Πανελλαδική η κινητοποίηση των ισλαμιστών…

Πανελλαδική η κινητοποίηση των ισλαμιστών…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Γράφει το “Ολυμπία”

Το άθλιο θέαμα σκοταδισμού που γύρισε την Ελλάδα στις μαύρες εποχές της Οθωμανικής κατοχής, ήταν μία καλά οργανωμένη ενέργεια, αφού τα “πλήθη” στην πραγματικότητα συγκεντρώθηκαν από κάθε άκρη της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Ολυμπία”, οι συγκεντρωμένοι φονταμενταλιστές είχαν αρχίσει την κάθοδο τους στην πρωτεύουσα τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την “προσευχή”. Από την Ήπειρο, την , την Θεσσαλία αλλά και την Θράκη παρατηρήθηκαν κινήσεις από την περασμένη Δευτέρα (πριν την προσευχή). Όσοι έχουν κάποιες μόνιμες εργασίες είχαν ειδοποιήσει τους εργοδότες τους ότι θα λείψουν την συγκεκριμένη ημερομηνία, το ίδιο βέβαια συνέβει και με αυτούς που κατοικούν και εργάζονται στην Αθήνα.

Προκαλεί εντύπωση η σιγουριά των οργανωτών ότι θα κατάφερναν να πραγματοποιήσουν την κατάληψη των δημοσίων χώρων χωρίς να έχουν πάρει άδεια από τις αρμόδιες αρχές, όπως αυτό έγινε γνωστό την επομένη της κινητοποίησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι την επίμαχη ημέρα, συλλήβδην τα ΜΜ”Ε” μετέδιδαν ανακρίβειες για δήθεν αδειοδότηση της κατάληψης από τις αρχές, πράγμα που αποδείχτηκε ψευδές.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Έχουμε λοιπόν δύο τινά, το συντονιστικό κέντρο που μπόρεσε να συγχρονίσει κινητοποιήσεις σε διαφορετικά γεωγραφικά διαμερίσματα, αλλά και την διασπορά ψευδούς πληροφόρησης στα κεντρικά ΜΜ”Ε”. Εάν συνδυάσουμε τα γεγονότα αυτά με τις συντονισμένες τρομοκρατικές ενέργειες από την Θράκη εως το κέντρο των Αθηνών που ως ορμητήρια είχαν “λατρευτικούς” χώρους αλλά και την καταδρομική ενέργεια φονταμενταλιστών στην πλατεία Κοτζιά, καταλαβαίνουμε τους λόγους έρευνας αρχών διαφόρων Ευρωπαϊκών χωρών με επίκεντρο την Ελλάδα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε (πιθανόν να μην το γνωρίζουμε) είναι η μακαριότητα των Ελληνικών αρχών που επέτρεψαν εκδηλώσεις μίσους σε μία χώρα που το έχει αποβάλλει εδώ και 190 χρόνια με αγώνες και θυσίες.

Bookmark and Share

Πηγή: ΒΙΣΑΛΤΗΣ


Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x