Οι Τούρκοι κατασκοπεύουν τα νησιά μας με μη επανδρωμένα αεροσκάφη!!!!

Οι Τούρκοι κατασκοπεύουν τα νησιά μας με μη επανδρωμένα αεροσκάφη!!!!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Θα αντιδράσουν οι Ενοπλες Δυνάμεις μας πριν είναι αργά;Το μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό UAV GNAT 750

Τουρκικό μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος (UAV), πιθανότατα I-GNAT ή GNAT 750 ή το ισραηλινής κατασκευής Heron, πέταξε πριν από τρία εικοσιτετράωρα σε αποστολή συλλογής πληροφοριών επάνω από τη Χίο! Το αξιοσημείωτο είναι ότι το μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος δεν εντοπίστηκε από τα ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης και κατ”αυτό τον τρόπο δεν κατέστη δυνατή η αναχαίτισή του.

Εντοπίστηκε από φυλάκιο του Στρατού στη περιοχή της νότιας Χίου, το οποίο έσπευσε να μεταδώσει την πληροφορία, αλλά ήταν αργά για οποιαδήποτε ελληνική αντίδραση, καθώς το κατασκοπευτικό αεροσκάφος, απομακρύνθηκε με κατεύθυνση τη θαλάσσια περιοχή νότια της Χίου.
Μόλις το φυλάκιο ενημέρωσε τη διοίκηση για τη πτήση του αεροσκάφους, σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά μέχρι να σπεύσουν στην περιοχή το UAV, είχε προλάβει να απομακρυνθεί.
Η αποστολή του κατασκοπευτικού αεροσκάφους καταγράφηκε από το φυλάκιο σε σχετική αναφορά και έχει δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στους επιτελείς του ΓΕΣ και του ΓΕΕΘΑ….»»»»


Τούρκοι στρατιωτικοί χειρίζονται τουρκικό μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος τύπου UAV.

Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται πτήση UAV επάνω από ελληνικό νησί τους τελευταίους μήνες και μάλιστα όχι μικρό νησί, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Υπολογίζεται ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος παρέμεινε αρκετή ώρα επάνω από το νησί, μέχρις ότου απομακρυνθεί νότια.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών


To UAV Heron (Ισραηλινής κατασκευής).

Ο μη εντοπισμός του από τα ραντάρ εναέριας επιτήρησης, η ευκολία με την οποία εισήλθε και εξήλθε του ελληνικού εναέριου χώρου, καταγράφοντας φυσικά πολύτιμα δεδομένα, αλλά και το χρονικό σημείο στο οποίο επέλεξαν οι Τούρκοι να κάνουν κάτι τέτοιο, είναι τα σημεία που προβληματίζουν περισσότερο τους Έλληνες επιτελείς. Μάλιστα όπως σημείωνε ένας από αυτούς “Φαντάζομαι τι γίνεται τη νύχτα που δεν υπάρχει καν η δυνατότητα οπτικής αναγνώρισης”…

Ένα άλλο ζήτημα είναι το “Γιατί;”. Γιατί οι Τούρκοι άρχισαν να χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα συλλογής πληροφοριών που συνήθως χρησιμοποιούνται στις επιχειρήσεις στα τελευταία στάδια προετοιμασίας τους;
Στον πρόσφατο πόλεμο στην Αμπχαζία, οι Γεωργιανοί πριν εξαπολύσουν την επίθεση χρησιμοποιούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα UAVs σε αποστολές τακτικής αναγνώρισης, ένα από τα οποία είχε καταρριφθεί από ρωσικό μαχητικό.


Πηγή www.defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Δηλαδή μήπως η ισορροπία δυνάμεων έχει ανατραπεί στο Αιγαίο; Εντάξει η κυβέρνηση πιστή στην νωχελικότητα και την προδοτική στάση δεν έχει κανένα σκοπό να αντιδράσει σε οποιαδήποτε τουρκική πρόκληση.
Οι Ενοπλες Δυνάμεις μας έχουν σκοπό να αντιδράσουν; Κι αν δεν τους αφήνουν οι πουλημένοι πολιτικοί γιατί δεν παραιτούνται μαζικά οι αξιωματικοί; Να ταράξουν τα νερά μια και καλή; Εχουν βολευτεί κι αυτοί στις καρέκλες τους και στους μισθούς τους; Τους βούλωσαν το στόμα οι παράδες;
Η Ελλάδα κινδυνεύει κι αυτοί κάθονται και κάνουν σχόλια του τύπου

“Φαντάζομαι τι γίνεται τη νύχτα που δεν υπάρχει καν η δυνατότητα οπτικής αναγνώρισης”…!!!!

Αφήνετε την Ελλάδα να πέσει σαν ώριμο φρούτο στα χέρια του Τούρκου;

Αδέρφια πραγματικά δεν ξέρω τι να προτείνω. Πρώτη φορά αισθάνομαι να με κυριέυει η απελπισία. Είναι τόσοι πολλοί οι σύγχρονοι εφιάλτες γύρω μας που σίγουρα οδεύουμε σε μια από τις μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές της ιστορίας μας. Τα καμπανάκια χτυπούν καθημερινά όλο και δυνατότερα.
Κι αυτή η σκλαβιά θα σημάνει το τέλος του Γένους μας.
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x