ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ – ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ – ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ0 0 ψήφοι
Article Rating

(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Οι Ιρλανδοί είπαν ΟΧΙ στην συντριπτική τους πλειονότητα, στην Ευρώπη της πείνας, της φτώχειας, της μιζέριας, της ανασφάλειας για τους πολλούς και του πλούτου και της χλιδής για τους ολίγους. Εάν ρωτούσαν όλους τους λαούς της Ευρώπης θα έπαιρναν ανάλογο μήνυμα.ΟΧΙ στην πολυδάπανη γραφειοκρατία των Βρυξελλών, στα τρωκτικά των Ευρωπαικών «πακέτων», στην υπερφορολόγηση των εργαζομένων και στην αναδιανομή του πλούτου στην πλουτοκρατία και στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που αναπτύχθηκε, σαν μανιτάρι στην Ευρωπαϊκή κοπριά. Θα ψήφιζε ΟΧΙ στην Ευρώπη – ουρά στα τυχοδιωκτικά σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών στην Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία, στην λατρεία του Ολοκαυτώματος, στην ισοπέδωση των πολιτισμών και στην αναγραφή εκ νέου της Ιστορίας. Οι Ιρλανδοί τελικά έσωσαν την τιμή των Ευρωπαϊκών λαών, που τους φίμωσαν την δημοκρατική έκφραση, και τους υπέκλεψαν την ψήφο με την επικύρωση της συνθήκης από τα υποταγμένα και διεφθαρμένα Κοινοβούλια.
Τα κόμματα εξουσίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου εψήφισαν-δίκην «Λόχου Τυφεκιοφόρων»- υπέρ της Ευρωπαϊκής Συνθήκης της Λισαβώνος. Περιφρόνησαν την βούληση του Ελληνικού λαού και εξετέλεσαν εντολές των επικυριάρχων Βρυξελλαρίων προς χάριν και της στενότερης συνεργασίας με το ΝΑΤΟ και τις ,. Βέβαια φταίει και ο λαός μας που δίνει περισσότερη σημασία στο Ποδόσφαιρο από τον αγώνα του για την ζωή και για το μέλλον των παιδιών του. Τέτοια Ε.Ε τους την χαρίζουμε. Από τότε που μας έβαλαν στην στρούγκα της Ε.Ε χωρίς να μας ρωτήσουν η ζωή μας έχει γίνει σωστό μαρτύριο. Πληρώσαμε τον εκσυγχρονισμό πανάκριβα, με την καταστροφή της οικονομίας μας(υπερχρέωση, αποβιομηχάνιση, καταστροφή αγροτικής παραγωγής, απώλεια δημοσιονομικού ελέγχου κ.α ) εξασθένηση των δημοκρατικών μας θεσμών, μείωση της εθνικής μας υπερηφάνειας, απώλεια της ευτυχίας που απολαμβάναμε πριν, παρότι τότε είμαστε λιγότερο εκσυγχρονισμένοι από ότι σήμερα Αλλά ας δούμε γιατί είπαν όχι οι Ιρλανδοί πατριώτες:

Η Συνθήκη της Λισαβώνος, όπως και το Ευρωσύνταγμα:

1/ Ενισχύει τα μιλιταριστικά χαρακτηριστικά της εξουσίας του Υπάτου εκπροσώπου για την Εξωτερική , το δικαίωμα στρατιωτικών, αστυνομικών και πολιτικών επεμβάσεων σε κράτη-μέλη και σε τρίτες χώρες, καθώς και την στενότερη συνεργασία με το ΝΑΤΟ και τις .

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

2/ Περιορίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών-μελών, αναγνωρίζει την υπεροχή του ενωσιακού δικαίου έναντι των εθνικών δικαίων.


3/ Αναπτύσσει νέες πολιτικές εκμετάλλευσης των εργαζομένων και κατεδάφισης εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων, βαθαίνοντας τον αντιλαϊκό δρόμο που άνοιξε το Μάαστριχτ, η Στρατηγική της Λισαβώνος, η Οδηγία Μπόλκενστάιν και η «Ευρωασφάλεια»

4/ Καταργεί το «βέτο» σε 50 τομείς προς όφελος των ισχυρών χωρών της Ε.Ε

5/Ενισχύει αποφασιστικά τις αστυνομικές και κατασταλτικές εξουσίες σε κεντρικό επίπεδο και σε κάθε κράτος-μέλος χωριστά, προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενιαίας Ευρωπαϊκής πολιτικής, εσωτερικής τάξης και ασφάλειας.

6/ Περιορίζει ασφυκτικά τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, προσθέτοντας στο υπάρχον «αντιτρομοκρατικό» πακέτο την καταπολέμηση των «ριζοσπαστικών» ιδεολογιών.

Η Ε.Ε με τις συνθήκες αυτές: α/ ροκανίζει τα δημοκρατικά δικαιώματα των λαών, β/ δημιουργεί Ευρωπαϊκό υπερκράτος τύπου , και της παλαιάς Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, γ/ καθιστά τις πολυεθνικές σαν τον πυλώνα του Ευρωπαϊκού μεγαθηρίου, την πλουτοκρατία ως επικυρίαρχη τάξη και υποβιβάζει τους λαούς σε νέους δουλοπάροικους. δ/ ενισχύει τους εξοπλισμούς, λαθρομετανάστευση-δουλεμπόριο, ναρκωτικά, «πολυπολιτισμικότητα», έγκλημα, βία, πορνεία, παιδεραστία, κλεπτοκρατία, πτώση διαχρονικών αξιών κ.α,

στ/ ενισχύει τον δογματισμό, θεοκρατία, σκοταδισμό, αυταρχισμό, εκτελεστική εξουσία και τις επεμβάσεις των ξένων κέντρων, ζ/ αύξησε την ακρίβεια, κερδοσκοπία στα τρόφιμα και στην ενέργεια, ευνοεί τις φούσκες των χρηματιστηρίων, την διαπλοκή πολιτικών -πολυεθνικών, καθώς και την ανεργία, κερδοσκοπία στην υγεία, στην παιδεία, στα είδη πρώτης ανάγκης κ.α. Οι Ιρλανδοί έβγαλαν την λεοντή της «πόρνης» Ε.Ε- που αποκρύπτει την αλήθεια- και την άφησαν γυμνή, χωρίς ούτε καν το φύλο συκής. Εύγε!!

Τώρα καθήκον όλων μας είναι να θάψουμε το Ευρωσύνταγμα και στις επόμενες εκλογές να πούμε ΟΧΙ στα δύο κόμματα εξουσίας που ψήφισαν για μας χωρίς εμάς τη Συνθήκη. Έτσι θα τους μάθουμε να σέβονται την λαϊκή κυριαρχία και να μην θεωρούν τον Ελληνικό λαό ανώριμο, αφελή και ποίμνιο.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x