Ο “Loki” θα υποδυθεί τον Έλληνα μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη!

Ο “Loki” θα υποδυθεί τον Έλληνα μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Από την Marvel και το franchise του Thor, στην απίθανη ιστορία του ήρωα ‘Ελληνα μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη! Κι όμως, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ο Tom Hiddleston είναι σε συζητήσεις να κλείσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο αθλητικό δράμα που ετοιμάζει η Disney για τη ζωή του Έλληνα δρομέα που έγραψε ιστορία το 1946 όταν και νίκησε τον μαραθώνιο της Βοστώνης!

Ο μυθικός Έλληνας μαραθωνοδρόμος αφού επέζησε της Γερμανικής κατοχής, αποφάσισε το 1946 να τρέξει στον διάσημο μαραθώνιο της Βοστώνης στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα για την Ελλάδα που υπέφερε αλλά και που κατάφερε να αντισταθεί. Αν και απροπόνητος για χρόνια, αδύναμος και υποσιτισμένος λόγω των κακουχιών, ο Κυριακίδης κατόρθωσε το ασύλληπτο, να νικήσει την κούρσα, φωνάζοντας “Για την Ελλάδα!” όταν πέρασε την γραμμή του τερματισμού!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα ο Bill Wheeler δουλεύει επάνω στο σενάριο, ενώ η Disney κάνει συναντήσεις με διάφορους σκηνοθέτες μέχρι να καταλήξει η παραγωγή ποιος είναι ο κατάλληλος. Σίγουρα ένα project που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον και θα κάνει ακόμα πιο αγαπητό τον Hiddleston στο ελληνικό κοινό.

Αυτή την εποχή να σημειώσουμε πως ο διάσημος ηθοποιός δουλεύει ήδη με τον Guillermo del Toro στο Crimson Peak, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η παραγωγή και του High Rise, μία προσαρμογή του βιβλίου του J.G. Ballard, σε σκηνοθεσία Ben Wheatley.


Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x