Παιδί-έμπνευση έφτιαξε και προσέφερε 38 μπάρες δημητριακών σε οικογένειες με παιδιά

Παιδί-έμπνευση έφτιαξε και προσέφερε 38 μπάρες δημητριακών σε οικογένειες με παιδιά


0 0 ψήφοι
Article Rating

διαβάζουμε στο υπέροχο boroume.gr

Η Στεφανία είναι 14 χρονών. Άκουσε για το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, μπήκε στο www.boroume.gr, έμαθε για μας και ζήτησε από την μαμά της να γίνει εθελόντρια του ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Την περασμένη Παρασκευή ήρθε με τη μαμά της και τον μικρότερο αδελφό της στο σπίτι του ΜΠΟΡΟΥΜΕ για να μας γνωρίσει και να συζητήσει μαζί μας τους τρόπους που μπορεί να βοηθήσει.

Μιλήσαμε μαζί της και της δώσαμε ιδέες για το πώς μπορεί να ενημερώσει τους συμμαθητές της για τη δράση μας, πώς μπορεί να οργανώσει τη διάσωση του περισσευούμενου φαγητού από σχολικά πάρτι και

της είπαμε και για τη δράση της ομάδας “we cook for good” που είχε προγραμματίσει να μαγειρέψει την Κυριακή και να προσφέρει φαγητό σε οικογένειες που ζουν στις περιοχές Μενίδι, Λιόσια και Αγ. Αναργύρους. Η Στεφανία αποφάσισε λοιπόν, να ενεργοποιήσει τις φίλες της που θα πήγαιναν στο σπίτι της το Σάββατο.

“Ξέρω τι θα φτιάξω! Η μαμά μου έχει μία πολύ καλή συνταγή για μπάρες δημητριακών, που μου αρέσουν πολύ. Θα τις φτιάξω με τις φίλες μου για να τις προσφέρουμε στις οικογένειες που έχουν παιδιά”, μας είπε.”.. και θα σκεφτώ και άλλες ιδέες για να βοηθήσω!” συμπλήρωσε. Κι έτσι έγινε! Την Κυριακή παρέδωσε 38 μπάρες δημητριακών στην ομάδα “we cook for good”.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Στεφανία και στις φίλες της για την προσφορά τους!

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x