ΟΙ ROTHSCHILDS ΔΙΑ ΤΟΥ “ECONOMIST” ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”

ΟΙ ROTHSCHILDS ΔΙΑ ΤΟΥ “ECONOMIST” ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”


5 1 ψήφος
Article Rating
«Η τρομοκρατία του Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός ς) είναι αδικαιολόγητη: Μην φοβάστε»…
Giulio Tarro, παγκοσμίως αναγνωρισμένος, διακεκριμένος Ιολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου
 
«Ο Sars CoV2 είναι πλέον μόνο μια δικαιολογία για τους πολιτικούς, ώστε να διατηρήσουν τις πολυθρόνες τους… […]
Τώρα πλέον ο Sars CoV2 πεθαίνει. 
 
Οι Ranieri Guerra και Walter Ricciardi να φορούν τις μάσκες, οπότε θα λένε λιγότερες ανοησίες… […]
 
Το καθεστώς ανασύρει τη λέξη “αρνητής του ολοκαυτώματος” για να στοχοποιήσει όποιον αμφισβητεί το αφήγημα για τον κορωνοϊό.
 
Ακόμη κι αν θεωρήσουμε τους νεκρούς που έχουν δηλωθεί από το σύστημα ως νεκρούς από τον Covid, είμαστε στο 0,007% του παγκόσμιου πληθυσμού. 
 
Είναι οι αριθμοί που λένε ότι δεν υπάρχει πανδημία.»
Giulio Tarro
“The Economist”, η ναυαρχίδα του νεοφιλελευθερισμού, το περιοδικό του βιομηχάνου Έλκαν (εγγονός του Τζιοβάννι Ανιέλλι) και της δυναστείας των Ρότσιλντ, με τα εξώφυλλα του μας ανακοινώνει τις κινήσεις των ελίτ και τα σενάρια της παγκοσμιοποίησης.
Έτσι, στις 26 Μάρτη 2020, με την “κρίση κορωνοϊου” σε πλήρη εξέλιξη, με τον εύγλωττο τίτλο “Όλα είναι υπό έλεγχο” (σημ. Οίμου-Αθήνας: και τον ακόμη πιο εύγλωττο υπότιτλο “Η Μεγάλη διακυβέρνηση, η και ο ιός”) και τη σχετική φωτογραφία… μας έστειλε το μήνυμα.
Στη φωτογραφία ένα τεράστιο χέρι που κρατά έναν περαστικό πολίτη με ένα λουρί, ο οποίος με τη σειρά του κρατάει το σκύλο του με ένα λουρί. 
Δεν είναι δύσκολο να μαντέψεις το νόημα με όσα συνέβησαν και τον ρόλο της ιδιωτικής εταιρίας του ιδρύματος Γκέιτς και των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών, με την παραπλανητική ονομασία Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός ς).
“The Economist”, το εξώφυλλο του περιοδικού (27 Ιούνη 2020). Το εξώφυλλο του περιοδικού με τον επίσης εύγλωττο τίτλο “Η επόμενη καταστροφή (και πώς να το επιβιώσετε)”, μας στέλνει το μήνυμα.
Στη φωτογραφία “Η επόμενη καταστροφή (και πώς να επιβιώσετε)” μας δείχνει μια οικογένεια που κάθεται στον καναπέ που αποτελείται από τρία άτομα και ένα γατάκι.
Οι γονείς φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες αερίου, ίδιου τύπου που φορούσαν την εποχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν βακτηριολογικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά.
Το παιδί, φοβισμένο, τρομοκρατημένο και χαμένο, φοράει πολεμικό κράνος πολέμου, ενώ το γατάκι φορά τον ίδιο τύπο μάσκας αερίου που φορούν οι γονείς.
Πίσω από την οικογένεια, πίσω από τον καναπέ, υπάρχουν επτά κάδρα, το καθένα από τα οποία θα μπορούσε να προκαλεί την επόμενη πιθανή καταστροφή.
Από αριστερά προς τα δεξιά… με την πρώτη εικόνα που απεικονίζει ένα χοίρο -κι εδώ οι αναφορές σε μια πανδημία λόγω του γνωστού ιού που προέρχεται από αυτό το ζώο είναι προφανείς και αναμφισβήτητες.
Αμέσως μετά την έκδοση αυτού του τεύχους του “The Economist” έφτασαν “νέα” σχετικά με μια πιθανή άφιξη ενός “νέου” ιού που υπάρχει σε χοίρους που θα μπορούσε να προκαλέσει μια νέα πανδημία. Ιός αντίστοιχος του H1N1 (2009)….
Συνωμοσιολογίες, συμπτώσεις, ή κάτι χειρότερο;
5 1 ψήφος
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x