερικά από αυτά τα γνωρίσματα των εβραίων τα έχουν κληρονομήσει και οι χριστιανοί μέσω της ιουδαιοχριστιανικής θρησκείας εδώ και 1700 χρόνια.

Οι Εβραίοι- Sephardic έβαλαν το μίσος εναντίον των Λευκών

Οι Σημίτες Εβραίοι (οι Sephardic είναι μόνον το 4.5%)ισχυρίζονται ότι αυτοί είναι οι καλοί Εβραίοι και διαφορετικοί από τους Χάζαρο-Ασκενάζι και ότι αυτοί είναι οι γνήσιοι εβραίοι της Βίβλου και όχι επυλίδες. Το αντίθετο φυσικά λένε και οι Χάζαρο-Ασκενάζι μη-Σημίτες Εβραίοι , οι οποίοι αναβίωσαν από το 1896 τον διεθνή σιωνισμό. Αυτοί οι Χάζαρο-Εβραίοι είναι οι σημερινοί εποικιστές της Παλαιστίνης και πιέζουν τις ΗΠΑ να εξαπολύσει ένα ακόμη πόλεμο για την προστασία του Ισραήλ. [Οι Ashkenazi εβραίοι(το 95,5%) είναι περισσότερο φανατικοί διότι τον καιρό που ήλθαν σε επαφή με τους Sephardim , οι οποίοι ήσαν διωγμένοι από την Ισπανία , Πορτογαλία και Ευρώπη, τους μετέδωσαν το μίσος και την ψύχωση εναντίον των λευκών. Αυτή την ψύχωση και το μίσος τα βγάζουν τώρα που επικράτησαν παγκοσμίως με διωγμούς εις βάρος των λευκών στην Αμερική , Ευρώπη και πρώτιστα στην Ελλάδα. Επίσης δεν είναι τυχαίον ότι με ιεραποστολές και κρατικές διαταγές επιβάλλουν παντού –ακόμη και δια της βίας-την «θρησκεία του Ολοκαυτώματος» ] Τώρα πιέζουν τις ΗΠΑ να κάνει πυρηνικό πόλεμο εναντίον του Ιραν και της Β. Κορέας . Τούτο θα φέρει κοσμογονικές καταστροφές, ακόμη και την εξαφάνιση του ανθρώπου σαν πολιτισμένο είδος. Επομένως αντί να μισούμε τον Εβραίο, είναι προτιμότερο να κατανοήσουμε τον χαρακτήρα του από την εποχή της Βίβλου ως σήμερα, ώστε να μπορέσουμε να τον κάνουμε να προσαρμοσθεί στον σύγχρονο πολιτισμό και να τον αποτρέψουμε από το δίλλημα: Νέο Ολοκαύτωμα ή Πυρηνικός αφανισμός ; Σωτηρία από το Σιωνισμό θα επέλθει μόνον όταν αναγεννηθεί το Ελληνικό Πνεύμα και γίνει αποδόμηση των Αβραμικών θρησκειών. Διαφορετικά η ανθρωπότητα δεν έχει μέλλον.

*Αμφικτύων είναι ο Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης ,

μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ , ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Πηγή…